2012. augusztus 1., szerda

Készüljetek fel új valóságotokra

 

 Az új valóságról

 ( Részletek)


Sok minden történik világotokban a színfalak mögött. A sötét összeesküvés globális bankrendszere egyre nagyobb mértékben omladozik, és a bankok vezetői lemondásra kényszerülnek. Az Interpol és társai, növelik a LIBOR botrány körüli vizsgálódásaikat, aminek úgy tűnik, nincsenek letisztázva a határai, és valójában ez e művelet összeomlással kezd fenyegetni számos kormányt Európában és Ázsiában. Ahogy a krízis növekszik, a BRIC nemzetek és azok szövetségesei, arról tájékoztatják az összeesküvést, hogy haladéktalanul betiltják az elektronikus rendelt pénznemeik visszaállítására tett kísérleteiket. Ezt tovább súlyosbítja az alaptőkéjük elérhetőségének hiánya. A politikai helyzet Európában, és rövidesen Észak Amerikában is eléri a forráspontot. Tenni kell gyorsan valamit, vagy a jelenlegi gazdasági struktúra biztosan összeomlik. Az új gazdasági rendszer, amit a BRIC nemzetek koalíciója támogat, most teljes mértékben készen áll egy szempillantás alatt beindulni, és ezzel összhangban, számos nemzet Ázsiában zálogjogot helyezett sok nagy nyugati bankra.


Ezek a fejlemények tovább bonyolódnak a Közel Keleten és Ázsia déli részein tornyosuló zavargások végett, és ez a növekvő instabilitás készül túlforrni magát. Eközben tartanak az egymással szoros kölcsönhatásban álló pénzügyi válságok Európában és a világ többi részén, ami hatalmas bankreformok és globális adósságérvénytelenítés nélkül nem fog megoldódni. Ez nem egy olyan helyzet, amit a világ egyszerűen a pokróc alá söpörhet, és a sötét összeesküvés ezt most fogja fel. Ezért tudja, hogy a világban betöltött hatalma a végéhez ér. Egy sor olyan esemény van folyamatban, ami nagyon hamarosan az összeesküvés bukását fogja eredményezni, először is az által, hogy izolálják annak tagjait, és aztán eltávolítják őket a hatalomról. Ezt a NESARA fogja véghez vinni Észak Amerikában, és egy tó hullámainak fodrozódásához hasonlóan, hasonló tettek fognak terjedni szerte a bolygón. Ez az új kormányzás, az emberiség globális felszabadulásához, és a mi jelenlétünk hivatalos bejelentéséhez fog vezetni. Aztán kezdhetjük meg a bejelentéseinket, melyek örökre átformálják világnézeteteket és valóságotokat!


 A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Áldunk mindannyiótokat, mert szabadoknak kell lennetek! Olyan események történnek áldottaink, melyek velejéig meg fogják rázni a sötét összeesküvést, és olyan körülményeket állítanak, melyek térdre kényszerítik őket. Áldjuk a Mennyországot és mindazokat, akik eljöttek a Földre, hogy működtessék azt a sok csodát, ami áldás a mi szent terveink számára. 

A jelenlegi helyzet nem bír ki még egy krízist, és nagyon közel van egy ilyen következő krízis. Ezért olyan döntés született, hogy az új rendszer szépen titokban bekerül a helyére, és csak a megfelelő pillanatra vár, hogy felfedje alkotórészeit: új pénz, új bankügy, és új kormányzás

 Használjátok ki ezt az időt arra, hogy felkészüljetek új valóságotokra. Ez sajnos legtöbb társatok megrázkódtatásával fog elérkezni. Legyetek hajlandók vitába bocsátkozni barátaitokkal és családotokkal arról, hogy mi várható, és némileg felkészüljenek a megrázó információkra, amiket rövidesen hallani fognak.

És amint a dolgok megindulnak, használjátok intuíciótokat és az élet által tanított bölcsességeteket, hogy megvigasztaljátok és megszabadítsátok aggodalmaiktól azokat, akiknek a világa a fele tetejére állt. Képzeljétek csak el, milyen érzés amikor dédelgetett hiedelmeitek kétségessé válnak, és tudjátok, hogy higgadt jelenlétetek és nyugtató szavaitok lényegesek ahhoz, hogy segítsetek közösségeiteknek elfogadni egy olyan közeget, mely napról napra furcsábbnak látszik. 

A ti küldetésetek az, hogy derűsek maradjatok a körülöttetek lévő zűrzavar ellenére. Ez az amire oly sok életidő alatt gyakoroltatok, és most itt az idő számotokra. Ti vagyok azok az Áldottak, akiknek a képességei mássá és még annál is többé teszik ezeket a végső időket!

 
Ma felfrissítettünk titeket fontos eseményekről. Létfontosságú, hogy felismerjétek, hogy ami fost folyik, az olyan eltervezett események sora, melyek a dominósor végéhez vezetnek. Akkor az emberiség új korszaka csodásan a helyére csusszan! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Legyetek Egyek! Legyetek örömben!




Forrás: 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése