2012. augusztus 3., péntek

Belső útmutatás keresése

Fénylények Üzenetei 20120802 Belső útmutatás keresése 2012. július 08.

Fénylények Üzenetei 20120802

 

Belső útmutatás keresése 

2012. július 08.



Nincs megbízhatóbb útmutatás, mint a belülről érkező. 

Ez az a hang, mely a szívetekből beszél hozzátok.

 

Az a hirtelen figyelmeztetés, melyet veszély idején kaptok, egy belső tudás arról, hova kell mennetek, és hogyan kell eljutnotok oda, vagy egy váratlan válasz egy szűnni nem akaró kérdésre.

 

Ez mindez, és ennél még sokkal több. Idővel ezt a finom útmutatást Angyali közbenjárásként, vagy segítségetekre érkező szerető Útmutatóként ismeritek meg, és igen, elég pontosak voltatok azt feltételezve, hogy csakugyan a mi hangunk volt, amit hallottatok. 

 

Fontolóra vettétek már viszont valaha is, hogy ez a bölcsesség nem csupán rajtatok kívüli forrásból ered, hanem valahonnan sokkal közelebbről? 

 

Lehetséges, hogy ez olyan tudás, mely mindvégig veletek volt, azonban elrejtve tartották előletek az alacsonyabb rezgések és a harmadik dimenzió korlátai?

 

Üdvözöljétek az elképzelést, hogy korlátok nélküliek vagytok, és bölcsebbek bárminél, amit csak el tudnátok képzelni. 

 

Hogy ti vagytok saját magasabb rendű [felsőbb] énetek. A magasabb rendű énetek nem valami magasztos, azon a valakin kívül és attól távol létező elkülönült egyéniség, kik pontosan ebben a pillanatban vagytok, akik élnek és egészek, és az emberi test ruhájának határain belül növekednek.

 

Nem egy jobb, boldogabb létező, aki gondtalan életet él szerte a galaxisban, míg ti harcoltok a Föld sűrűbb síkjain. Egyáltalán nem. 

 

A felsőbb énetek a létezésetek része, mely arra az időre vár, mikor képesek lesztek egyként egyesülni vele. Csakugyan tudatos és időtlen, és tapasztal mindent, amit valaha tettetek. 

 

Az emlékezetvesztő [amnéziás] lepel mögött van az, ahol meg fogjátok találni, és egyre inkább egységesül [integrálódik] az emberi tudatotokba minden egyes elmúló nappal.

 

Ezt az egységbe rendezést [integrációt] a csatornáitok szélesebb megnyílásában és az újonnan felfedezett könnyűségben látjátok, melyekkel meditatív állapotban szereztek enyhülést.

 

Ti hívtok minket, és mi azonnal ott vagyunk. Látomásaitok világosabbak, üzeneteitek tisztábbak, és sebesen, egyre jobban és jobban tisztán tudomással bírókká váltok.

 

Gondolkodjatok rajta – nem egyszerűen csupán tudjátok a dolgokat, hanem fogalmatok sincs, hogyan tudtátok meg, vagy honnan jöttek? 

 

Az egyszer már zűrzavarosnak és képességeiteken túlmutatónak ítélt fogalmakat most könnyen felfogjátok. Ösztönös megértésetek van az Egyetemes fogalmakról és arról, miért vagytok itt, és honnan jöttetek.

 

Senki másnak nem kell megmondania számotokra – mélyen belül, egyszerűen tudjátok. Úgy érzitek, mindig is tudtátok.

 

Értsétek meg teljes bizonyossággal, hogy ez a tudás a saját hazatérő magasabb rendű énetek hangja. Mostantól a kihívás nem az információ vétele lesz, hanem abban megbízni.

 

Igen, természetesen még mindig itt vagyunk, lelkesek és készek vagyunk segíteni nektek. Hőn szeretünk titeket. 

 

Nincs semmi, ami jobban felmelegíti a szeretett Tanácsadóitok szívét, mint társalogni veletek, és segíteni benneteket a felemelkedés felé vezető ösvényeteken tett utazásotokban.

 

A legmélyebb vágyunk szolgálatot tenni. Mindemellett, elérkezett az idő számunkra, hogy egy kicsit lazítsunk a gyeplőn és engedjük, hogy kipróbáljátok szárnyaitokat.

 

Soha ne kételkedjetek egy pillanatig se, hogy nem leszünk itt, és nem kapunk el, ha megbotlanátok. Mi azonban tudjuk, hogy nem fogtok [megbotlani].

 

Számítsatok ennek az értékes ajándéknak a felfedezésére, mely akkor adatott nektek, amikor úgy éreztük, a legnagyobb szükségetek lesz rá.

 

Keresnetek kell, mielőtt képesek lennétek találni, tehát mélyedjetek magatokba és találjátok meg önmagatok. Azt tanácsoljuk, kerítsetek időt gyakran a meditációra, és ha a csendes típus nem nektek való, tegyetek így lágy zene hangjaira.

 

A finom tónusok és rezgések gyorsabban a csend és nyugalom területére röpítenek majd, és a legelőnyösebbek az elmétek céltalan ábrándozásával való előretörésének megelőzésében.

 

Míg otthon vagytok, próbáljátok meg kikapcsolni a televíziót, és részesülni a csendből. Csöndes helyen a felsőbb énetek hangjai világosan hallhatók egyenesen a ti saját tudatotokból érkezve, és ámulatba fogtok esni az előttetek megvalósuló [materializálódó] kinyilatkoztatásoktól. Végül, erősen ajánljuk, hogy olvassatok, és tegyétek ezt gyakran.

 

Az olvasás mókával teli és izgalmas szünidő az érzékeknek. Külső ingerekre való támaszkodás nélkül, a könyvbe meríteni önmagatokat, a képzeletetek gyakorlását igényli. 

 

Létre kell hoznotok a karakterek és a díszlet megjelenését, és előre kell tekintenetek eltűnődve azon, mi történik legközelebb. Annak ellenére, hogy a szavak és a cselekmény más ember alkotása, az általatok adott egyedi ábrázolás mind a sajátotok. Mi ezt találjuk a legélvezetesebb útnak a vizualizációs készségeitek élesítésére.

 

Legyetek békében, Kedves Barátaink, és törekedjetek magatokat hibátlan ékköveknek tudni az Isteni koronán. Mi vagyunk a Vénusz Sugár Tanácsa, és Egységben érkezünk hozzátok.

 

 

Copyright © Bella Capozzi. All rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.
http://theangeldiaries.org

Copyright © 2012 Bella Capozzi. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Translated by / magyar nyelvű fordítás: TL

Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

WebSite: http://despertando.me/magyar/

WebSite:  http://despertando.me/?p=94727

Back To Main Fénylények Üzenetei

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése