2012. augusztus 4., szombat

Aisha North csatornázása /24 - Nehéz energiák voltak




Aisha North csatornázása /24

Fordította: Fodor Tom
Ékezetekkel ellátta: Andrea (Köszönjük munkájukat!)
Szerkesztette, "szépítette": Andrea és Szabolcs

"165. rész (2012. július 13.)
A Nap újra kieresztett a „szupererejéből” egy részt, valószínűleg érzitek már a hatását. Ez csupán az elöljárója a legközelebbi energiakitöréseknek, mely ettől a hatalmas szövetségesetektől jön. Továbbra is árasztja felétek a szükséges információs energiát, amely segít benneteket elvezetni egy teljesen új létezési szintre. Ő egy erős szövetséges és még csak most kezditek meglátni, mennyire fontos, nem csak a ti jövőtök számára, hanem az egész Teremtés szempontjából is. Úgyszintén Ő nem csak egy égitest, Ő egy kapu/portál, amelyen keresztül rengeteg energia közvetítődik, s mindez az információ pedig benneteket segít.
Időnként kellemetlen érzés lehet amikor ezek a magas energiahullámok elérik a testeteket, de mint mindig, ezek csak jelzik, hogy elértétek a következő lépést előre - pontosabban felfelé -, tehát ne essetek kétségbe még akkor sem, ha kimerültnek érzitek magatokat, talán még a szokásosnál is jobban. Csupán a fizikai testetek jelzi, hogy egy kis időre van szüksége, amíg hozzáigazodik ezekhez az új frekvenciákhoz. Olyan ez, mint amikor a számítógépre történik szoftver letöltés és update(frissítés). Ne feledjétek, ti nagyon fejlett programozási rendszert hordoztok magatokban, most pedig egy hatalmas újraindítás közepette vagytok, tehát ne lepődjetek meg, ha néhány megszokott (irányító)rendszer lekapcsolódik, hogy mindez létrejöhessen. Ez a lekapcsolás azért történik, hogy a bennetek lévő energia olyan irányba terelődjék, hogy a leghatékonyabban fejthesse ki hatását ebben az újraprogramozási folyamatban. Nincs ok a pánikra, ha úgy érzitek, hogy nem tudtok normálisan működni. Fogadjátok el annak ami, egy szükséges szerviz a teljes lényeteknek
Ne feledjétek, sokkal-sokkal összetettebbek vagytok, mint amit megértetek magatokból arról, hogy hogyan is épül fel az emberi test. Valami sokkal fejlettebbek vagytok annál, mint amit az orvosi könyvekben találhattok. A lelketek egyre jobban integrálódik(beépül) a fizikai testetekbe, mely folyamat rengeteg új információt és képességet hoz el. Ez az ártatlan tárolótest, amit láthattok a tükörbe nézéskor, egy nagyon összetett jelenlétet rejt magában(mostanra! - Tom) és azok, akik kívülről látnak benneteket, nem tudják megmondani a különbséget. Amint ez a felhalmozott intelligencia és energia elkezd nyilvánvalóvá válni a külső világ számára(is),… akkor meg fogják tudni mondani. Akkor kezdődik csak az érdekes időszak. Akkor már nem lesztek képesek elrejteni magatokat sem önmagatok elől, sem a világ elől. Amikor ez az igazság elkezd keresztülragyogni rajtatok, akkor meg fogjátok látni a gyönyörűségeteket (ragyogásotokat), ugyanakkor végre látni fogjátok az összes többi fénylő lelket is(odakint). Ez pedig mindenkinek vissza fogja igazolni azt a tényt, hogy ez már többé nem egy sötét hely.
Mi mindannyian várjuk már ezt a napot, viszont még néhány energia beállítás szükséges hozzá, amelyeken keresztül kell mennetek, hogy a fény a teljes erejében tudjon megnyilvánulni bennetek. Engedjétek meg a testeteknek amit kér, kedveseim, s úgy képes lesz az összes új bejövő információt magába foglalni. Ti mind egyediek vagytok, így egyénileg kell gondoskodnotok arról, hogy véghezvigyétek ezt az új beállítási folyamatot. Tehát, hallgassatok a testetekre, s ő pedig el fogja mondani, mire is van szüksége az eljövő napokban, hogy ez a beállítódás a legjobb módon jöhessen létre.


166. rész (2012.július 14.)
A bejövő energiák nagyban változnak ezúttal, ezért az erre irányuló érzékelésetek is nagyban változhat. Tehát, egy igazán “sokszínű” tapasztalat lesz azoknak, akik hajlandóak nyitott érzékekkel átlépni ezen az új kapun/portálon - nagyon érdekes tapasztalat lesz. Ez nem jelenti azt, hogy a többiek számára nem lesz érdekes, csupán azt hangsúlyozzuk, hogy ezúttal nagyon kifizetődő lesz arra összpontosítani, ami érkezik felétek. Lehet nagyon drámai és heves is, másoknak, viszont örömteli.
Nagyon egyéni az út, amelyen jártok és ez az energiamintafolyam, ami érkezett, nagyon nyilvánvalóvá fogja tenni. Megint csak várjátok a váratlant és ne gondoljátok, hogy bármit is rosszul csináltok, bármi is érkezzen az elkövetkező órákban és napokban. Mind jó úton vagytok, lesz akinek ez még nagyobb és örömtelibb tapasztalatot jelent, másoknak, viszont lehet, hogy kellemetlen fizikai és mentális hordalékot.
Ne essetek kétségbe, ha az utóbbi csoportba tartoztok. Ez nem jelenti azt, hogy rossz úton járnátok, vagy hogy ez valamilyen büntetés lenne. Ez a személyes folyamatotok része, csupán azt biztosítja, hogy a legjobb lehetséges hatást kapjátok az energia kitörésből. Igazából valószínűleg ti lesztek azok, akik a legérdekesebb végkifejletet nyeritek ebből, hiszen a negativitás, ami ebből a folyamatból származik/emelkedik olyan negativitás, ami már nagyon régóta veletek volt és végre örökre eltűnik a rendszeretekből. Tehát, maradjatok összpontosítottak, kedveseim és ne engedjétek, hogy bármi is kizökkentsen benneteket, függetlenül attól, hogyan élitek meg ezen energia-letöltések tapasztalatát. Csak tudjátok, mindegy, hogyan érint benneteket az elkövetkező órákban, mindenképpen jót fog tenni veletek.


167. rész (2012.július 15.)
Kezdjük azzal, hogy az utolsó néhány óra nagyon fontos volt számotokra. Ezen nehéz energiák utóhatása még mindig visszhangzik bennetek, és a munka ezen része végetért. Sokatok számára az utóbbi 24 óra a legnagyobb kihívásokkal volt teli, s tisztelettel hajtunk fejet azok előtt, aki oly magas árat fizettek ezen letöltésekkor, akár mentálisan, vagy fizikailag, illetve, mindkettő egyszerre. 

 Nyugodjatok meg, még ha „halottnak” is tűntök erre a világra, a dolgok elkezdenek könnyebbé válni és „lélegezni” is könnyebben tudtok majd. Ezt több szempontból is értjük.
Egy kicsit olyan ez az egész, mintha egy gőzhenger alatt lettetek volna, amely az összes életeteket kipréselte belőletek,… persze csak átvitt értelemben. A nyomás olyan nagy volt, hogy elsöpörte a teljes szabadságotok előtt lévő akadályokat. Amikor azt mondjuk szabadság, akkor azt minden mellékjelentésével együtt értjük. Nem lesz azonnal nyilvánvaló/látható számotokra, hiszen kell még egy kis idő, hogy megemésszétek a történéseket. Mindez egy nagyon-nagyon alapos folyamat, s van akinek meglepő is, hiszen előfordult, hogy néhányatoknál több váratlan dolog jött fel a felszínre.
Minden a terv szerint alakul, annak ellenére is, hogy oly sok minden még nem került a helyére/nem nyugodott le, ami még ijesztő is néhányatoknak, de ezek egyben az eredeti magvatok felélesztésének biztos jele is. Mindaz, ami a felszínre kerül, mindazok a dolgok amelyek eddig rejtve voltak, eltakarva a valódi középpontotokat. Már többet nem tudnak rajtatok csüngeni, fel fognak bukkanni a felszínre, mint a buborékok, ahogy ezt már többször is elmondtuk. Tehát, dicsőítsétek újra magatokat a jól elvégzett munkáért, tudjátok, hogy a kellemetlenségek és kényelmetlenségek hamarosan elpárolognak.


168. rész (2012.július 17.)
Ezt az üzenetet azzal kezdjük, hogy elmondjuk, a bejövő hullámok lecsendesedtek kicsit és reméljük, a víz felett tudjátok tartani a fejeteket, újra. Ez az utolsó heves besugárzás volt, és ahogy mondtuk is, valószínűleg meglepetéseket hozott néhányótoknak. Reméljük, újra lélegzethez juttok és elkezdtek belemélyedni abba, hogy mi ért benneteket az elmúlt napokban. Fontos, hogy ne veszítsétek el a fő célra irányuló figyelmeteket, ami ennek az egész folyamatnak a végeredménye, hiszen oly könnyű elveszni a tünetekben. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.
Sokatoknak ezek az utolsó napok rémálomszerűek voltak, hiszen olyan kihívásokkal kellett megküzdenetek, amelyek a végsőkig próbára tettek benneteket. Azzal is tisztában vagyunk, hogy vannak, akiknek ez már szinte túl sok is volt. Igen, nagyon erőteljes volt, de fontos, hogy ne feledjétek a célt, hisz az a lényeges. Most, ahogy ezek a heves erők lecsillapodtak kicsit, reméljük, tisztább rálátásotok van arra, hogy mi is szivárgott be az életetekbe mindezen felfordulás alatt. Ahogy mondtuk, ez nagyon fontos és több síkon is zajlik, és még akkor is megállja a helyét, ha közületek vannak akik teljesen kifáradtak ebben és egyáltalán nem látják az előrehaladást.

 Bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy ez nem így van, közületek senki nem ment úgy át ezen, hogy ne lenne felkenve valamilyen csodálatos hatással a szervezetre nézve. Lesz, akinek ez már láthatóvá is válik, hiszen tisztább gondolatai és intuíciós megérzései vannak, mint azelőtt. Másoknak a fizikai erő érzete változott meg láthatóan, sokkal erősebbnek érzik magukat, mint ezelőtt. Ez a helyzet, ha a testetek fel tudta dolgozni ezt az utolsó kört. Amennyiben nem, akkor valószínűleg még fáradtabbnak fogjátok érezni magatokat, de ez csak a folyamat még rajtatok csüngő hatása, hamarosan el fog párologni és a belső magvatokat sokkal közelibbnek érzitek majd a felszínhez, mint eddig.
Ez egy nagyon egyéni folyamat, így az eredmények és az integrációs folyamat hossza is változhat, egyénenként. Az, viszont fontos, hogy tiszta képetek legyen magatokról, hogy milyenek voltatok “előtte” és milyenek lettetek a folyamat “után”, hiszen oly nehéz összpontosítani, amikor ilyen mértékű erő bombáz benneteket, ilyen hosszú ideig. Fontos, hogy megálljatok és visszanézzetek, hiszen csak így tudjátok felmérni a megtett utat. Ezen fontos hétvége után hagy mondjuk el, hogy ti mindannyian egy kvantum lépést tettetek előre.
Ápoljátok a viharvert testeteket és örvendjetek annak, hogy a kényelmetlenség minden egyes pillanata megérte/hasznos volt, hiszen most sokkal ragyogóbbak vagytok, mint valaha. Nem sokára a teljes dicsőségetekben fogtok pompázni, s attól a naptól fogva többé már semmi nem lesz ugyanaz ezen a kis bolygón -melyet otthonnak neveztek-, mint azelőtt. Ahogy elkezd lehullani a fátyol körülöttetek, megláthatjátok, hol is van az igazi otthonotok. Akkor megnyilvánul majd utazásotok teljessége. Ti a csillagok gyermekei vagytok és az örökségeteket a jelenlegi ideiglenes bolygótoktól egész távoli helyekről kérhetitek vissza.
Eljön majd az idő, amikor ezen energiaszintek megszerzésének nehéz időszakai már csak emlékek lesznek, de egyenlőre tegyetek róla, hogy ne feledjétek el, miért is kell kiállnotok/kibírnotok őket. Nem azért van, hogy fizikai vagy mentális nehézségektől szenvedjetek, hanem hogy közelebb jussatok a felfedés órájához, amikor a múltatok, jelenetek és jövőtök nyilvánvalóvá válik. Akkor már nem fogtok semmi nehézséget látni többé, csupán a valódi dicsőségeteket.

 Ne vesszetek el a fájdalomba és kényelmetlenségbe, emeljétek fel a tekinteteteket és lássátok magatokat, ahogy egyre magasabbra nőttök. Már órák alatt is sokat nőttetek és ettől a naptól kezdve ezzel a sebességgel fogtok tovább nőni. Tehát, hagy morogjon a test még, hiszen csak a növekedés fájdalmát érzitek. Ne vesszetek el abban a hatalmas térben, amit létrehoztatok belül, de ne is feledjetek el belépni abba a nagyszerű terembe. Könnyű ezen átsiklani, ha túl sokat összpontosítotok a test zsörtölődésére. Kicsit nyissátok nagyobbra szemeiteket, és úgy gondoljuk, sokkal többet fogtok látni a nagyszerűségetekből, mint mielőtt ez a(z energia) vihar elérte volna a partjaitokat.


169. rész (2012.július 19.)
Ma tovább szeretnénk foglalkozni az idő témájával, hiszen előtérbe fog kerülni az elkövetkező időszakban. Korábban már elmondtuk, hogy ti mind jól be lettetek tanítva az idő lineáris (egymást követő) fogalmára, ahol ugye minden egymást követő mintában zajlik(múlt, jelen, jövő - Tom), ahol semmi nem változtatható meg, ami már lezajlott. Más szavakkal, egy egyenes idővonal fogalmatok van, amelyhez mindenki hozzá van láncolva. Olyan, mintha a kezeiteket és lábaitokat is megkötné ez az idővonal és a bolygón élő minden embernek irányítaná az életét.
Nos, hagy mondjuk el, hogy ti vagytok az egyedüli civilizáció az Egész Teremtésben, amelyik ilyen idővonal fogalom szerint él és hamarosan elszabadultok ettől a korlátozó idővonaltól és belemerültök az idő és lehetőség óceánjába. Ez zavarosan hangozhat és biztosíthatunk benneteket arról, hogy zavaros is lesz, hiszen olyan lesz, mintha szabadesésben lennétek azután, hogy oly sokáig korlátozva voltatok(egyhelyben). Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.
Korábban már utaltunk arra a tényre, hogy hamarosan nyilvánvalóvá válik számotokra a múltatok, a jelenetek és a jövőtök,… s ez alatt azt értjük, hogy végre képesek lesztek elérni az idő teljes terjedelmét/kiterjedését, amely a teremtésben létezik. Szemtől-szembe találkoztok azzal a ténnyel, hogy többé már nem vagytok csak egy idővonal szigorú határai közé zárva, valamint azt is meg fogjátok látni, hogy egy olyan forrásból jöttetek, amelyik bele van merülve a teljes idővonal óceánba(az idővonalak összességébe - Tom), és már csupán ez elég lesz ahhoz, hogy „megszédüljetek”. 

E mellett képesek lesztek újra emlékezni a régi életetekre,… más szóval, az eddig végigjárt útra, amely által elértétek ezt a végállomást, ugyankor elkezditek felfedezni az összes idővonal végtelen kombinációját is, amely túlmutat rajtatok. Tehát, ahogy látjátok, ez igénybe fogja venni a feldolgozó képességeteket,.. főleg azokat az információkat lesz nehéz megemészteni, amelyek az eddig tanultakkal szemben állnak. Legalább előre szóltunk, s emellett már most megvan a lehetőségetek arra, hogy belekóstoljatok az idővonalak óriási óceánjába. A többieknek ez a felfedezés sokként fog érkezni, így kemény időszak lesz, amelyben könnyen elveszíthetik a józan eszüket.
Ahogy már régebben elmondtuk, a változások fokozatosan érkeznek, így valószínűleg az elmétekben már különböző lehetőségeket képzeltetek el arra, hogy ezek a változások hogyan fognak lezajlani. Reméljük, ez a mai téma más irányba terel benneteket és megértitek azt, hogy a szimultán(egyidejű) idővonalak hirtelen felfedezése/felfedése része lesz ennek a láthatatlan cunaminak, amire már utaltunk egy előbbi üzenetben.

 Más szavakkal, ne üljetek arra várva, hogy valami nagy kataklizma elindítsa a változásokat, melyre vágytok, hanem kezdjétek magatokat felkészíteni arra a tényre, hogy hamarosan el kell engednetek az egy idővonal fogalmát, vele pedig oly sok mindent, ami emberi lényként határozta meg az életeteket. Hiszen attól a naptól fogva a saját „fajtátok” között fogtok élni/tartózkodni, s képesek lesztek a különböző idősíkok között oda-vissza váltani, valamint képesek lesztek azon dimenziók között váltani, amelyekre oly régóta vágytok. Attól a naptól kezdve egy egészen új életmód számára nyílnak meg az ajtók, többé nem lesztek korlátokkal megkötve, melyek oly sokáig tartottak vissza benneteket.
Ne feledjétek, ezzel a szabadsággal sok-sok új felelősség is jár, valamint egy csomó új lecke is. Hiszen anélkül, hogy átadnátok magatokat az egésznek(hogy magatokba foglalnátok az egészet - Tom) és visszaemlékeznétek a határtalan multiverzumban való élet alapjaira, szó szerint belefulladtok ebbe a lehetőség-óceánba. Tehát, hallgassatok ide, mi megadjuk az alapokat ahhoz, hogy újra tudjatok úszni. Ezek a leckék számos formában és alakban fognak jönni.
Nagyon fontos, hogy hozzákapcsolódjatok ahhoz a belső szentélyhez, amelyről már szóltunk, hiszen onnan kapjátok a leckéket, de amennyiben elveszítitek a kapcsolatot vele, a külvilág lármája mindent meg fog tenni, hogy elrejtse az igazi hangot. Adjatok magatoknak időt és teret arra, hogy befelé tudjatok fordulni, különben elmerültök a lárma és dráma tengerébe, amely kezdene elmosni benneteket.


170. rész (2012.július 20.)
 Ti már mind elkezdtétek tökéletességre fejleszteni a régi képességeiteket /készségeiteket, és ugyan az elméteknek még fel kell fognia ezt, ti már beléptetek a régi bölcsesség csarnokába és elkezdtetek rácsatlakozni az ott lévő bőséges tudásra. Ebből nem sok lesz látható egyenlőre az ébrenléti órákban, de ahogy az ajtók egyre jobban feltárulnak a különböző (tudat)állapotaitok között, elkezd átszivárogni az éber tudatotokba is.
 Hiszen már átléptetek a fátylon és már belemerültetek az összes lehetőség óceánjába, amire már utaltunk régebben, egy kis időbe telik hozzáigazítani magatokat ehhez az (energia)áramláshoz, melyben fokozatosan vagytok kitéve ennek az újdonságnak. Tekintsétek ezt az időszakot a próba és hiba periódusának, mint amikor a kerékpárt tanultátok hajtani, itt is van mögöttetek, aki vigyáz rátok és még a pótkerekek is fel vannak szerelve.
Azoknak, akik nem tudnak - vagy inkább nem akarnak - megnyílni ezekre a leckékre, a sokk nagyon nagy lesz azon a napon, amikor hirtelen úgy találják magukat, hogy teljes sebességgel tekerik a biciklit anélkül, hogy előgyakorlásuk lenne a kerékpározásról. Nem is kell mondani, hogy ez itt-ott több, mint lehorzsolt könyökkel fog járni. Ti viszont felvállaltátok a megmérettetést és a magasabb osztályba iratkoztatok, ahol lépésről-lépésre tanulhattok, meglelitek a magabiztosságot ahhoz, hogy ezt az új kerékpárt teljes sebességgel hajtsátok. Segítség és pótkerekek nélkül.
A kerékpár hasonlatot azért használtuk, hogy rámutassunk arra, hogy ez egy játékos folyamat, örömteli még ha kihívással teli és fárasztó is néha. Tehát, ugorjatok fel a biciklieitekre kedveseim, s ne zavarjon benneteket, ha néha lehorzsolódik a könyök vagy térd, miközben megpróbáljátok megtalálni az egyensúlyt. Nem számít, addig nem számít, amíg nem engeditek, hogy a “sérült” egótok megállítson abban, hogy újra felszálljatok a bringára és még egy kört próbáljatok tenni."  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése