2012. augusztus 26., vasárnap

Ébredjetek erőtökre! - Védjétek meg magatokat!

 

 

 

Ébredjetek erőtökre!

Védjétek meg magatokat!


Az Erő valóban veled van. Használd! Okosan. Csak jót tegyél vele. Tudj róla, hogy visszatér hozzád az, amit okoztál, mint a bumeráng. Ezért nem mindegy mire használod. 


Tudatosítsd, érezd az erőt!

Gyakorlat: (pár perc)

Ahogy itt ülsz, képzelj el olyan Égi Fényt, amely minden irányból árad feléd. Belélegzed egész testeden keresztül. Belélegzed. Belélegzed, és szétárad benned. Képzeld és érezd, hogy egyre jobban feltöltődsz és tágulsz, egyre nagyobb, egyre óriásibb leszel. A légzésed mélyül. A derekad, a hátad kiegyenesedik.  Itt az Erő benned! Képzeld, és érezd, hogy egész tested Fénnyel, Erővel teli. Az aurád hatalmas és ragyogó. Óriási erővel rendelkezel.Visszapattan róla minden negatív dolog, amíg tartani tudod ezt.



Érezd az erőt és használd!

Jótanácsok:

-Alaposan gondold meg,  mire használod!.
Nehogy így járj: "Uram, én nem ilyen lovat akartam!" , mint az egyszeri utazó a sivatagban, aki csatlakozott egy karavánhoz. Másoknak volt lovuk, vagy tevéjük, neki nem. Elfáradt, és mivel más lehetősége nem volt, imádkozott: "Uram adj nekem is egy lovat!". Este volt, elaludt. Reggel a karaván vezetője ébresztette: "Itt van egy ló. Éjszaka született. Még gyenge. Hozzad te."  Az utazó, nyakában a kiscsikóval, így sopánkodott: "Uram, én nem ilyen lovat akartam!" Tehát gondold meg alaposan.

-Csak olyan célra használd, ami másoknak is jó!
Haszonszerzés, féltékenység, stb, céljából ne tedd. Nem tudhatod, mit veszel ezzel magadra!

 -Az erő nem tévesztendő össze a gyűlölettel! 
A gyűlölet elhomályosítja a tisztánlátást, mert az a sötét erő eszköze. Ezzel alapvető hibákat követ el az ember. A gyűlöletnek is van energiája. Visszatér a kiküldőjéhez, miután romboló munkáját elvégezte.


Gyakorlat: Önvédelem

Sokan panaszkodnak a közösségi oldalakon az égen látható vegyi csíkok miatt. Ezzel nem fogtok előbbre jutni. Tenni is kellene valamit. Igen sok a kételkedő, a közömbös, vagy tudatlan ember. Pedig ha már vegyszer, akkor mindenképpen káros, mindegy mi az, és ki mit mond róla.  Nem is kondenzcsík,  mert az rövid, és nem marad meg órákig. Elhiszitek, hogy jót akarnak nektek azzal, hogy telefújatják az eget a fejetek felett? Ezek a repülők nem utasszállítók, hiszen ilyen sűrűn és ilyen útvonalon nem  járnak.

Próbáljátok ki az alábbi önvédelmi gyakorlatot, és ha jól csináljátok, tapasztalni fogjátok az erőtöket és a hatását is.

Naponta ahányszor csak tudsz, nézz fel az égre. Ha vegyi csíkokat veszel észre, akkor  ébreszd fel magadban az erőt. Lélegezz mélyeket és koncentrálj nagy erővel, de gyűlölet nélkül. Kiáltsd  magadban fölfelé:- Elég volt!  Fejezzétek be! Nem mérgezhettek bennünket tovább!

Keresd meg a csíkot húzó repülőt. Képzeld el magad, ahogy  a pilótával szemben állsz.  Mondd az arcába, és közben áraszd az erődet :  -Mit teszel ember? Tudod, hogy megmérgezel, megölsz minket? A saját családodat is, sőt magadat is!  El akarod pusztítani a Földet? Azonnal hagyd abba! Soha többet nem tehetsz ilyet! Meg ne lássam, hogy mégegyszer vegyszert permetezel! Elég volt! Megértetted?-

Csak gyakorold, ahányszor csak tudod. Csodálkozni fogsz magad is, hogy lassan egyre kevesebb lesz a csík, és a repülő is.
Az Erő legyen veletek!

*
Forrás: kaptam
ismeretlen szerző


Hozzáfűzném a saját véleményem: A Szép jövőt blogomon itt egy régebbi bejegyzés ami pont ide illik:
DK





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése