2012. július 13., péntek

Energológia meditáció- friss hírek

 
 
 
Szeretettel üdvözöllek!

Elkészült a 144x144 cm-es vászonkép Földünkről. Igyekeztünk nagyon pontosan megrajzolni. Elindulhat útjára a hasonló szellemiségű közösségekhez. Jelzem mikor-hol lesz a festés, meditáció. Gondolataidat, ötleteidet várom szeretettel.
Hiszen látom milyen sok helyen folynak a munkák e témában. Örömmel linkelem ide a fotókat:
Köszönök minden segítséget. Mind a fizikait, mind az energetikait. A gondoskodás hihetetlenül sokrétű, még több tubus festéket is kaptunk a közös festésekhez.

Csodálatos emberekkel vagyunk körbevéve. Marcsi írt levelet Budapestről, hogy szeretné nekünk ajándékozni Acer projektorját. Használjuk egészséggel a Célok megvalósítására. Már nálam van a készülék és örömmel osztom meg Veled e boldogságot. 
Marcsi csodás ember vagy! Nagyon köszönjük Neked és végre elindulhat a rendezvényeken való Földmeditációk sora,
a 144 000-ek összehívása e formában is.
A rendezvények mellett cikket írok, mely megjelenik megfelelő újságokban, médiában. Minden lehetséges csatornán hívjuk a többieket. 

Több ezer A4-es színes papírt is kaptunk Marcsitól, így elkészülhetnek a szórólapjaink is. Könyvesboltok ajánlották fel, hogy segítenek a Hír terjedésében.
Szeretnélek megkérdezni, hogy van-e lehetőséged fénymásolásra, és milyen mennyiségben? Bordó, sárga, zöld és fehér papírt kaptunk kb. 3000 oldalt. Így 10 000 szórólapunk lesz.

Hétről hérte nő a Háló Szeretet Energiájának ereje. Most már minden este 85 % fölött van a meditációnké. Ez nagyon komoly eredmény. Köszönöm Neked a munkádat. Az Égi Erők köszönik Mindannyiunk felelősségteljes munkáját.

A mai csatornázásban a következő témát kaptuk: 
Heteken át a vizeinkért meditálunk. A bő termésért, az emberekért, állatokért, a vízkészletekért, az áldott esőért. Áldás.

Ez az e-mail pár napja érkezett és szeretnélek vele boldoggá tenni:

"Kedves Kinga Kiara!
Bevallom, régen meditáltam utoljára, de ma este ismét Veletek voltam, és az érzés elképesztő volt. Őszintén szólva egy kicsit meg is ijedtem, hogy milyen hatalmas már az erőtök. Nem tudom, hogy mindenki ugyanazt látja-e, de amit én láttam, az szinte hihetetlen. A Bolygó körül összekapaszkodva küldjük a Szeretet energiáját Földanyának, s mindannyiunkkal van egy Fénylény, vagy minek is nevezzem :). Az én segítőmet eddig is láttam meditáláskor, de a többiekét nem. Mindenki mögött van valaki, aki segíti és vigyázza a meditálót, aki vele van a nap 24 órájában. (Kíváncsi lennék, hogy Ti mit láttok. :))
Remélem többet nem jön közbe semmi, ami miatt kihagyom a Földmeditációt, és minden este Veletek lehet, hogy együtt dolgozzunk.
Nagyon szép lett a kitűző, gratulálok, és amint lehetőségem lesz rá, én is beszerzek egyet. :)

Hátha a többiek is elmesélik az élményeiket. Azóta is tapasztalom minden meditáció alatt, hogy egyre többen vagyunk. Eleinte csak egymás kezét fogtuk, majd már egymás alkarját, és lassan már át is tudjuk karolni egymást. És ezek a Fénylények pedig fantasztikusak. Egyre többen segítenek nekünk. Most már komolyan elhiszem, hogy decemberre összegyűlhet a kritikus tömeg!

Szeretettel: A." 
 
 
Végül meglepetés Dunaszerdahelyről. Szabó Jani küldött nekünk egy képet. Annyira megfogott, hogy ezt a képet fogom használni mindenhol, ahol megjelenünk. Köszönöm Jani!
 

                                                                                                                        Szeretettel és köszönettel  Kinkia
Üdvözöllek

Forrás http://www.energologia.hu/
Hírlevél

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése