2012. július 16., hétfő

Egyszerű tisztító meditáció

Alaje rövid meditációja

Magad vonzod be az embereket és a szituációkat, amikor megteremted hozzá a megfelelő energiát. Szívenergia használatával és meditációval gyorsabban fejlődsz, mert ekkor összhangban vagy a Forrással, a Kozmikus Központi Tudattal. Mindez egyfajta meditáció, ami nyugodttá és feszültségmentessé tehet. 


Ez nem csak csendben ülést jelenthet, hanem amikor pl.: olvasol, festesz, énekelsz, sétálsz a természetben, vagy szeretetet adsz valakinek. Minden, ami az agyadnak alfa és théta hullámsugárzást okoz. Ennek tudatában végezzünk egy rövid meditációt, hogy aktiváljuk az energiát és megtisztítsuk a bolygót a gonosz energiáktól.

Ülj le és lazíts. Fontos könnyednek lenni, hogy az energia könnyen tudjon folyni. Csukd be a szemed, hogy ne zavarjon meg semmi. Lazítsd el a tested minden részét. Kezd az arcoddal, lazítsd el a homlokodat, az arcodat és közben ügyelj arra, hogy ne szorítsd össze a fogaidat. Lazítsd el a nyakadat, a karjaidat, az ujjaidat, ne tartsd ökölbe a kezed. Érezd a lazulást a lábaidban és a talpadban.

Vegyél 3 mély lélegzetet. Mindannyiszor amikor belélegzel, szívd be a testedbe a kozmikus fényenergiát, amely mindenhol körülvesz. Ahogy kilélegzel, lásd ahogy az energia kitisztít minden negatív energiát a testedből, amelyre nincs szükséged. Fújj ki minden negatívumot és hagyd eltűnni.

Minden alkalommal amikor ezt csinálod, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz. Emlékezz! A gondolatok energia, amelyek az éteri szinten kezdődnek és hatással vannak a fizikai testedre is. Így minden alkalommal amikor be és kilélegzel, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz. A testedet tiszta és szerető fénnyel töltöd meg. Ez a Forrás ragyogó fénye, a lét tudata. A fény egyre nagyobbodik és egy izzó fénygömb burkol be téged.

Érezd a békét, a bölcsességet és a lét szeretetét. Engedd ezt a fényt, hogy harmonizáljon és gyógyítson ahol szükséges. Lásd, ahogy az összes csakraenergia pontod aktiválódik és harmonizálódik. Mind összekapcsolódnak és találkoznak középen a szívedben. Érezd, ahogy a szíved forróvá és erőteljessé válik.

Mond magadnak:

"Kész vagyok a bölcsességre, kész vagyok a szeretetre. Tudatom és kreativitásom folyamatosan növekszik. Egészséges vagyok és mentes a gátló programoktól és energiáktól. Mentes vagyok a hitrendszerektől és felelősséget vállalok az életemért. Indítékaim összhangban vannak a léttel. Barátságos és együttérző vagyok. Szeretetet adok és fogadok. A szeretet életét élem."


Most lásd, ahogyan a fénygömb most olyan naggyá válik, hogy körülöleli az egész Földet. A szeretetfrekvencia megtisztítja az egész bolygót az összes negatív energiától. Lásd, ahogy a sötét energiák elégnek, amint egy fényörvény elsöpri őket.

Az asztrális mezőben tényleg ez történik, ami hatással lesz a fizikai mezőre is.
Ezt a meditációt, elvégezheted bármikor amikor akarod. Ez felerősíti a szellemi energiát a Földön, így mindenkinek lehetősége lesz fejlődni. Emlékezz, minden energia és az idő a magasabb valóságokban nem létezik. Az idő csak földi 3D-s elképzelés. Az idő és a tér rugalmas.

Gondolkozz sokoldalúan, szeretettel. A szeretet a kulcs!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése