2012. július 24., kedd

Fénymunkás vagyok 2. rész - A Fényt szolgálom




A FÉNYT SZOLGÁLOM



Copyright © 2012 All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] - http://www.sophialove.org/
I am a Light Worker ~ Part 2 ~ I work for the light 06/26/2012


Mélyen elgondolkodtam arról, mi is a fényt szolgálni. Átfutottam ezen a meditáción: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YsgckIHKy4Y
Igen kedvelem, nem különbözik túlságosan attól, amit már gyakorolok. Ellenben ez a fénymunka túlmutat a meditáción. Fizikai lényekként tartózkodunk itt átalakítani egy bolygót.

Van egy világunk, hogy megtöltsük fénnyel. Csupán egyetlen helyen kezdhetjük. Ez a ti saját szívetek!

Néha, amikor látom, hogy az, amit jó vásárnak gondolok: olcsó elemeket veszek. Ami történik az, hogy csodálatosan működnek egy-két percig. Amikor óhatatlanul lemerülnek, én a végén újra vásárolok elemeket, csakhogy ezúttal olyat ami tartós.

Az időszak, amibe belépünk az ideje annak, hogy felszereljük magunkat. Azt mondták nekünk, élelmiszer és szárazárú hiányok várhatóak – és mi van a többivel? Nem fogunk odamenni, ahol nekünk olcsó elemet szánnak. Szükségünk van az agape készletünk megerősítésére.

Az agape a fény forrása.

A forrás szeretett volna téged élni látni, és választotta a szeretet megtapasztalását életeden keresztül.

Idejöttél most ebben az időben megosztani fényedet, ide erre a nagyon sötét helyre. Ez szilárdságot, kitartást és éberséget fog igényelni. Szükséged lesz arra, hogy feltétlen legyél meggyőződéseidben.

A Szeretet az, ami te vagy. Ez a válasz minden kérdésre. Sétálj ma felemelt fejjel, mint egy fénylény, ami vagy. Nem segíthetsz, azonban világítsd be a sötétséget, amikor feltöltődtél önszeretettel. A szeretet fog kiáradni pórusaidból, és minél erősebben hiszed ezt az igazságot, annál tovább fogsz eljutni.

Nem önző dolog szeretni önmagad. Ez egy szükséges előfeltétel számodra, hogy tedd a dolgod, amiért jöttél. Fénymunkás vagy. A fényt szolgálod. Konkrét ténykedéseit munkádnak rád szabták, egyedi temperamentumodra és ügyességedre. Ők egyedül csak a tieid, senki sem tudja helyetted elvégezni azt, amiért most itt vagy. Ezért érkeztél.

Szeresd magad feltétel nélkül! Mi tudjuk az igazságot már – a sötétség egy hazugság volt – a fény az, ami igaz. A sötétség nem olthatja ki a fényt, hanem ez a másik irányban igaz.

Nincs olyan dolog, amivel csalódást okozhatnál a Forrásnak. Magad vagy a tökéletesség – tökéletesen kiválasztva oda, ahol éppen most vagy. Bízz! Szeress! Nincsenek kivételek! Nincsenek hibák! Éppen csak gyakorolunk.

Mi vagyunk azok, akikre vártunk!


Sophia


Copyright © 2012 All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] - http://www.sophialove.org/


Soruce / Forrás: http://www.sophialove.org/1/post/2012/6/i-am-a-light-worker-part-2-i-work-for-the-light.html


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Presshttp://fenyvilag.blogspot.com/















FÉNYMUNKÁS VAGYOK 2. RÉSZ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése