2012. március 27., kedd

Új globális pénzügyi rendszer?

 Ez csak a kezdet!


Felszabadulásunk első lépései.
 Ahova Fény ráveti sugarát, 
ott eltűnik a Sötétség.



Angol tudás híján, a következő cikket a Google fordítása alapján másoltam ide be, egy kissé magyarítva csak. Ami egyáltalán nem világos számomra, azt dőlt betűvel jeleztem.

Az új pénzügyi rendszer jelenleg még nem elérhető és bőséges finanszírozást vagy már, vagy hamarosan elérhetővé kell tenni a Sárkány Család képviselői szerint ....Több mint 200 magas rangú bankárt letartóztattak és 450 lemondott a múlt héten, a források szerint. 
  
Japánban  most a végső papírmunkák összeállításánál tartanak, amely szükséges  a nemzetközi gazdasági tervezés hivatal felállításához. ahol a kezdeti finanszírozási hitelkonstrukciót 10000000000000 $ vagy 200-szer, amit a Világbank kölcsönöz minden évben szerint a japán kormányzati források.  

Lesz valamilyen bejelentés erről, és más dolgokról japán idő szerint kedden este, 2012.  március 27-én  .. Illuminátusok és Fehér Sárkány Társaság forrásokból. 
  
Néhány igen magas rangú személynek küszöbön áll a letartóztatása.


Megjegyzem, ma van március 27-e! 

Aki több infóra kíváncsi, az megtalálja ezen az angol nyelvű oldalon:


A szöveg megértéséhez kicsit tudok segíteni.

 Az USA dollárok legnagyobb része Ázsia kezében van, ezért Kína kijelentette, hogy nem fogja hagyni, hogy az amerikai bankárok tönkretegyenek mindenkit. megállítják a Sötét hatalom ármánykodását. Átveszik a globális pénzügyi rendszer irányítását. Egy humánusabb rendszert akarnak létrehozni, amelynek központja Ázsiában lesz. Tavaly  már sűrűn folytak a tárgyalások ez ügyben, mostanra pedig kidolgozták a terveket.

 A Fehér Sárkány Család vagy Szervezet (nem tudom, hogy ez egy , vagy kettő különböző) ultimátumot adott a nyugati Háttérhatalomnak, akiknek vezetői az Illuminátusok, hogy ha szembe mernek szállni a kínai néppel, felrobbantják az óceán egyik vulkánját, ami olyan cunamit eredményez, hogy elmossa Amerika és Európa partjait. 

Az se mindegy hogy mitől borult ki a kínai bili. Az influenza elleni oltás volt az utolsó csepp a pohárban. Nem kérnek belőle.. 
A Fehér Sárkány egy ősi rend, mely  ma is nagy erőkkel és hatalommal rendelkezik.

Japán pedig összefog Kínával (sőt Koreával is), és együtt egy új világrend kidolgozásán fáradoznak. Japán gyomra a földrengés körülményeit nem tudja megemészteni. Nagy a valószínűsége annak, hogy szándékos bosszú volt azok részéről, akiktől a Japánok megtagadtak egy nagy összegű kölcsönt.

Minderről nem hallunk a magyar (és nemzetközi) médiából, vajon miért nem? Megy a kisstílű butítás és félelemkeltés, nehogy rájöjjünk arra, hogy mi játszódik a színfalak mögött. Így lehetne továbbra is kizsákmányolni minket. 

Ha felébredünk,

 és rájövünk az igazságra, 

akkor a Sötéteknek végük van,

 mert ők az emberiség 1%-a! 

Mi pedig a 99%!



FÉNY!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése