2012. március 27., kedd

Benjamin Fulford riport 2012.03.26-27.

 

A mai hírt kerestem Benjamin Fulfordtól, és ezt a tegnapi anyagot találtam, de ez is jó lesz az angolul tudóknak. Kicsit én is értettem belőle az előző infók alapján. Gondolom a szöveg azért van írott formában fölrakva, hogy gyorsabban menjen a lefordítása. Néhány fotót is láthatunk. Többnyire nem látszanak sötéteknek azok, akiket most az elnyomásunkkal vádolnak, de ez nem számít. Hatalmuk és pénzük volt annyi, hogy a javunkat szolgálhatták volna, és közben ellenkezőjét tették. Komoly vizsgálatok folytak az ügyeikben már régóta. 
Fulford nemzetközi elismertségű szakember. Állításai  megalapozottak.  Sokan dolgoztak titokban ezeknek az ügyeknek a kiderítésén már évek óta, nem kis veszélynek kitéve magukat. Volt aki az életével fizetett ezért.




Hoppá! Itt a 27-i felvétel!


Jó lenne érteni, de remélem  lesz majd napokon belül valahol fordítás, vagy idézés. Gondolom a kalapos úr a Fehér Sárkány képviselője.


Az angolul tudók kedvéért fölteszem ide ezt a régebbi videót is. Úgy érzem fontos lehet azoknak, akik nem tájékozóttak még a témában. 




Itt több videó is követi egymást.

Lásd még:
http://transalchemy.com/research/white-dragon-society/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése