2012. március 1., csütörtök

Egy lehetséges megoldás

A Baromfiudvarban c.  bejegyzés folytatása. Először azt olvasd el léci.







 "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!"

 Akkor is leírom, ha ezért őrültnek, hibbantnak neveznek! 




 Nem akarok szűk baromfiudvarban élni tovább, röfögő, elégedett disznók között, akikből holnap szalonna és hurka, kolbász  lesz!

Nem akarok olyan gazdánál élni, akinek kevés, ha egy tojást tojunk a társaimmal naponta! Pedig nem tudunk többet! Nem akarom, hogy levágja a szárnytollaimat! Most már sokszor elfelejt enni adni, nem kapunk tiszta vizet,  és nem nyitja ki az ólajtót sem, mert nem törődik velünk, csak saját maga fontos neki! Pedig mi tartottuk el őt idáig! Egyre rosszabb a helyzet. Már belénk rúg, ha rossz kedve van.  Igaz, hogy tudom fejleszteni a repülőképességem, de nagyon hosszú idő kellene ahhoz, hogy messzebbre jussak el. És egyedül a nagyvilágban mit kezdjek majd? Hallottam, hogy a gazda töri a fejét valami változtatáson, de nem bízom benne, hogy jobb lesz. Isten tudja, hogy mi lesz akkor velem, és társaimmal. Levágnak? Ketrecbe raknak?

 Segítség! Jöjjön valaki! Hallja valaki a kiáltásomat?

Sokan kiáltottunk így. Nagyon sokan.....

 Valakik meghallották. Jön a válasz. Itt a segítség.


 

"Kéz a kézben fogjuk legyőzni az összes akadályt előttünk. Senki és semmi sem létezik, mely utunkban állhatna. 

Ti, harmadik dimenziós emberekként nagyobb kihívásokkal és hányattatásokkal is boldogultatok, mint amit ma megtapasztaltok, és hiszünk bennetek, mindnyájatokban, és tudjuk, utazásotok ezen utolsó nehéz idején keresztül tudtok menni együtt, és kiemelkedtek ebből, a felemelkedettebb birodalmak fényébe. Ez a célotok. Ez a fő oka jelenlegi megtestesüléseteknek, és már majdnem ott vagytok. Semminek se hagyjátok, hogy lelassítson, vagy megállítson most titeket, hiszen semmi sem képes erre!

Próbáljatok mindent kihívásnak tekinteni, melyet szándékosan helyeztek elétek, hiszen valóban ez a helyzet a leggyakrabban. Próbáljátok meg, hogy ne úgy szemléljétek gondjaitokat, hogy azt gondoljátok: „ó, szegény én, egy másik gond”, hanem inkább tekintsétek ezen akadályokat egy másik kihívásnak, melyet legyőztök majd, és sokkal erősebben bukkantok fel a másik oldalon. Így látjuk utazásotok minden lépését az úton, és ez a megjelenítési technika talán sokatokat segít akaratotok és eltökéltségetek másik próbatételébe igyekezni még, megújult életerővel és lelkierővel.

Közületek sokan okosan észrevettétek napjaitokról, hogy egy mindig sietős sebességgel múlnak el. Az időt számotokra összesűrítik, és ez úgy tűnik, mintha az idő felgyorsulna, és azt mondjuk nektek, hogy a ma és a felemelkedésetek betetőződése közötti időszak sokkal gyorsabban múlik majd el, melyet ezidő tájt talán elképzelhetnétek. Mielőtt észrevennétek, itt lesz december, és addigra sokat kell megvalósítani.

 Végigpillantva azon, ami lehetséges világotok számára, számos nagyszerű dolgot látunk a tarsolyban számotokra az elkövetkező napokban. Társadalmatokat gyorsan és hatékonyan emelik fel egy Galaktikus társadalom szintjére, és közületek oly sokat látunk meglepetten a számotokra tartogatott csodák miatt. Jelenlegi társadalmatoknak nem létezik egyetlen egy jellege sem, melyet ne módosítanának, és nagy fejlődést látunk a személyes életeteket illetően is, kezdve ott, ahol mindig kezdődik: otthon."


"Otthonaitokat egy Galaktikus társadalom szabványaihoz fogják felhozni, tiszta folyóvízzel mindenütt, valamint tiszta és hatékony energiarendszerrel, mely semmibe sem fog nektek kerülni. Konyháitok is nagyban fejlettek lesznek, olyan eszközökkel, melyek megváltoztatják a módszert, hogy az ételt nemcsak elkészítetek, hanem nyeritek is. Ez csupán egy kis példa arról, amit tartogatnak számotokra, ha egyszer biztonságosan kölcsönhatásba léphetünk veletek a vétkes titkos Szövetkezések leszerelésével."




További információk:       
 http://fenyvilag.blogspot.com/  és http://ufo-sirius.blogspot.com/2012/03/uzenet-2012-feb-25.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése