2012. március 10., szombat

Szétválasztási folyamat zajlik

Szabó Judit  összefoglalója 

  a világunkban zajló szétválasztási folyamatról.        
      
 
Hogyan lesz szép jövőnk, és mikor, hogyan? 

Erről szól az alábbi videó. Valójában mi zajlik itt bennünk és körülöttünk? Ebből a sajátos nézőpontból megvilágítva nagyon érdekes dolgok derülnek ki.

Részletek a filmből:

 "Az emberek két csoportra oszlanak. Az egyikben lévők az anyagba merülnek erősen. A birtoklás vágya, a saját érdekek, az önzés uralja el őket egyre inkább. 

A másik csoportban egyre inkább másképp gondolkodnak az emberek. Hisznek abban, hogy lehet egy tisztább, békésebb emelkedettebb világot építeni.

 Hogy ez megvalósulhasson,  ehhez belülről újjá kell születnünk. Ez a folyamat zajlik most. Eddig azt hitték ezek az emberek, hogy egyedül vannak, de most egyre gyakrabban találják meg egymást.

 Aki jól odafigyel, az észreveszi, hogy kis csírák bújnak ki a földből. Ez a folyamat most felgyorsul. Együtt nagyon szép dolgokat fognak csinálni ezek az emberek az elkövetkező években.

Tegyük fel a kérdést magunknak, hogy elég tiszta-e a szívünk?
Mi az ezoterikus út, és mi a spiritualitás valójában? Mi az elsődleges célja az embernek?
 Mi a szellemi fejlődés?"


E fél órás videóból nagyon sokat megtudunk, amit felhasználhatunk arra, hogy életünket megértsük és jobbá tehessük. Segít a tudatosabb gondolkodásban, életvitelben. 

Akinek hosszú, az se kapcsolja ki, hanem csak állítsa meg és később folytassa. Inkább részenként hallgassa meg. Drámai időket élünk, ilyenkor aludni nem szabad!  Senki helyett nem teheti meg más a szükséges lépéseket. Tegyünk mi a saját fejlődésünkért. 

                                   
                                      Szabó Judit  interjú

Sokan szeretik a könyveit. Kellemes, megnyugtató a hangja is, és világos a gondolatmenete.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése