2012. március 2., péntek

Mit tudsz tenni? Egyszerű


* Mint nő és anya -a családomat, az emberiséget és a Földet féltve- hosszú vajúdás után rájöttem, hogy valamit tennem kell. Valami mást, az eddigiektől eltérőt.
* Felelős vagyok a sorsunkért. Mindannyiunkért. Felelősek vagyunk a sorsunkért.
* Ezért most bátran, nyíltan kimondom, ország-világ előtt -mert szívemből érzem és tudom, hogy:
* Lejárt az ideje annak, hogy hagyjuk magunkat kizsákmányolni, tönkretenni!
* Eddig hagytuk, de mostanra valami megváltozott. Megtanultunk egy nagyszerű dolgot. A szívünkkel látni. Sokáig tartott, és keserves volt, de végre megtanultuk.
* Már tudjuk, hogy így élni nem lehet, és nem is szabad tovább.
* Csakis együttműködve, egymást segítve, szeretettel érdemes élni. Földünket védve. Ez volt a leckénk.
* Tökéletesen elegünk van ebből a kizsákmányoló, embertelen, romboló, Istentelen rendszerből. Egy szép jövőt szeretnénk magunknak és gyermekeinknek. Egy szebb, egy jobb világot!
* Mit tehetünk mégis, mi kis emberkék? Sokat! Nagyon sokat! A kis homokszemek hatalmas piramisokat temetnek be. Csak szél kell hozzá, vagyis energia. A pici hangyák óriási hangyabolyt tudnak építeni és fenntartani. Mindegyik tesz érte.
* Mi vagyunk a 99%-a az emberiségnek. Ez óriási erő, ha beindul. Az ERŐ tehát velünk van. Ezt Ti is érzitek legbelül, a szívetekben. Érzitek, hogy tudnánk tenni valamit... de mit?
* Tapasztaltuk hosszú évezredek alatt, hogy agresszióval és fegyverrel nem lehet jobb világot teremteni, csak másfajta rosszat.
* Mégis érezzük, hogy most itt az ideje véget vetni a sötét hatalom uralmának. Merjük kimondani végre. Merjük felvállalni végre! Rajtunk a világ szeme.
* Akarod a szabadságot? A békét? A jólétet? A szeretet hatalmát? Akarod?
* Akkor mostantól adjunk ennek teret és energiát! Ne a haragnak, a fájdalomnak és a kétségbeesésnek. Az se vezet eredményre, ha nem törődünk vele, és csak szép, kellemes dolgokat keresünk vigasztalásképpen.
* A saját tartós boldogságunk és a gyermekeinké, unokáinké a társadalmi rendszertől függ. Tehát nem elég, ha csak a kis egyéni érdekünkre gondolunk. Világrendünk itt a Földön velejéig romlott, és szerencsénkre a végét járja.
* Ezért most itt a lehetőségünk, hogy megteremtsük mi magunk, a valóban szép új világot!
* Mint ahogy a régi mondás szól: "Itt az ideje két lábra állni négy helyett."
* Hogyan lehet teremteni? Természetesen a gondolatainkkal és cselekedeteinkkel.
* Ha talán nem is teszel semmi konkrétat, akkor is tudsz segíteni.
* Képzeld csak el, hogy a sötét háttérhatalom vezetői és kiszolgálói rács mögé kerülnek! Ne gyűlölettel képzeld, hanem nyugodt, határozott igazságérzettel.... Milyen érzés? Ugye jó? Éld csak bele magad. Mindenkinek jót teszel vele.
* Ne rögtön a kisfőnökre gondolj, vagy akire személyesen haragszol. Hanem azokra, akik kézben tartják a kizsákmányoló rendszert. Az állami vezetők némelyike is csak báb, nem övék a hatalom. Látszatkormányok vannak sok országban. Az igazi erők a háttérből irányítanak. Ők szabják a feltételeket.
*Tehát akard és érezd szívből az eltávolításukat! Mivel nem adják fel pozícióikat, pedig a szakadék felé vezetik a világot, megérdemlik, hogy lakat alá kerüljenek.
* Képzeld el, hogy mostantól az országokat, intézményeket és cégeket olyan emberek vezetik, akik az emberiséget becsülettel szolgálják! Érzed már, hogy szívednek ez a mély vágya teljesülni tud? Itt és most? Ugye nagyon szeretnéd? Éld bele magad! Jót teszel vele.
* Kívánjuk mostantól EGYként a sötét erők bukását, akik elvették a pénzünket, az egészségünket! Tönkretették a Földünket, a családunkat, az Igazságba vetett hitünket! Akik robotolásra kényszerítettek bennünket. Fizikai és pszichikai mérgekkel gyengítettek le. A tudatunkat mesterségesen irányították, hogy észre se vegyük, mit tesznek velünk.
* Együttes szívbéli vágyaink és gondolataink összekapcsolódnak és hatványozódnak. Éppúgy, mint együttes imáink, vagy meditációink. Mert a Szeret-Energia így működik.
* Együtt, mindannyian. Itt az idő. Nem várhatunk tovább.
* Legyünk a Fény követei és munkásai!
* Ez, az általunk létrehozott erő, segíteni fogja azoknak a színre lépését, akik konkrétan tenni is tudnak az ügyben. Olyan eseményeket fogunk így beindítani, melyek rövid időn belül megváltoztatják életünket, hogy végre szabadok és boldogok lehessünk! Rajtunk múlik. Most van lehetőségünk. Mennyit tudsz beleadni?
* Valamiben hinni kell mindenkinek. Te miben hiszel? Mit szeretnél? Tegyél érte!
* Ne feledd, teljesen új dolgokat létrehozni nem lehet a megszokott régi módokon.

Felhívásom Nektek szól, Mindannyitoknak!

Szeretettel
Egy
a sok Fénymunkás közül,
akik az Emberiségért dolgoznak
Velünk vagy?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése