2012. március 28., szerda

Teljesen egybevágó hír máshonnan

Részlet egy friss szövegből
Google fordító alapján
 2012.03.27.

Nem tökéletes közel se a fordítás. De a lényeget érthetjük, ami teljesen egybevág a világ mostani izgalmas eseményeiről kapott tudósításokkal.  Miért? Mert ezek a hírek   valóságosak, innen is, meg onnan is. Csak a nagy média (mainstrem media) hallgat, mert az alkalmazottai félnek elveszíteni a jó állásukat. 
E médiaszervezetek is a Háttérhatalom kezében vannak. Ezzel tudnak minket rövidpórázon -sötétségben tartani! 


Jó lenne most már megkapni a hiteles és azonnali tájékoztatást!

 Mégis meddig várjunk még az igazságra?

Talán nekünk kellene összefogni és felemelni a szavunkat?

Nem másokra várni?


Szépen ki tudjuk hámozni a lényeget a rövid szövegből, az angolul tudók pedig megnyithatják a lenti linket.



Az idő a nagy tudatváltás felhívja közel. A sötét összeesküvés szembesül a dilemmával, hogy még nehezebbé válik a nap, hogy kezelni, és készek vagyunk cselekedni, mint isteni végrehajtók nevében a szent titkos társaságok által kinevezett Felemelkedett Mesterek. Röviden, egy óriási átalakulás a valóság készen áll.

Számos kulcsfontosságú monetáris programokat készítenek elő a globális értékesítési, és az érintett alkatrészek a mi első érintkezés különböző csoportok működnek, hogy megvédje, mi lenne az első behatolás bőséget a világban. Ez a projekt indul egy egész rakás tevékenységek, amelyek a valóság meg az utat a fény felé! 

A Felemelkedett Mesterek éppen induló új pénzügyi rendszert a lehető leggyorsabban, és már a nemzetek a keleti kerülnek ápolt, hogy elfogadja ezt az új rendszert, amely véget vet a nagy pénzügyi dominanciája a Nyugat, így számukra igazi fiskális egyenlőséget.  

Ezzel párhuzamosan, a szükséges áthidaló az új kormányok is beviszik, hogy a számos szakrális társadalmakban alakult Európában évszázadokkal ezelőtt.
 
Ezek az európai társadalmak szent összpontosít a legjobb módja annak, hogy távolítsa el a fekete-központú kormányok tartják a világon destabilizálni a fenyegető nukleáris háború óta a felosztása az atom az 1940. Ezen kívül ugyanezek a kormányok megszállták sok nép az egész világon annak érdekében, hogy fenntartsák a félelem és a manipuláció bruttó hosszú által foglalkoztatott Anunnaki és a sok földhözragadt csatlósai. 

 A mérhetetlen arrogancia a sötét stratégiájának fejlődött csőlátás, amelyek az elmúlt évtizedben nyitott utat a szent társadalmak válik egy új és csodálatos valóság az Ön számára. Ez a pillanat a történelem is egybeesik a sok rendeletek égnek a birodalomba. Ezek a szent járjon meghívott minket, hogy jöjjön ide, hogy gondosan felügyelje egyedülálló sorozatot átalakulások, ezért vagyunk itt fent van nagy mennyiségben, hogy ezeket a rendeleteket végrehajtani. Ennek eredményeként, a sötétben már nem felelős az ebben a világban, az emberek és a Föld szentelt a fény elérte a megjövendölt pontot a sikerre.
 
A munka, a Fény hozta meg a pillanatot, amikor egy nagy jólét és végigsöpörnek a társadalmakban. Ez a prosperitás hírnökei egy sor kormányzati változások fognak életbe léptetni, a sok dolgot, a jogi alapját a szabadság és az egyéni szuverenitás kíséretében hivatalos kihirdetése ezt. 

Ez egy történelmi pillanat. Ez az első alkalom amióta beutazhatnak korlátozott tudatosságunk, akkor el kell ismerni, mint méltó lénnyel, a korábbi "mesterek." Egy csapásra való egyenlő válsz, képes forgatni igazságosság és a megfelelő megtorlást azok ellen elkövetett Ön és elődei. 
  
Ez az idő, amikor a jelen valóság összeesik és átalakul szállítására alkalmas járművet vissza a nagyon küszöböt a teljes tudatosság. A mi felelősségünk az, hogy Önt, hogy ajtót kell biztosítani, hogy a végső átalakulás, amely lehetővé teszi, hogy a sor ismét a sok közül spirituális térben és családok számára. Ez lesz egy pillanatra a rég várt ünnep mindannyiunk számára!

 
Forrás: http://www.galacticmessages.com/ 
 
Galactic Federation Update for 27 March 2012 by Sheldan Nidle

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése