2012. március 14., szerda

Elkezdődött végre, az idők végének háborúja

 Van egy érdekes cikk a http://vilaghelyzete.blogspot.com  oldalról. Fölraktam ide egészben.


BEINDULT ! Galaktikus fordulat...

zajlik  AZ IDŐK VÉGÉNEK HÁBORÚJA az Illuminati ellen 



FELKERÜLT VÉGRE !!!!!!!!! 
Napok óta érlelődik bennem, kapom és kapom az infókat és mégis fogalmam sincs hogyan kezdjem nektek elmesélni. Ráadásul Ti, akik ide látogattok, többnyire az átlagostól jóval értesültebbek, érdeklődők vagytok, nem estek hanyatt és nem emlegettek összeesküvés-elméletet, ha szóba kerül az Illuminati, a háttérhatalom vagy földönkívüli erők. Gondolhatjátok, mekkora volumenű a dolog, ha még így is nehéz. 

_________________________________________________________________________
______________________________ 
A lényeg : Világméretű letartóztatások történtek az elmúlt hetekben és folyik a CABAL (a háttér-irányító elit) lefejezése.
Tudjuk, hogy jó ideje háború van ezen erők között. Az Illuminati sem egységes és az ún. gnosztikus erők szövetkeztek a világot pusztulásba sodró sötét erők ellen. Beleértve a legfőbb pénzügyi vezetőket és irányítókat is. Őrizetbe vették 
Timothy Geithner  pénzügyminisztert, Alan Greenspan FED "atyaúristent", Bill Gates-t...stb (EZT A VIDEÓT ÉRDEMES LÁTNOD - főleg 3:00-tól ! !!! !).
Világszinten tucatnyi bankvezetőt vettek őrizetbe és vontak ki a forgalomból
, illetve Március végére el kell tűnniük a hatalomból ezen luciferiánus sötét erőknek, máskülönben, ahogy ők fogalmaznak, "levadásszák őket"....
Tudom, hogy meredek így elsőre mindez, de úgy érzem meg kell osztani ! 
A Forrás természetesen Benjamin Fulford és mivel eddig nem csalódhattunk benne a Trillió Dolláros csalással kapcsolatban sem, most is komolyan veszem előrejelzéseit.
Folyik az új pénzügyi, energia...stb. rendszer alapjainak megteremtése és a régi felszámolása.
_______________________________________________________________________________________________________

A LÉNYEG A CIKK VÉGÉN, DE OLVASD VÉGIG TÜRELMESEN,
MERT 
HIRTELEN ÍGY IS SOK LESZ  !
 
A Trillió-dolláros sztorit is tabuk nélkül hoztam ide nektek és csodálkoztam, mennyire nem kap publicitást egy ilyen volumenű botrány és a világ vezetői ellen folyó eljárás, per. Gyakorlatilag Magyarországon egyedül a Világ Helyzete hozta le kizárólag. 
De örülök neki, hogy foglalkozott vele az Enigma és a HunTV is műsoraiban, mert így sokakhoz eljutottak "a föld alatt", illetve magasan a "felszín felett" folyó dolgok.
A teljes dokumentáció rendelkezésre állt, olvashattátok a peranyagot.
Aki nem, annak, itt az összes bejegyzés... 
Ide próbálnám kötni a fejleményeket:



LORD JAMES OF BLACKHEATH, EXPOSING "TRILLION DOLLAR TERROR"
Ezt írják itt például róla ezen a nemzetközi oldalon:
"ez a pénzügy-történet legfurcsább története, benne az USA-val, mely hazudik több százezer tonna képzeletbeli aranyról, illegális banki átutalásokról, melynek értéke eléri a 15 trillió dollárt (1trillió=1000 milliárd).
A történet mögött a világ legnagyobb terrorista összeesküvését találjuk, benne (természetesen) a FED-del és a az amerikai kincstárral."



Nos, 2012. február 16-án Lord James of Blackheath, a Brit Lordok házának tagja felszólalt és nagyon kínos kérdéseket tett fel az üggyel kapcsolatban. Megjelentek olyan hírek, hogy ezután Február 29-én meg is halt....(azóta ez nincs cáfolva sem megerősítve). 

Update on the “death” of Lord James Blackheath. The just published Weekly Geopolitical News and Analysis 2012.03.05 states that Lord James Blackheath was murdered by the cabal. The source for this information was a member of the Rothschild family. The Wikipedia entry on Lord Blackheath also stated that he died on February 29th. However, a spokesperson for the House of Lords in the UK said that “as far as we know he is alive and well.””

Lord James az első bizonyítékokat 2009-ben találta meg (ahogy megírtuk mi is az olasz határon  lefoglalt államkötvényekről és a részletekről), majd ez év február havának 16. napján úgy döntött részletesen beszámol a tisztelt házban a bizonyítékokról, dokumentumokról melyeken  Alan Greenspan és Timothy Geithner nevei, a New York FED és a sanghaji HSBC (Hong Kong Shanghai Banking Corporation) London és a Bank of Scotland szerepel. Mindarról beszél, amiről írt a Világ Helyzete cikksorozata !!! 
Érdemes meghallgatni, de sajnos csak eredeti angol verzióban van meg. (a "cc" segíthet)
Ennek videója:
MI FOLYIK TEHÁT A CABAL ELLEN ? FŐBB MOZZANATOKBAN :




* A gazdasági háború lassan véget ér. A cabal ellen egy három irányú erőfeszítés indult ezen a héten.

Bill Gates letartóztatása,  Timothy Geitner őrizete, a Pápa közelgő lemondása mind azt erősíti, hogy egyre kisebb ellenállás maradt.




*1. Kínai kormány belement, hogy tömeges méretekben kezd telepíteni alternatív energiaforrásokat (szél, nap), hogy kiszabadítsa az emberiséget a cabal-féle energiahálóból... Új ingyen energiák lesznek beiktatva.


*‎2. A központi bankot arra kérik, hogy a világháború alatt ellopott aranyat fordítsa jóra.

* ‎3.... ez még mindig titokban van tartva, de egy alulról induló forradalmat terveznek minden olyan országban, ahol a Cabal által vezetett kormányok folytatják a háborús uszítást. (Olaszország, Franciaország, Németország, UK, USA)

* 4. A Cabalt rákényszerítik, hogy az ellopott 15 trillió dollárnyi vagyonból az összes háborút azonnal be kell szüntetni, a szegénységet és éhezést felszámolni !

* 5. Március 20-án TOKIO-ban bezárják a nyugati követségeket.

* 6. Az egy éve történt japán földrengés és cunami kapcsán a teljes japán média kerüli a természeti katasztrófa megnevezést, mivel már köztudott, hogy mesterséges támadás volt.

* 7. Amennyiben a Dragon Family és Japán ellen bármilyen újabb támadással készülnének Tokio ellen, a kínai és japán erők már megtették az előkészületeket  és a Kanári-szk-i La Palma alatt lévő vulkán segítségével 100 méteres cunamival fogják elpusztítani az USA keleti partját és Dél-Európának az érintett részét !!!


Azt mondja a Fulford, hogy már nincs mellébeszélés, megindultak és "lefejezik" a bankárokat, és egy jópár csoport egyesült, 


az Anonymus hackercsoport,
 a gnosztikus Illuminati (ez a "megtért szárny") 
és a White Dragon Family 
 (akiket megismertünk a Trillió dolláros ügy kapcsán... )
Holnap valami nagy hirt fognak felrakni a netre, és ha még mindig nem engednek, következik Róma és a Vatikán. (Na lehet mégsem annyira légből kapott hír a Pápa távozása !...)

Meg kell érteniük, hogy a Sátán elhagyta az Univerzumot és az Emberiség fel lesz szabadítva !


Örömünkre szolgál, hogy a GALAKTIKUS ÜZENETEK egybeesnek azokkal a történésekkel, amikről értesülünk.
Mi ez az üzenet? Röviden:

" Nagyon rövid időn belül tanúja leszel számos férfi és nő széleskörű tömeges letartóztatásának szerte a világon, akiket, mint világunk politikusai és pénzügyi vezetőiként ismersz.
Ezek a letartóztatások messze érnek egészen fel az amerikai kormányzatig és magukban foglalják a pénzügyi és banki világ számottevő tagjait.

Jónéhányat ezek közül a nevek közül azonnal felismersz majd, míg másokat nem, azonban mindannyiuk aktívan részt vett komoly bűntények elkövetésében az emberek ellen, nemzeteinket csődbe juttatva, amiért ők elrabolták a nehezen keresett pénzünket.

Ezek a letartóztatások úttörő jellegűek, és a Földet megváltoztatók.

Az emberiség végre szabad lesz a hatalom irányítóinak közismert nevén titkos szövetség (röviden: elit) (angolul: Cabal) zsarnoki kormányzása alól.

Ezek a letartóztatások sokunknak nem okoznak meglepetést, mert mindannyian belsőnk legmélyén érezzük, hogy valami nagy baj van ezzel a világgal és egy hely ahol oly sokan éhesen hajtják le fejüket éjszakára míg, kevesen mások nem milliókat vagy milliárdokat hanem trilliárdokat birtokolnak, melyet az emberek munkájából loptak össze.

Mindig volt elég gazdagság ezen a bolygón, hogy jusson mindenkinek, mégis ez a kevés férfi és nő felosztotta maguk között világunk jóformán teljes vagyonát, csak morzsákat hagyva Nekünk, többieknek, hogy versenyezzünk érte.

Ezekkel a letartoztatásokkal ez most meg fog változni.

Számos új tervezet kerül végrehajtásra a makulátlan tisztességű férfiakból és nőkből álló új vezetés alatt, akik elkötelezettek világunk édenkertté alakításában, ahogy egykor volt alkotmányos és igazi demokratikus folyamat által kormányozva.
Megannyi ennek a célnak elkötelezett férfi és nő van szerte az amerikai kormányzat, a Pentagon ügynökségei, a hadsereg, a pénzügyi szektor és magánvállalkozási szektor területein, akik oly sokat szenteltek az életükből ennek a célnak, mi több ők oly lelkesek, hogy átadhassák az emberiségnek az új jóléti rendszerünket, amelyen oly szorgalmasan dolgoztak évekig titokban.
Ezen eljárások részeként a hatalmas összegű vagyonok, melyeket az emberektől loptak el, programokon keresztül újraelosztásra kerülnek, mely nagymértékben javára szolgál minden férfinek, nőnek és gyereknek a bolygón.
Senki sem lesz figyelmen kívül hagyva, és senki sem lesz elfelejtve.
És van még több.
A bűnöző oligarcha (angolul: Cabal) számottevő tagjainak letartóztatásakor ezen művelet második szakasza fog megkezdődni.
Mai világunkat számtalan lelkileg megvilágosodott lény látogatja, akik szeretnének nyíltan újraegyesülni ősi családjukkal.
Ezek a lelkileg fejlett férfiak és nők segítséget nyújtanak az oligarcha (angolul: Cabal) lefegyverzésében, mely irányítása alatt tartotta a világ hadseregének nagy részét és magasan fejlett fegyverrendszerek voltak a birtokában.


Innentől szinte naponta történnek a dolgok, annyira gyorsak lesznek a változások! Tudtuk, tudtátok, készüljünk fel...legalább tudással....




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése