2014. június 16., hétfő

CHEMTRAIL-felhőben úszik Magyarország - Frissítve 06.17-én.


Sajnálom, hogy ilyen cikket is kénytelen vagyok föltenni a Szép jövőt blogra, de muszáj, mert ha ezt a témát a szőnyeg alá söpörjük, akkor nem tudunk tenni ellene. Pedig jó lenne!

Kiegészítettem a bejegyzést az alján a véleményemmel és fotókkal.
Ha mindez csak hologram, ahogy egyesek állítják, akkor jól jártunk. 
 
Dombi Katalin

 

Magyarország CHEMTRAIL-támadás alatt áll egész nap - Elképesztő mennyiségű vegyi csík borítja az eget - Özönlenek a képek mindenhonnan


KÉTELKEDŐKNEK : Az IDŐJÁRÁS-módosítás DOKUMENTUMAI egy helyen !
.... hogy végre lezárjam azt a vitát, amit információ hiányában a kételkedők vívnak azokkal, akik számára nem kérdés ennek megléte! 
Nyugodtan mutassátok meg azoknak, akik még mindig bizonyítékokat követelnek, amikor beszéltek erről, ahelyett, hogy kinyitnák a saját szemüket vagy az igazság nyomába erednének saját kutatásokkal !

CHEMTRAIL használatára KONGRESSZUSI BIZONYÍTÉK :


UPDATE : 2013. Június 15. 16:50:
Két megjegyzés:
1., Ha megfigyelitek, ma szombaton szinte alig látni a tegnapihoz hasonló csíkokat.
Az ég gyönyörű kék, a látható utasszállító gépek pedig szép kis rövid vagy hamar elillanó kondenzcsíkot húznak. Ugye senki nem gondolja, hogy egyik napról a másikra ezerszeresére ugrik vagy csökken a forgalom és szerintem Ti is látjátok, hogy a légköri körülményekben sem állt be akkora változás.....
2., Nagyon fontos a tegnapi pénteki nap, mert szerintem Magyarországon eddig ekkora figyelemfelhívást és hírverést az égen lévő Chemtrail vegyi csíkokkal kapcsolatban MOST ELŐSZÖR sikerült elérni !!! Rengetegen átvették az anyagot és az írásokat, fotókat, videókat. Bár az is igaz, hogy talán több hónapja nem kaptunk a nyakunkba annyi anyagot, mint tegnap. Bár ez senkit nem vigasztal, de nem csak mi kaptuk, hanem Európa más részeit is "előkészítik" a következő hónapokra.....

Amikor hazaértem délben és az első fotókat otthon elkészítettem nem gondoltam, hogy özönleni fognak az ország minden részéből a hasonló beszámolók. Hajnalig rendszereztem őket, annyi van !

Tehát nem a dolog léte vagy nem léte már a kérdés, hanem hogy MOST tízezreknek feltűnt VÉGRE, hogy "
- Basszus, mi ez a sok izé az égen! " Csak nem az, amiről a neten is írnak.....

És ilyenkor érzi az ember, hogy egy pici morzsaként is tudsz olyan hatást kiváltani, ami igazolja, hogy az információban erő van .... Hatalmas erő.  Az más kérdés, hogy miért nem élünk vele jobban ! És miért nem képesek az emberek összefogni.
 
2013. JÚNIUS 14. CHEMTRAIL-felhőben úszik Magyarország ! Miért ?
   
Mivel a Chemtrail-ekkel szembeni nagyobb volumenű leleplező cikkeket elsőként a VilagHelyzete.com vállalta fel és töméntelen mennyiségű információt tettünk már közzé veletek közösen, hogy felhívjuk az emberek figyelmét, így soha nem tudtam szó nélkül hagyni, amikor rekord mennyiségű mérgező anyagot kapunk a nyakunkba. 


Egy globális kísérletsorozatnak vagyunk a szemtanúi és leginkább elszenvedői. 

Most / ma ebben a pillanatban pedig ez történik éppen! 

Folytatás a forrásoldalon több videóval és sok fotóval: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/06/magyarorszeg-chemtrail-tamadas-alatt.html

 **************************
Föltettem alább néhány fotót:





Megjegyzések:
Jónak látom ide is föltenni a válaszomat két alábbi megjegyzésre, mert nem szeretném, ha ez a cikk letörne bárkit is... inkább ellenállásra kell hogy sarkalljon!
Tehát:

 1.
Régebben láttam olyan felvételt, ahol egy kis fényes pont halad a csíkon föl-alá... dolgozott a kis űrhajó.... Nem tudhatjuk, hogy eddig és most is mit segítenek nekünk...a tesók.. majd kiderül.

Nekem van olyan érzésem, hogy már annyi mindent elkövettünk a föld, a levegő és a víz, a természet és az emberiség ellen,... hogy azon csodálkozom, hogy még élünk!! Komolyan! Gondoljunk csak bele!

Volt is már erről szó üzenetekben, hogy egyelőre a tesók a végzetes dolgokban besegíthetnek. Ennyi van megengedve most még nekik. Pl. atomrobbanás, folyótisztítás. Csak emlékezzünk vissza, a Tisza kétszer kapott olyan mérgezést, hogy azt hittük, belepusztul... de nem! Nagyon gyorsan kiheverte!

Továbbá nem jóvátehetetlenek ezek a károk. Vannak olyan magas szintű technológiák amik segítségével minden meg lesz tisztítva, és helyre lesz állítva az egyensúly.

Sose szabad feladni a hitet a szép jövőnkben! A mi erőnk, a mi bizalmunk segíti a megvalósulását!

Soha ne add fel!! Ha feladnánk, a sötétek malmára hajtanánk a vizet. Nem azért születtünk erre a világra, hogy föladjuk, hanem hogy megerősödjünk! 

Olvasd el az alábbit, most próbára vagyunk téve!

http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/06/atvaltozasod-idoszaka-meleron-0617.html



 

2.
 Akinek nem volt elég bizonyíték a fenti cikk, annak itt van még másik is. Ez itt a beismerő vallomás:
http://www.kontrollblog.com/2013/06/j.html

"J.P. Holdren (Obama tudományos főtanácsadója) és a CFR is, de Németország is kénytelen
volt kiadni egy közleményt, amelyben elismerik a vegyi permetezést. 

Holdren tökéletesen járható útnak látja a chamtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyi anyagok légkörbe permetezését, méltatja a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását. A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. "




A fizikai bizonyíték pedig az, hogy le tudja állítani a repülő a csíkozást, sőt növelni tudja... azonkívül mérni is tudjuk a levegőben és a földön a szennyezést. A fizikát aki ismeri, az tudja, hogy a kondenzcsík rövid, és hamar eloszlik, utána nem mérhető szennyezés.







Továbbá ennyi töménytelen mennyiségű utasszállító és harci gép nem közlekedhet naponta fölöttünk, csak úgy...ez ki van zárva, ez gyakorlatilag képtelenség..ráadásul összevissza... Azoknak meg vannak határozva az útvonalaik is.

Föltettem pár fotót az átalakított repülőkről és egy satelit felvételt, hogy néz ki a bolygónk fentről...manapság.

Tény, hogy a napsugárzás hatását mérsékli ez a ködszerű fátyol, amit képeznek fölöttünk.

Hogy lehet mindez igaz, hiszen ez a sötétek számára is bizonyosan káros?




A sötét beavatottak magas szintű technológiákkal és képességekkel rendelkeznek ... ők nem egyszerű hétköznapi emberek... másmilyen módon, más eszközökkel élnek. Nem véletlen az se, hogy ilyen befolyással bírnak fölöttünk, és mi csak gürcölünk némán mint a birkák. Nem akármilyen hatalom van a kezükben!

Ezért én ezt kívánom: "Istenem kérlek add hogy megvilágosodjon az a sok ember, aki nem hiszi el azt, hogy permeteznek minket."

Dombi Katalin







6 megjegyzés:

  1. Csak azt nem értem hogy az 'égi testvéreink ' ilyenkor miért nem avatkoznak be és szüntetik meg ezeket a folyamatokat. Ha már ilyen tehetetlenek és töketlenek vagyunk, ennek a mérgezésnek a megállítására kérjünk segítséget 'fentről'. Nagy bizonyíték lenne sok mindenre. Továbbá kérdésem hogy az 'Univerzum' Gaia, Isten, és még sorolhatnám mennyi írás foglakozik a sok jó akarónkkal és segítőkkel miért engedik ezt a jóvátehetetlen mérgezést, évszázadokra leamortizálva ezzel az élő helyeket, és senki és semmi nem tesz semmit. Ilyenkor megy el a kedvem minden ezoterikus tevékenységtől és hozzáállástól.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben láttam olyan felvételt, ahol egy kis fényes pont halad a csíkon föl-alá... dolgozott a kis űrhajó.... Nem tudhatjuk, hogy eddig és most is mit segítenek nekünk... majd kiderül.

      Nekem van olyan érzésem, hogy már annyi mindent elkövettünk a föld, a levegő és a víz, a természet és az emberiség ellen,... hogy azon csodálkozom, hogy még élünk!! Komolyan! Gondoljunk csak bele!

      Volt is már erről szó üzenetekben, hogy egyelőre a tesók a végzetes dolgokban besegíthetnek. Ennyi meg van engedve most még nekik. Pl. atomrobbanás, folyótisztítás. Csak emlékezzünk vissza, a Tisza kétszer kapott olyan mérgezést, hogy azt hittük, belepusztul... de nem! Nagyon gyorsan kiheverte!

      Továbbá nem jóvátehetetlenek ezek a károk. Vannak olyan magas szintű technológiák amik segítségével minden meg lesz tisztítva, és helyre lesz állítva az egyensúly.

      Sose szabad feladni a hitet a szép jövőnkben! A mi erőnk, a mi bizalmunk segíti a megvalósulását!

      Soha ne add fel!! Ha feladnánk, a sötétek malmára hajtanánk a vizet. Nem azért születtünk erre a világra, hogy föladjuk, hanem hogy megerősödjünk!
      http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/06/atvaltozasod-idoszaka-meleron-0617.html

      Törlés
  2. Istenem kérlek add hogy megvilágosodjon az a sok ember aki elhiszi azt hogy permteznek minket. Ami tény és puszta logika.. abban a magasságban nem ilyen kis szellők fújdogálnak. Ha ott kiszórnának valamit az nem nálunk esne le.. az hogy a kondenzcsík milyen formában és mennyi ideig marad meg az az épp aktuális légköri viszonyoktól is függ. A legfontosabb érv, ha a nagyok ki akarnak nyírni minket akkor miért olyan módszert választanak amibe ők is belehalhatnak, mikor van sokkal egyszerűbb és célzottabb módja a népírtásnak pl étel és ivóvíz. Viszont a legkárosabb dolog avilágon azok a butító internetes portálok amik baromsággal tömik az emberek fejét, akik jól meg is eszik a maszlagot, de ők hol voltak akkor mikor fizikát meg a földrajzot tanították az nagy kérdés.

    VálaszTörlés
  3. Akinek nem volt elég bizonyíték a fenti cikk, annak itt van még másik is.Ez itt a beismerő vallomás:
    http://www.kontrollblog.com/2013/06/j.html

    "J.P. Holdren (Obama tudományos főtanácsadója) és a CFR is, de Németország is kénytelen volt kiadni egy közleményt, amelyben elismerik a vegyi permetezést. Holdren tökéletesen járható útnak látja a chamtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyi anyagok légkörbe permetezését, méltatja a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását. A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. "

    A fizikai bizonyíték pedig az, hogy le tudja állítani a repülő a csíkozást, sőt növelni tudja... azonkívül mérni is tudjuk a levegőben és a földön a szennyezést. A fizikát aki ismeri, az tudja, hogy a kondenzcsík rövid, és hamar eloszlik, utána nem mérhető szennyezés.

    Továbbá ennyi töménytelen mennyiségű utasszállító és harci gép nem közlekedhet naponta fölöttünk, csak úgy...ez ki van zárva, ez gyakorlatilag képtelenség..ráadásul összevissza... Azoknak meg vannak határozva az útvonalaik is.

    Föltettem pár fotót az átalakított repülőkről és egy satelit felvételt, hogy néz ki a bolygónk fentről...manapság.

    Tény, hogy a napsugárzás hatását mérsékli ez a ködszerű fátyol, amit képeznek fölöttünk.

    Hogy lehet mindez igaz, hiszen ez a sötétek számára is bizonyosan káros?

    A sötét beavatottak magas szintű technológiákkal és képességekkel rendelkeznek ... ők nem egyszerű hétköznapi emberek... másmilyen módon, más eszközökkel élnek. Nem véletlen az se, hogy ilyen befolyással bírnak fölöttünk, és mi csak gürcölünk némán mint a birkák. Nem akármilyen hatalom van a kezükben!

    Ezért én ezt kívánom: "Istenem kérlek add hogy megvilágosodjon az a sok ember, aki nem hiszi el azt, hogy permeteznek minket."




    VálaszTörlés
  4. Szép napot mindenkinek :-)
    Pár tény, hogy könnyebben lássanak a laikusabbak is.
    Az, hogy a kondenzcsík mennyi ideig marad meg a légkörben, több tényező befolyásolja. Pl. a gép magassága. Példa. Két gép repül egymástól 2km-re párhuzamosan. Az egyik Quatar Airways B777-300 12778 m 938km/h. A másik Wizzair A-320-214 10220 m 900km/h. Látszólag egy magasságon mert az egyik gép a másiknál jóval nagyobb, de kb. ugyanakkora a lenti szemlélődő számára. Viszont! 2558 méter a magasság különbség. Ez 15 Celsius fokos különbséget jelent a légkörben, mivel nagyjából 100 méterenként 0,6 fokkal csökken a hőmérséklet! 15 fok pont elég arra, hogy az egyik gép vastag hosszan megmaradó kondenzcsíkot húzzon, míg a másik csík lehet, hogy eltűnik 2 perc múlva.
    A kondenzációs folyamat akkor kezdődik el, amikor a relatív páratartalom eléri a 100%-ot. Kell hozzá megfelelő hideg. -40 fok felett nem igazán látszik a kondenzcsík. Nézzünk egy meleg napot. páratartalom alacsony. Lent 35 fok van. A levegő hőmérséklete legyen 28 fok. 11.000 méter magasan ebben az esetben kb -38 fok van, tehát NEM látszik a kondenzcsík. 12.000 méteren viszont -44 fok van és a gépek csíkja látszódik. Mivel a kereskedelmi járatok felettünk nagyjából 9000 méter és 13000 méter között repülnek, egy laikus számára kész az összeesküvés elmélet bizonyítása.
    A Másik fontos dolog a kiáramló gázhőmérséklet. Van úgy, hogy egy gép berepül egy felhőbe és a magas hőmérséklet ” kiszárítja ” a felhőt a gép mögött utat vágva. Ha valaki pártatlanul figyeli az eget láthatja, ha türelmes, hogy azokon a helyeken ahol vastag megmaradó kondenzcsíkok maradnak az elhaladó gépek után, a normál felhők is könnyebben keletkeznek és megmaradnak, hiszen a relatív páratartalom itt magasabb, mint a légkör más részeiben. Épp a gépek által a levegőben hagyott jégrészecskék miatt.
    A kondenzcsík összetétele gyakorlatilag majdnem megegyezik a felhőkével. A gázturbinás sugárhajtóművek az üzemanyag elégetésekor nagyrészt vizet, és koromszemcséket okádnak magukból. Ezért a kondenzcsíkokból összeálló fátyolszerű felhőket úgy hívják, hogy antropogén cirrus ( emberi eredetű ).
    Az más kérdés, hogy az óriásira növekedett légi forgalomnak hatása van az éghajlatra, hiszen a felhőkké összeálló kondenzcsíkok alatt csökken a napsütéses órák száma. Ez köztudott dolog, és ezzel számolnak is az éghajlatkutatók.
    Nem mondtam, hogy nincs negatív hatása a rengeteg koromnak, illetve felhőképzésnek, de még mindig kisebb az egészségre ártalmas anyag, mint a szárazföldi közlekedésben.
    Próbáltam kulturáltan csak a tényekre hagyatkozva írni. remélem nem vágta ki a biztosítékot senkinél :-)
    Üdv mindenkinek.

    VálaszTörlés
  5. Aki nem hiszi az olvassa el ezt a párbeszédet: Új világrend:-birka bejössz nyírásra?birka-beee U I:bejössz etetéste?birka-beee U I:birka bejössz vágásra?birka-beeee Nyisd ki a szemed,ha nem tudod akkor vágasd el a nyakad mindenki saját sorsa kovácsa.Szép reggelt emánuel!

    VálaszTörlés