2014. június 14., szombat

Különös malacszökések történnek világszerte 06.13.

 

Nem lesz belőlük szalonna: teherautókról vetik magukat mélybe a disznók, és csodával határos módón megússzák.

 

Különös malacszökések történnek világszerte

Véletlen lenne, hogy néhány napon belül két egymástól független hír is napvilágot látott teherautók platóiról kereket oldó malacokról? Meglehet, de azért jobb egy kicsit eltűnődni a történeteken.
A lenti fotók egy hete láttak napvilágot. Egy malac leugrik a vágóhíd felé tartó teherautó platójáról, és egyszerűen odébbáll.



A Metro azt írja, hogy az eset Kína déli részén, Guangxi régióban történt, az szemtanúk szerint csodával határos az, hogy az állat túlélte a közel öt méteres ugrást. A malacot a történtek után helyi rendőrök fogadták örökbe, és a hollywoodi film után Babe névre keresztelték.
Ez a hír önmagában nem rengetné meg a világot, de tegnap, kísértetiesen hasonló módon lépett meg egy disznó Dél-Afrikában – írja a Daily Mail. Az ő szökéséréről videó is készült: a vágóhídra tartó teherautó mögött haladó autós rögzítette. Az állat ebben az esetben is hatalmasat esik, de túléli, persze csodával határos módón.

 Két egyforma csoda, a világ egymástól távol eső pontjain, szinte egy időben. Gyanús. Lehet jobb, ha nyitva tartjuk a szemünket, talán készülnek valamire a disznók.

 http://www.hir24.hu/turmix/2014/06/13/kulonos-malacszokesek-tortennek-vilagszerte/


Leugrott a disznó a teherautóról, ami a vágóhídra szállította


Nem mindennapi pillanatoknak lehettek szemtanúi egy személygépkocsi utasai.
Az előttük haladó teherautóból kimászott egy nagy disznó. Felküzdötte magát a mozgó jármű tetejére, majd leugrott onnan. Dél- Amerikában történt meg az eset. Az állatot épp a vágóhídra szállították.

Az nem derült ki, hogy mi lett az állattal az ugrás után, mindenesetre nem mindennapi tettet hajtott végre:

disznó1

http://hir.ma/18-2/18-video-leugrott-a-diszno-a-teherautorol-ami-a-vagohidra-szallitotta/387659?utm_source=HIR&utm_medium=HIR&utm_campaign=HIR


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése