2014. június 26., csütörtök

Hol maradsz Te? - Meleron" ..NÉZD MEG..NAPONTA MINDENT FEL-VÁLLALSZ....

A MUNKÁD....A LAKHELYED....A SZERELMED....A CSALÁDOD..... MINDENT ÉS MINDENKIT ...FEL-VÁLLALSZ..........DE MAGADAT ..MAGAD ELŐTT.....NEM MERED....

SZERINTED.... ?

A VÁLASZT KERESD BENNED...ÉN NEM MONDOM ÚJRA.....HA TE NEM ÉRZED......!!!

NEM UNOD MÉG HOGY MAGAD ELLEN HARCOLSZ EGYVÉGTÉBEN ??? ÉS MÁSOKAT MINDENKIT FELVÁLLALSZ .....TETSZVE VAGY ÉPP...CSAK ...MERT SZERINTED MUSZÁJ.....EMBER... ÉS HOL MARADSZ TE ??????..

.SZERINTED MEDDIG FOGOD ITT A FÖLDÖN ÍGY HÚZNI ....SORS-IGÁD?

MERT A LELKED ELUNJA..Ő NEM GYÖTRŐDNI , MÁRTÍRKODNI JÖTT LE... HANEM MEGÉLETNI VELED MINDENT.. AMIT SZÁNT NEKED...

DE HA TE...NEM AKAROD FEL-VÁLLALNI...Ő NEM FOG ERŐSZAKOSKODNI......

HÁT TE TUDOD MIT AKARSZ ......MÁTÓL..SORSODDAL KEZDENI !!!

DE ....A TEREMTŐ ERŐD....ESZMÉLETLEN ERŐS LETT...... (Meleron)..."

Meleron Entitas

 " ..NÉZD MEG..NAPONTA MINDENT FEL-VÁLLALSZ....A MUNKÁD....A LAKHELYED....A SZERELMED....A CSALÁDOD..... MINDENT ÉS MINDENKIT ...FEL-VÁLLALSZ..........DE MAGADAT MAGAD ELŐTT.....NEM MERED.... SZERNTED.... ? A VÁLASZT KERESD BENNED...ÉN NEM MONDOM ÚJRA.....HA TE NEM ÉRZED......!!! NEM UNOD MÉG HOGY MAGAD ELLEN HARCOLSZ EGYVÉGTÉBEN ??? ÉS MÁSOKAT MINDENKIT FELVÁLLALSZ .....TETSZVE VAGY ÉPP...CSAK ...MERT SZERINTED MUSZÁJ.....EMBER ÉS HOL MARADSZ TE ??????...SZERINTED MEDDIG FOGOD ITT A FÖLDÖN ÍGY HÚZNI .SORS-IGÁD? MERT A LELKED ELUNJA..Ő NEM GYÖTRŐDNI , MÁRTÍRKODNI JÖTT LE...HANEM MEGÉLETNI VELED MINDENT AMIT SZÁNT NEKED...DE HA TE...NEM AKAROD FEL-VÁLLALNI...Ő NEM FOG ERŐSZAKOSKODNI...... HÁT TE TUDOD MIT AKARSZ ......MÁTÓL..SORSODDAL KEZDENI !!! DE ....A TEREMTŐ ERŐD....ESZMÉLETLEN ERŐS LETT...... (Meleron)..."
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése