2014. június 14., szombat

Nemzetközi Alapjövedelem Kongresszus Kanadában 06.27.

!!!  "A gazdaság újrademokratizálása" címmel 2014. június 27-29. között kerül megrendezésre a 15. Nemzetközi Alapjövedelem Kongresszus Kanadában, Montreálban a BIEN (Basic Income Earth Network) szervezésében.

 Nemzetközi Alapjövedelem Kongresszus Kanadában
"A gazdaság újrademokratizálása" címmel 2014. június 27-29. között kerül megrendezésre a 15. Nemzetközi Alapjövedelem Kongresszus Kanadában, Montreálban a BIEN (Basic Income Earth Network) szervezésében.

A kongresszuson közgazdasági szakemberek, politikusok, politikai képviselők, tudósok, aktivisták és civil szervezetek, a nagyközönség bevonásával vitatják meg az egyetemes és feltétel nélküli alapjövedelem nemzetközi bevezetésével kapcsolatos elképzeléseiket.

A 2014-es BIEN kongresszust megelőző napon, június 26-án, a 13. Észak-Amerikai Alapjövedelem (NABIG) kongresszus is lebonyolításra kerül, melyen az alapjövedelem Kanadát és az Egyesült Államokat érintő kérdéseiről lesz szó. A NABIG legfőbb témája azon politikai stratégia kialakítása, mely Kanada és az Egyesült Államok jogrendszerének megváltoztatására irányul, az alapjövedelem bevezetése során.

További információk:
https://www.facebook.com/ECI.BasicIncome
https://www.facebook.com/events/485269558223569

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése