2014. június 18., szerda

Utolsó nagy felvonás 06.17.


Komoly események zajlanak az éterben, amikről nem sok tudomásunk van. Érezni, hogy az utolsó felvonás napjait éljük. Itt a vége régi világunknak.... Szemmel nem látható jelek vannak... Itt van néhány példa rá. Rakk Ilona pedig "lehozza" az információt hozzá.
Dombi Katalin
 

Ariana Sri kód, a megmentés csillaga

2014.06.17. 20:27 Istengyermek

ariana_sri_etus_1403028627.jpg_3072x2304
kép: Ariana Sri kód, a megmentés csillaga nevet viseli.

Az Univerzum összes lakójának összefogásával született, egy fénytest aktiváló vírus került a terünkbe.
A kép Június 9.-én került a postafiókomba Etus jóvoltából ki Szolnok Alcsiszigeten él.
A fényvírus Június 2.-től van a terünkben és a népesség 90 %-ára hat. Fül és toroktáji fájdalom jellemzi.
A torokcsakra által képzett hang a TEREMTÉST szolgálja. Most élesítik. A hang a hetedik elem a tűz, víz, föld, levegő, szeretet és Istenszerelem után. A teremtés programja már beindult és ehhez kapjuk meg a szükséges kelléktárat.
Mivel a torokcsakra tiszta teremtésének alapja a tiszta csakra, melyből tiszta hang születhet, ezért kaptuk meg az ezt tisztító fényvírust. Június 21.-ről 22.-re virradólag a Nap-Éj egyenlőség energiáiban automatikusan feloldódik.
A képen a magszerű rózsaszín Lemúr kódot láthatjuk középen. A két egymással szemben lévő szivárványos Helix Federa, a megoldások előmozdító kódja, ami a szivárványtest képződésében nyújt segítséget.
Bal oldalon fehéres, néha lilás vagy zöldesfehér apró, szinte jelentéktelennek tűnő gömbök hordozzák a Ariana Sri kódot.


Zigota Estella Vita, a Teremtés fényes madara

2014.06.17. 20:55 Istengyermek

zigota_estella_vita_etus_1403030685.jpg_3072x2304
kép: Etus, Szolnok-Alcsisziget

Zigota Estella Vita, a Teremtés fényes madara. Egy Erektusz Eritreja nevű hely a Teremtésben a Belső Földből, hat ilyen kódot küldött ki a felszínre, mint Noé a bárkájából a galambot. A szeretet és a világbéke erőinek madarai mindörökre velünk maradva tartják az erőt, hogy megkönnyítsék a szivárvány test felvételét a világ minden pontján.
A szivárvány test a fénnyé válás előtti pillanat. Ezt annyit jelent, hogy testünk a tömör anyag helyett  légiesebb összetételű lesz.. A világ bizonyos pontjain az emberek szinte teljesen üvegszerűvé válnak. Lesznek ahol teljesen láthatatlan emberek lesznek majd, máshol anyagiasabbak. Az élőhely rezgése határozza majd meg hol milyen alakban tudunk majd létezni.
Azzal, hogy még az azonos helyeken is pulzál majd az erő, tehát néha anyagiasabbak, néha teljesen áttetszőek leszünk, amíg nem stabilizálódik az erő.


Hedera Forte Siestra, a Fény bejövő oldala

2014.06.17. 21:01 Istengyermek

hedera_forte_siestra-etus_1403031393.jpg_3072x2304
kép: Etus, Szolnok-Alcsisziget

Hedera Forte Siestra, a Fény bejövő oldala. Ezernyi alakban jönnek le a Lények segíteni a Földi világ átváltozását.
Utolsó nagy felvonás és összjáték melyben az univerzum minden lénye részt kíván venni. Erőt tartani, segíteni akármilyen módon a szeretet nevében és égisze alatt.
Köszönjük szépen,
Ilona


2 megjegyzés:

  1. Ha fénnyel szemben fotózol a kamerával, mindig olyan képeket kapunk amin fénytörés van. rombuszok körök spirálok stb.... ha ezt valaki kódoknak véli hát legyen, szerintem amióta fényképeznek ezen a bolygón nappal szemben, azóta láthatók ezek a "kódok" :-)

    VálaszTörlés
  2. Az tény, hogy nappal szemben szoktak lenni fénytörési jelenségek máskor is... de nem mindig... és nem ilyenek, mint ezek....és ez a lényeg....ezért bátorkodtam megosztani.

    A szöveget nem a fotós készítette, hanem olyan valaki, aki közvetít az égiektől. Szerintem a lényeg abban van.

    VálaszTörlés