2014. június 26., csütörtök

Megszólalt egy chemtrail repülőgép szerelő lelkiismerete 06.23.

Az lenne a jó, ha nem a problémán rágódnánk, hanem folyamatosan elképzelnénk, és tennénk azért, hogy tiszta legyen az ég és a levegő!

Megszólalt egy chemtrail repülőgép szerelő lelkiismerete

Megszólalt a repülőgép szerelő lelkiismerete.2014. május 12-én Drezdában az utca nyilvánosságához fordult az a repülőgép szerelő, aki hiába tájékoztatta az illetékeseket a feladatául kapott repülőgép átalakítási munkákról, bejelentései a szemétkosárban kötöttek ki.
Elmondta, részt vett repülőgépek átalakításában. Ki kellett szerelniük az üléseket, tartályokat építettek be, amiket csővezetékkel összekötöttek. A csővezetékek végét a szárnyakba általuk beépített szórófejekhez vezették. A munkát a hadsereg szakembere ellenőrizte, aki úgy tájékoztatta a munkásokat, hogy az átalakításokra a German Aeronautics and Space Administration kísérletei miatt van szükség. Eszerint a permetező gépet követi egy mérőműszerekkel felszerelt másik gép ami méri és elemzi a kísérlet adatait.
A magyarázatot meghallgatták, és mindenki csinálta tovább a dolgát. Viszont azt már a dolgozók sem értették, az átszerelés elkészültével miért hoznak nekik védőruhát és légzőfelszerelést a tartályok feltöltéséhez. Mint kiderült, a tartályokba töltött szerek, erősen mérgező alumínium szulfidok, bárium-oxidok, valamint nanorészecske méretű polimerek voltak, amik belélegezve súlyosan károsítják az egészséget. Emberünknél ekkor borult ki a bili, és beadványt irt az illetékeseknek. Ennek meg is lett a hatása: kirúgták munkahelyéről.Ismét beigazolódott a mondás: "Ne szólj szám, nem fáj fejem".
 

VIDEÓ (német nyelvű - angol felirattal)

http://indavideo.hu/video/Megszolalt_egy_chemtrail_repulogepszerelo_lelkiismerete?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer


Közzétette: www.fenyorveny.hu

Előzmény:  http://szepjovot.blogspot.hu/2014/06/chemtrail-felhoben-uszik-magyarorszag.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése