2014. június 30., hétfő

Nagy júniusi erőjáték a geopolitikában - Benjamin Fulford


  A kibontakozó geopolitikai sakkjátszmában a nyugati oligarchák és bábkormányok sok nagy lépést tettek a múlt héten, különösen Ukrajnában, a Közel-Keleten és az Egyesült Királyságban. Ezek a lépések az orosz miniszterelnököt, Vlagyimir Putyint szokatlan védekezésre kényszerítették.



Nagy erőjáték a Rothschildok és Rockefellerek részéről, hogy Putyint védekezésre kényszerítsék

 
A kibontakozó geopolitikai sakkjátszmában a nyugati oligarchák és bábkormányok sok nagy lépést tettek a múlt héten, különösen Ukrajnában, a Közel-Keleten és az Egyesült Királyságban. Ezek a lépések az orosz miniszterelnököt, Vlagyimir Putyint szokatlan védekezésre kényszerítették.

Az ukrajnai játék, amit szinte bizonyosan a Rockefellerek és a Federal Reserve Board bűnszövetkezetnek dolgozó zsoldos erők játszanak, most már egyértelműen az, hogy elvágják az orosz gázexportot Európába. Először is az új báb Fed kormány Ukrajnában nem volt hajlandó fizetni a gázért akkor, amikor az oroszok elzárták a gázt, az Európa nagy részébe gázt szállító csővezetéket felrobbantották.

http://rt.com/news/166532-gas-pipeline-blast-ukraine/

Ez válasz volt a Fed-től az orosz Gazprom azon lépésére, hogy az orosz gázexport több mint 90 százalékát Euróban, Rubelben, és más, nem Fed valutában árazzák. De nem csak ez, mivel a francia hírszerzés szerint a Fed bábkormány Ukrajnában nukleáris fegyvereket kapott, és azzal fenyeget, hogy használja őket, ha Oroszország katonai lépéseket tesz ellenük. Ez azt jelenti, hogy a Fed a német gázt és az oroszok külfödről származó jövedelmeit túszként használják az erőszakkal való fenyegetésen keresztül.

Szinte biztosan ezért törtek ki a Fed ellenes zavargások egész Németországban a múlt héten. Ez az oka annak is, hogy Putyin gazdasági tanácsadója nyilvánosan szólított fel egy dollár ellenes szövetségre.

http://voiceofrussia.com/2014_06_18/Putins-aide-proposes-anti-dollar-alliance-to-force-US-to-end-Ukraines-civil-war-8030/

Ez is egy lehetséges indok Richard Rockefeller valószínű meggyilkolására június 13-án, pénteken.

A Rothschildok a maguk részéről már tettek egy lépést a másik nagy orosz földgáz export vezeték ellen, amely Irakon és Szírián halad át. Az ISIS hadseregnek Irakban, melyet egy szaúdi herceg támogat és az USA által szállított fegyvereket használ, megvan a képessége, hogy elvágja az orosz földgáz exportot. És most derül ki, hogy Nathaniel Rothschild olajat kezdett exportálni az új Kurdisztán területéről, mely az ISIS északi határán fekszik, Izraelen keresztül.

http://www.hurriyetdailynews.com/default.aspx?pageid=438&n=anglo-turkish-oil-giant-seeks-n-iraq-domination-2011-09-08

http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/energy/8583042/Nat-Rothschild-and-Tony-Hayward-raise-1.35bn-for-Vallares-oil-cash-shell-close-book-early.html

Így most Putyin a Rockefeller / Rothschild dupla ütés alatt tántorog. Lehet, hogy nem a megfelelő idő arra, hogy Nat Rothschild kis repülőgépen utazzon.

A másik nagy lépés a múlt héten Li Keqiang, Kína második számú embere Egyesült Királyságban tett látogatásának eredménye volt. Erzsébet királynőnél tett látogatása során Li, aki egyébként valószínűleg a sárkány család tagja, egy kézzel írott üzenetet mutatott, amit a királynőnek küldött a sárkány család egy másik tagja, az MI5 forrása szerint. Az üzenet részben kéri a királynő támogatását "egy világháborúhoz hasonló méretű és ambíciójú kampányhoz, csakhogy ezúttal az ellenség a szegénység, a tudatlanság, a környezeti pusztulás és minden más, ami csapást jelent erre a gyönyörű, de törékeny bolygóra, melyen mindannyian osztozunk."

Li a maga részéről egy nagyon barátságos beszédet mondott a Királyi Külügyi Intézet (Chatham House) és a Nemzetközi Stratégiai Tanulmányok Intézete agytrösztjeinek együttes összejövetelén. Beszédében Li ígéretet tett 2 trillió dollár értékű éves termék importra, és évi 100 milliárd dollárnyi befektetésre a tengerentúlon a következő öt évben. Azt is megígérte, hogy az új kormány a környezetvédelmet és az új energetikai technológiákat teszi fő témává. Beszédében kifejtette azokat a részletes terveket, hogy 300 millióval több kínainak fognak tisztességes városi lakóhelyet biztosítani az elkövetkező években.

http://news.xinhuanet.com/english/china/2014-06/21/c_133426262.htm

James Sassoon ópiumbáró, a Kínai Brit Üzleti Tanács vezetője egy 650 személyes díszünnepélyt tartott Li és kíséretének tiszteletére a Természettudományi Múzeumban. Az üzleti megbeszélések általános trendje az volt, hogy a britek Kínának technológiát és szakértelmet ajánlottak cserébe azért, hogy Kína pénzt hoz az Egyesült Királyságba. A megbeszélések végeredménye az volt, hogy az angol font közvetlenül forgatható kínai jüanba, és Londont jelölték ki a legnagyobb jüan kereskedelmi központ számára Kínán kívül, az MI5 egy másik forrása szerint.

A Fed válasza erre a nagy olajdollár ellenes lépésre az volt, hogy a zsoldos seregeiket használták egy újabb nukleáris fenyegetéshez London ellen.

http://rt.com/news/166128-isis-jihadists-threaten-britain/

Tehát, hogy összefoglaljuk a helyzetet, a Federal Reserve Board zsoldos hadseregei két orosz energia export vonalat vágtak el, az egyiket Ukrajnában, a másikat Irakban, ezzel gyakorlatilag kényszerítve az oroszokat, hogy egy nemzetközi szövetségre szólítsanak fel a Federal Reserve Board ellen. A németek, franciák, osztrákok és mások is  támogatásukat fejezték ki az elgondolással kapcsolatban. Ugyanakkor a britek egy nagy lépést tettek a kínai jüan felé az amerikai dollár, mint a londoni pénzügyi piacok mozgatója ellen.

Szóval, mi lesz a következő lépés?

A jövő még nincs kőbe vésve, ezért sokféle eredmény lehetséges. Ugyanakkor egyértelmű, hogy az amerikai oligarchák, mint a Rockefellerek, akik a Federal Reserve Board-ot működtetik, és akik a 20. század nyomorát és háborúit adták nekünk, kifogynak a barátokból és a szövetségesekből.

Azoknak, akik még mindig azt hiszik, hogy a Rockefellerek egy rakás egykor sikeres ember, ne feledjék, a Wikipédia szerint, http://en.wikipedia.org/wiki/Rockefeller_family, és más forrásokból, hogy az alábbi intézményeket ők alapították vagy finanszírozzák:

Külkapcsolatok Tanácsa - David, David Jr., Nelson, John D. 3., John D. IV (Jay), Peggy Dulany, Rockefeller Alapítvány, Rockefeller Brothers Alapítvány

Trilaterális Bizottság - David, Rockefeller Brothers Alapítvány

Bilderberg Csoport - David, John D. IV.

Ázsia Társaság - John D. III, John D. IV, Charles, David.

Népesedési Tanács - John D. III.

Amerikai Tanács - David.

Harmincak Csoportja - Rockefeller Alapítvány

Világgazdasági Fórum - David.

Brookings Intézet - Junior.

Peterson Intézet (korábbi Nemzetközi Közgazdaságtani Intézet) - David, Monica.

Nemzetközi Személyzeti Tanácsadó Szolgálat - David.

Nemzetek Ligája - Junior.

Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) - Junior, John D. III, Nelson, David, Peggy Dulany, Rockefeller Brothers Alapítvány

ENSZ Társaság - David. Monica.

Ne feledjük, hogy Richard Rockefeller, aki június 13-án halt meg, az Orvosok Határok Nélkül amerikai tanácsadó testületének elnöke volt, amely ígéretet tett arra, hogy minden öt év alatti gyermeket beoltanak a világon. Tekintettel a hatalmas mennyiségű Malthusionista propagandára, melyet a Rockefeller agytrösztök hangoztattak arról, hogy csökkenteni kell a világ népességét, nehéz elképzelni, hogy Richard azért akarta az összes gyereket beoltani, hogy segítsen növelni a világ népesedését.

A Federal Reserve Board családok elnököltek a spermagyilkos háztartási vegyi anyagok bevezetése felett, mint amilyen a sampon, a szappan és a fogkrémek, és a mindennapi élelmiszerek rákot okozó vegyi anyagai. Ők ültették az amerikai egészségügyi intézmények élére azt a sok ostoba alakot, akik sugárzással és vegyi anyagokkal mérgezik a rákos betegeket. Szintén ők butították le az oktatási rendszert, és térítették el a politikai rendszert.

Sok amerikai dühös, és forradalmat akar. A múlt héten Louisiana kormányzója mondta, hogy lázadás készülődött Washington ellen, miközben a Dél-Dakotai Republikánus Párt Obama elnök felelősségre vonására szólított fel.

A hadsereg és az ügynökségek birtokában van a Federal Reserve Board-ot tulajdonló családok teljes listája nevekkel és címekkel. Ha bárki meg szeretné tudni, hogy kik ők, keressen fel egy könyvtárat, és keresse meg őket a Ki kicsodában.

Egy üzenet David Rockefeller számára: "Egy régi kor véget ér, és egy új kezdődik, itt az ideje, hogy becsülettel és méltósággal átadja a fáklyát." Lássunk egy hatalmas ünnepségsorozatot világszerte és a bejelentéseket, hogy megünnepelhessük a béke és harmónia korába történő átmenetet.

Benjamin Fulford
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/nagy-erojatek-rothschildok-es.html#.U7IHaEDb4c8 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése