2014. június 9., hétfő

Kutathatod, de nincs több! - Meleron


TUDOD....NEKED KELL ÉSZREVENNED.....MIBEN ÉLSZ MOST.....ÉS MIBEN SZERETNÉL ! 


 
 
 
 
 
 KUTATHATOD
 
"KUTATHATOD DE NINCS TÖBB! - Nincs több kód és titok amit megfejthetne az emberiség egy szebb és jobb jövő létrehozásához. Mindent megkaptatok ! A múlt kulcsait is mind elvettétek mindenféle tanokból, régi írásokból, iránytűiteket felhalmoztatok, rengeteg információt betároltatok, szinte már szenvedélyetekké vált, hogy gyűjtsétek és halmozzátok a sok helyről származó különféle újabbnál újabbnak tűnő(!!!!!!!) fantasztikusan HANGZÓ !!!!! - INFORMÁCIÓT! De ha megfigyeled, bármi után kutatsz EZUTÁN , ugyanazt fogod találni semmi mást, csak más szavakkal legfeljebb. 

A KÖR BEZÁRULT!!! IDEJE ÉLNED, MEGÉLNED AMIT ÖSSZEGYŰJTÖTTÉL ÉS FELHALMOZTÁL ! Hisz kényelmesebb tudom .....keresni és kutatni .....reménykedve, hogy valami újat találsz majd! De MÁR RÉG MEGTALÁLTAD....csak épp ...még mindig magadon kívül keresed ..mindazt amit beléd-halmoztál . Teheted és senki nem fog lebeszélni róla, hogy a semmi keresésére fecséreld energiád....AZ ÉLHETŐBB, SZERETETTEL TELI SZÉP VILÁGOT KERESED ÉS KUTATOD....miközben benne élsz és nem akarod tudomásul venni,.....hogy ....mérhetetlen nagy takarítást kellene végre végezned magadban ....ahhoz, hogy....MEGÉLD ..BENNE ÉLSZ !!!...s gyermeki tisztasággal..képes legyél ....felfedezni...és HASZNÁLNI ÚJ ÉLETED ÁLTALI LEHETŐSÉGEIDET....Ez zajlik most...

De amíg kutatsz és ragaszkodsz a RÉGI VILÁGOD ENERGIÁIHOZ....EGY MÁR!!! NEM LÉTEZŐ FÖLD-KÓDHOZ......addig.olyan ez mintha percenként a saját hamvaidhoz járnál ki a temetőbe....és ezzel töltenéd el idődet. 

TUDOD....NEKED KELL ÉSZREVENNED.....MIBEN ÉLSZ MOST.....ÉS MIBEN SZERETNÉL ! 


MÁR SENKI NEM AD HOZZÁ NEKED SEMMIT!!! NE FELEDD..SZÓ SZERINT MINDENT MEGKAPTÁL !!!!! 

HA EZ NEM ELÉG.....MAJD EGY MÁSIK ÉLETBEN ÚJRA MEGPRÓBÁLHATOD ! S talán azt fogod érezni, ha nincs mi után kutakodnod.....megáll az életed és nincs értelme.....ha ezt érzed..valamit nagyon nem értettél meg EMBER !
(Meleron) "


 Meleron Entitas


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése