2014. június 26., csütörtök

Az USA összeomlása fenyeget- Benjamin Fulford

 

Akit érdekelnek a részletek világunk vajúdásáról, hogy valóban van egy - bár  lassú, keserves- átmenet egy másfajta jobb világba, az olvassa el az alábbi cikket. 
Felhívom a figyelmet arra, hogy ezeknek a tényeknek a feltárása itt azt a célt szolgálja, hogy még odaadóbban tegyünk meg mindent világunk megváltoztatásáért! Vizualizáljuk szeretettel és erővel a szép új jövőt! És: 
Ami változást szeretnél látni a világban, azt kezdd magadon!
Tehát gyűlölet és félelem nélkül éljünk... és tegyük amit jónak látunk az ügy érdekében.



A nyugati elit rendkívüli találkozói nem tudták megtörni a pénzügyi patthelyzetet, az USA összeomlása fenyeget

 
A vészhelyzeti G7 és Oroszország (de nem G8) találkozó a múlt héten az Egyesült Államok vállalati kormányát elszigetelte Európától, és a csőd szélén áll. Ezen a francia kormány által készített videón jól látható, hogy az amerikai vállalati lakáj Barack Obama az orosz elnökkel, Vlagyimir Putyinnal történt találkozóján kért valamit, de azt Putyin visszautasította.



Most már egyértelmű mindenkinek, aki figyel, hogy az Egyesült Államok csődbe ment, és csalások segítségével tartják életben (pl. az apró Belgium felvásárolja az összes kincstárjegyét), és a folyamatos erőszakkal Japánban. Ez a helyzet tarthatatlan, és hamarosan bekövetkezik az Egyesült Államok vállalat hivatalos csődjének bejelentése, japán kormányzati források szerint.

Tony Abbott ausztrál miniszterelnök a múlt héten hirtelen lemondta a régóta tervezett találkozót az amerikai pénzügyminiszterrel Jack Lew-el, az IMF vezetőjével Christine Lagarde-al, és a Világbank vezetőjével, Jim Yong Kim-el, annak ellenére, hogy Ausztrália a tervek szerint ad otthont a G20-csúcsnak novemberben. Vajon Abbot úgy gondolja, hogy ezek az amerikai vállalati kormányzati szervek már nem tartanak ki addig?

Az amerikai vállalati kormány csődjének bejelentése a 2000 éves Római Birodalmi projekt végét is jelenti, hogy létrehozzanak egy világméretű fasiszta diktatúrát, vagy egy új világrendet, ebben több forrás is egyetért.

A náci/cionista válasz a küszöbön álló vereségükre az a fenyegetés, hogy szabadjára engednek 10 ezer "szőke al-Kaida" terroristát Európában és az Egyesült Államokban.

http://www.debka.com/article/23969/Thousands-of-al-Qaeda-terrorists-are-on-the-loose-in-US-and-Europe-–-under-the-radar-of-Western-intelligence

A folyamatban lévő zsoldos támadások Ukrajnában, és az újonnan létrehozott kínai/vietnami válság ennek a haldokló náci cionista vadállatnak a vicsorgásai.

Nyilvánvalóan valami nagyon szokatlan történik az IMF-el, és Christine Lagarde vezetővel, ha nyilvánosan azt kérdezi, hogy "letérdeljen és könyörögjön-e." Állítólagosan a könyörgés oka az IMF téves előrejelzése az Egyesült Királyság gazdaságával kapcsolatban, de az igazi oka ennek az, csogy az IMF csődbe ment, MI5 források szerint.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2652019/Do-I-knees-IMF-chief-Lagarde-faces-calls-apologise-Osborne-getting-wrong-UK-growth.html

Ezért is beszélt nyilvánosan Lagarde a múlt héten arról, hogy az IMF Kína irányába mozdul. Az IMF bevásárolthatja magát, mint az új cukrosbácsi, de Kínának van jobb lehetősége is, minthogy egy ilyen lehangoló múlttal rendelkező intézményt finanszírozzon, mint az IMF.

A múlt héten figyelemre méltó volt az is, hogy az eddig titokzatos Bilderberg-csoport nyilvánosan megmutatkozott, és azt mondták, hogy szerették volna, hogy megdöntsék a jelenlegi két kormányzati pártrendszert az Egyesült Államokban.

William Van Duyn, akinek sikerült eddig fű alatt maradnia, most nyilvánosságra hozta a legutóbbi Bilderberg találkozón elmondott nyitóbeszédét Dániában.

http://pentracks.com/blog/2014/05/william-c-van-duyns-opening-remarks-bilderberg-mtg-2014/

Ebben a beszédben Van Duyn azt mondta, hogy az ő ősei voltak, akik "gondoskodtak az amerikai dollár bankjegyen található szemről." Ez az a szem, amelyet a NOVUS ORDO SECLORUM, vagy az új világrend írt alá. Azt is mondta, hogy "Sem elnök, sem király, sem diktátor, sem miniszterelnök nem kritizálhatja a nevemet, sem a Bilderberget, és tudják, hogy a hatalmas illuminátusok bábjai, akik a színfalak mögött dolgoznak." Majd ezt követően később: "A Bildergberg találkozó témája az Egy Világkormány."

Van Duyn megállapította, hogy ezentúl a Bilderberg fog uralkodni nyilvánosan, és "irányít minden kormányokon belüli mozgást... hozza létre a szabályokat... dönt a nemzetek politikájáról."

Amit úgy tűnik nem ismert fel, hogy a titoktartásra szükségük volt, hogy uralkodhassanak, és enélkül el fogják veszíteni a hatalmat. A gyilkosság, megvesztegetés és agymosás általi kormányzás titoktartást követel, vagy lázadást vált ki.

Az a tény, hogy a nyilvánosság elé léptek, mutatja azt a ritka információt, ami csak a rendszerváltás pillanataiban kerül előtérbe. Például nagyjából egy időben a Szovejtunió bukásával bennfentesek olyan dolgokat tártak fel, mint az a terv, hogy az EU-t változtatják az új Szovjetunióvá, miközben a hétköznapi oroszok olyan rossz dolgokat tudtak meg, melyeket sohasem hallottak hőseikről, Sztálinról, Leninről stb.

Egy másik jele, hogy nincs minden a régiben, hogy az Európai Köponti Bank úgy döntött, hogy elkezdik használni a negatív kamatot. Ez azt jelenti, hogyha pénzt tart valaki a bankban, az lassan kezd eltűnni. Az ötlet a gazdaság ösztönzésére az, hogy az embereket a pénzük elköltésére kényszerítik, ahelyett, hogy a bankban tartanák. Továbbá, hogy megakadályozzák, hogy az emberek készpénzt halmozzanak fel egy automatikusan csökkenő számla helyett, a bankok elkezdték korlátozni, hogy mennyi készpénzt vehetnek fel az emberek a bankszámláikról. Ez a példátlan lépés nyilvános beismerése a gazdasági kétségbeesésnek az EU-ban.

Közben a jelzések, hogy az európaiak megpróbálják megdönteni az amerikai náci rezsimet, több szinten is láthatóvá válnak. A legismertebb, hogy az európai kormányok abbahagyták a dollár fzetőeszközként való használatát az orosz vagy közel-keleti gáz- és olajimportért. Ha a legnagyobb gazdasági blokk elkezd távolodni az oljadollártól, akkor a Federal Reserve olajdollárja halálra van ítélve.

Az is fájdalmasan nyilvánvaló, hogy senki sem fog együttműködni a náci/cionista hazugsággal, hogy Putyin megszállta Ukrajnát. Ehelyett a németek és a franciák már azon dolgoznak az oroszokkal, hogyan távolítsák el a nácionista zsoldos hadsereget Ukrajnából.

A nácionista erők nem adják fel harc nélkül. Kénytelenek lesznek a japán gyarmatukról csapatokat küldeni Ukrajnába, japán védelmi minisztériumi források szerint. Van egy japán nyelvű válozata az orosz kormány Ria Novosti hírügynökségétől, mely megerősíti ezt az állítást.

http://japanese.ruvr.ru/news/2014_06_07/nihon-ukuraina/

Japán csapatokat küldtek oda, hogy nyomást gyakoroljanak Oroszországra, hogy fogadja el a G7-ek tervét egy új pénzügyi rendszerről, japán székhelyű CIA forrás szerint.

Az oroszok ehelyett a BRICS mechanizmusok erősítését szorgalmazzák, és azt mondják, a BRICS bank technikai előkészületei jól haladnak. A tény, hogy Argentína arról beszél, hogy csatlakoznak a BRICS szövetséghez nagyon érdekes, mert ez visszaeredeztethető Ferenc pápáig, vagyis a Vatikánt át lehetne állítani a BRICS oldalára.

Van egy sor tevékenység Afrikában, melyről alig számolnak be. Miközben a cionista média felfújja a Nigériában állítólag elrabolt iskolás lányok publicitását, a valódi mészárlásokkal kapcsolatos híreket cenzúrázza, melyek az illuminátusok azon tervével kapcsolatosak, hogy támogatják a harcot a Muzulmánok és a Keresztények között annak érdekében, hogy létrehozzanak egy világvallást.

Ezt a hátborzongató fényképet cenzúrázta a YouTube, a Facebook, és a cionista média szervezetei. Közzéteszem a képet, mert a gonosz figyelmen kívül hagyása ugyanaz, mint az elfogadása.

Én is "cenzúráztam". A forrásoldalon bárki megnézheti /szerk.

"Ez egy brutális példa arra, hogy milyen messzire ment a harc a Muzulmánok és a Katolikusok között Nigériában... és hol vannak a nemzetközi emberi jogi szervezetek? Keresztényeket élve égettek el Nigériában: Egy szörnyű holokauszt láttán nemzetközi közöny!" - mondta Juan Carlos Martos atya, Clarettiania misszionáriusok nevében Rómában, Olaszországban.

A kérdést fel kell tennünk a világnak, mit csinál az amerikai hadsereg Afrikában, ha nem tudják megakadályozni az ilyen mészárlásokat?
Esetleg valahogyan érintettek? Hol vannak a Pentagon fehér kalaposai? Miért hallgat mindenki?

Ezeket a fajta sátáni eseményeket a Fehér Sárkány Társaság eltökélt szándéka szerint száműzni kell a Földről.

Ázsiában eközben a Pentagon udvarolni próbál Észak-Koreának, hogy csatlakozzon Dél-Koreához és Japánhoz, és fizessen védelmi pénzt, hogy "Kínát a maga helyén tartsák", a japán katonai hírszerzés forrása szerint.

A báb japán miniszterelnök Abe tervezett látogatása Észak-Koreában 34 "elrabolt áldozatot" fog eredményezni (valójában többnyire Észak-Koreában dolgozó japán ügynökök), hogy cserébe visszakapják a nagyvonalú japán pénzügyi támogatást, egy észak-koreai forrás szerint. Ez előzetese egy kampánynak, hogy mumus helyett baráttá váljon Észak-Korea a japánok számára, értett egyet több forrás.

Egy másik jele, hogy valami nagy esemény várható a Koreai-félszigeten az a tény, hogy Észak- és Dél-Korea egy közös vasúti hálózatot épít Oroszországgal. Ez világosan jelzi, hogy mindhárom országban a Koreai-félsziget belátható időn belüli egyesítését várják.

A Dél-Koreát Japánnal összekötő alagút építése már el is kezdődött, japán kormányzati források szerint. Ez azt jelenti, hogy lehetőség lesz Tokióból Londonba vonaton eljutni. Ezen felül háromszor gyorsabban lehet árut szállítani Európából Koreába és Japánba, ha a vasúti összeköttetés megépül, a Russia Today szerint.

http://rt.com/business/164116-russia-railway-north-korea/

A legutóbbi és folyamatban lévő vita Vietnam és Kína között a Pentagon által használt olajfúrótorony miatt vitatott vizeken annak biztosítéka, hogy az ázsiai országok finanszírozhatók legyenek akkor is, ha az amerikai vállalati kormány csődbe megy, egy Pentagon forrás szerint. Jobb etetni egy nagy kutyát, mint harcolni vele.

http://hungarian.cri.cn/1321/2014/06/09/134s174003.htm

Benjamin Fulford


2 megjegyzés:

  1. Érdekesek a fevetések itt, de valójábam mind a pénzről nem az emberekről szól!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebbi Fulford írásokban szó volt arról is, hogy keleten és nyugaton is vannak olyan erők, akik már véget akarnak vetni az emberek rabszolgatartásának.. pl. a Fehér Sárkány Társaság is. El akarják érni a nyomor megszüntetését a Földön.

      Törlés