2014. június 14., szombat

Az Univerzum a rezgésekre válaszol - - Abraham-Hicks


 
 
 
"Hogy miért küszködnek, szenvednek és erőlködnek az emberek annyit életük során? Mert a körülményeiket próbálják átalakítani ahelyett, hogy a rezgésüket hangolnák át. Az Univerzum a rezgésekre válaszol, nem a szavakra, vagy a tettekre. Ezért mondjuk mindig azt, hogy arra figyelj milyen érzés ha kimondasz, vagy megteszel valamit. Nem maguk a szavak és a tettek teremtenek, hanem az ahhoz kapcsolódó érzelmi energia. 

Emberek milliárdjai próbálnak hatékonyak lenni úgy, hogy egyszerűen nem foglalkoznak az érzelmeikkel. Nincs az a mennyiségű fizikai tett amivel elérheted a célod, ha ez nem a céllal összhangban álló rezgési állapotból indul ki. Ezt pedig onnan tudhatod egyértelműen, hogy amikor célodra gondolsz jól érzed magad és beburkol a 'minden rendben' érzése. Ha nem ezt érzed, akkor a rezgésed nincs összhangban a céloddal.

A kórházak nyüzsögnek az olyan emberektől, akik tettekkel próbálják kompenzálni a betegség rezgését. A börtönök tele vannak olyanokkal, akik mind azért jutottak oda, mert a környezettől próbálták erőszakkal kikényszeríteni azt amire vágytak, fittyet hányva a saját rezgésükre, ami ezt nem tette lehetővé. Nem vonzhatsz gazdagságot -még akkor sem ha a legjobb üzleti kurzusokra jársz-, ha szegénynek érzed magad; nem vonzhatsz egészséget, ha betegnek érzed magad; nem lehet részed jó kapcsolatokban, ha belül magányosnak, vagy a kapcsolatok terén szerencsétlennek, vagy ellenségesnek érzed magad; nem lehetsz két lábon járó Isteni Erő, ha belül gyengének, elesettnek érzed magad.

Azt állítjuk, hogy bőségesen megtapasztalhatod a gazdagság minden formáját, a kicsattanó egészséget, a szeretetteljes intim kapcsolatokat, az Isteni Létet, de ehhez az út a rezgéseiden (érzéseiden) keresztül vezet. Mindenféle fizikai tett csak következménye ennek. A jólét lelkiállapotából olyan tettek születnek ami fizikailag is megtestesíti a jólétet. Ugyanez érvényes a szeretetre, az egészségre, a biztonságra, a stabilitásra, az erőre. Minden belülről indul el, mert így működik az Univerzum. Ne keverjétek a sorrendet!

Tudjuk, hogy ez kemény dió, mert nem erre kondicionáltak benneteket, de meg kell tanulnotok belülről kifelé teremteni, nem pedig a külső világot erőszakolni azért, hogy jobban érezhessétek magatokat. Előbb az összpontosító-képességetek által érezzétek jobban magatokat és ha ezt sikerül fenntartanotok, a világotok a szemeitek előtt rendeződik át. Kulcsfontosságú, hogy tudjatok erről, de ha nem gyakoroljátok, csak üres információ marad. Gyakoroljatok - akkor is, ha az elején idegen, ha nehezen megy... ha sokat gyakoroltok, idővel belejöttök. Legyetek kitartóak!"
- Abraham-Hicks

 Komáromi Miklós - The Page

3 megjegyzés:

  1. Ez tuti nem igaz! Egy csomó etikátlan csirkefogó, bűnöző bitorolja a világ pénzének nagyobb részét... Az univerzum magy ívben lesz.....ja a rezgésedet. Egyenlőtlen igazságtalan kapzsi gazdaságot támogat jelenleg az univerzum, sajnos!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze pénzt lehet szerezni aljas módokon, meg lehet tenni...és azt mondjuk, az az ember gazdag... de nem boldog vele! Ez tuti igaz! ...Mi ilyenfajta gazdagságot szeretnénk?

      Sorsunk sokszor felülírja vágyainkat, ezt se felejtsük ki a számításból.

      Miért? Mert legtöbbünk leszületéskor ...a lelki fejlődést, tisztulást, sőt a felemelkedést választotta! A megcélzott lelki tulajdonságok eléréséhez pedig sokszor csak a szegénységen keresztül vezet az út.

      Szerénység, mértékletesség, megértés, elfogadás, türelem, segítőkészség, alázat (!), összefogás.. és még sorolhatnám...tutira nem ez jellemzi a legtöbb gazdag embert. Ilyen akarsz lenni?

      Aki viszont ezeket a lelki tulajdonságokat eléri, az megcélozhatja az anyagi gazdagságot is, mert a pénz már nem fogja akadályozni... persze csak akkor, ha stabil, tudatos, és nagyon odafigyel... mert még a nagy mestereket is képes elkábítani az anyagi világ gazdagsága.
      És ez így van!

      Törlés
  2. Abraham Hicks saját tapasztalata alapján irta a fentieket. Teljes mértékbrn egyet értek vele. "Amilyen bent, olyan kint". A gazdagság a lelkedben van (Azele -nek). A pénz csak ezköz

    VálaszTörlés