2012. szeptember 6., csütörtök

Aisha - Díszvendégek lesztek


(Egy az egyben adom/DK)

 

Tom Fodor fordítása
aisha 191 - szept 5


A mai nap erdekes lesz, hamarosan sokkal tisztabban kezditek latni a dolgokat. Nem csak a szemelyes eletetekben, hanem a kulso vilagot illetoleg is. A kerekek elkezdtek rendesen forogni, a regi jelleg egyre lassaban pofog. Amint az ido egyre gyorsabban repul a kulonbseg egyre nagyobb lesz, megis ugy fog tunni az emberek beragadtak a regi kerekvagasba.
Kulonbozo hullamhosszu kettossegre szamithattok egyazon sikon letezve, megis vilagok valasztjak el oket ahogy a kulonbozosegek egyre jobban kikristalyosodnak. Doljetek hatra es nezzetek ahogy a vilag ujra megfordul a tengelye korul, ezuttal viszont egy kicsit mas mintaval fogja ezt megtenni, igy erdekes kovetkezmenyeket von maga utan.

Mint mindig, most is hasonlatokban beszelunk, de az uzenet lenyege ez: azt ami a szemetek elott van ne tekintsetek teljesertekunek, hiszen a felszines reteg alatt uj valosag olt mar format, egy olyan valosag amely annyira tavoli a jelenlegitol.
Ne veszitsetek el a remenyt kedveseim, meg akkor sem ha ugy erzitek beragadtatok ebbe a regi posvanyba, mely naprol-napra csak surusodik.
Mindez alatt, elrejtve a tekintet elol mar egy gyorsulas zajlik, olyan amelytol elall a lelegzetetek mikor eloszor ratekintetek.
Lehet hogy el van rejtve a tekintetek elol, de ez nem jelenti azt hogy el van rejtve eloletek. Menjetek a szivetekbe es meg fogjatok talalni a valaszokat. Ahogy a kigyo is levedli a regi boret, amikor az kenyelmetlen lett mar a benne tartozkodasra, igy ti is le fogjatok vedleni a vilagotok egy reteget. Ennek is el fog jonni az ideje, es ez a nap mar nincs messze. Sokat emlegettuk mar ezt, de ne adjatok fel a remenyt. El fogtok jutni oda, nem csak eljuttok de diszvendegek is lesztek. Hiszen TI vagytok azok akik ezt lehetove tettetek, hiszen az a vilag amelyet szeretnetek a ti cselekedeteiteken es jelenleteteken keresztul jon el.

A mi munkank az asszisztalas/segedkezes ebben a folyamatban, nem kis feladat, de eltorpul a tietek mellett, igy tisztelgunk elottetek. Mind tortenelmet teremtetek, minden egyes nap, minden egyes pillanatban, ez pedig a dicsoseg es szeretet tortenelme. Mindaddig amig ez az uj reteg nincs szem elott, megertjuk, hogy nehezen tudtok atlatni a meglevo retegen. Mi viszont latjuk es oromunkben kialltunk, mar latjuk milyen kozel is jutottatok ezen hatalmas feladat elvegzesehez.
Ne adjatok fel kedveseim, nagyon rovid tavolsag maradt mar, annak ellenere, hogy a ti merteketek nagyban elter a mienktol. Erezzetek a pulzusotok felgyorsulasat ahogy beleereztek ezen szavak igazsagaba. Tudni fogjatok, hogy megerte, hogy a vegen mindent megert. MAradjatok osszehangolva a belso magvatokkal, ez tud segiteni ezen utolso szakaszban. Annak ellenere, hogy ez az utolso szakasz nagyon feszes, ne engedjetek, hogy a ketsegbeeses hangja lehuzza a bennetek levo vezercsillagot. Nagyon is tudja merre tartotok, azt is tudja, hogy minden megvan bennetek ahhoz hogy el is jussatok odaig, fuggetlenul attol mit is probal a testetek vagy az elmetek mondani.
191 vege.... :D


 https://www.facebook.com/eva.tichy.3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése