2012. szeptember 10., hétfő

A Keshe alapítványról és ingyen energiáról ismét

 


A Keshe-Alapítvány bejelenti

az overUnity és az antigravitációs technológiáját

 2012. 09. 21-én



2012.09. 01. Szerző: Thorsten Schmitt

A „mainstream“ média által figyelmen kívül hagyva, de az interneten és e-mailen keresztül gyorsan terjedve, magára vonja a figyelmet a Keshe Alapítvány egy különleges bejelentéssel. Egy közleményben terjesztik, hogy meghívták 2012.09.06-án a világ kormányait, egy különleges konferenciára.  A konferencia hátterében a 2012. 09. 21-i dátum áll, ahol a világ minden tudósának egyszerre szeretnék részletesen bemutatni az antigravitációs technológiájukat és az ingyenes energiagenerátorokat.

Az információk ismertetésével az alapítvány szorgalmazza a nemzetközi határok feloldást. Ez annak lesz köszönhető, hogy sikerült egy repülési rendszert kifejleszteniük, ami lehetővé tenné a Teherán New York közti távolság megtételét 10 perc alatt. Ezt a repülőrendszert nem lenne képes a radar érzékelni.

A belgiumi székhelyű alapítvány, továbbá közölte, hogy speciális mágnes konverterekkel [áramátalakítókkal] szándékoznak az energiakrízist megoldani, és a vízhiány témája is szintén rövidtávon orvosolható a technológia beüzemelésével.

A Keshe Alapítvány láthatóan tudatában van, hogy az ilyen technológiák kutatóinak eddig mivel kellett szembesülniük, ezért saját kijelentésük alapján a Nemzetközi Szabadalmazási Rendszer szerint, minden nemzetnek és a vezető tudósoknak biztosítanak egy másolatot a szabadalmazási példányból. Így megakadályoznak bármiféle meggátolását ezen szabadalmaknak és minden nemzet birtokolhatja ezeket a szabadalmakat az energiatermelés, orvosi rendszerek és szállítmányozás terén.
 
A Keshe Alapítvány független, nem köthető vallási felekezethez és a közjót szolgáló szervezet, amit az iráni atomtechnikus M.T. Keshe alapított. Az alapítvány célja új tudományos felfedezések és új tudományos technikák támogatása, hogy az emberiség aktuális problémáit, mint az éhínség, vízhiány, tiszta energiák hiánya, környezetszennyezés és betegségek megoldódjanak. E célból különleges plazmareaktorokat fejlesztettek, ami az emberek számára lehetővé teszi, valós szabadságban, a világűrbe való utazást.

Ha a Keshe Alapítványnak valóban sikerül egy olyan technológiát, aminek létezését a tudomány folyamatosan megkérdőjelezett és médiákban nevetség tárgyává tettek, rövidesen bemutatni, akkor ez felérne egy világméretű forradalommal és alapjaiban változtatná meg a jelenlegi világképet.


 Az interneten már számtalan fórumon vitatják, hogy valóban ez-e az ok és nem a „kiöregedett” atomtechnológia, amivel Iránt akarják támadni, mivel az alapítvány alapítója M.T. Keshe Iránból származik.

A Keshe Alapítvány bejelentését, hogy létezhet a szél/nap/atom/szén alapú energián túl az emberiség számára használható energiaforrás, több tudós is alátámasztja, köztük Prof. Dr. Claus W. Turtur kutatási munkái is ezt bizonyítják.

A fizikus Prof. Dr. Claus W. Turtur az Alkalmazott Tudományok Egyeteméről /Ostfalia, egy forradalmi alternatívával állt elő: a kvantum-vákuum energiával. Az űr/tér-energia, mondja a kutató, egy eddig ismert energiaforrással sem hasonlítható össze. Mindenütt folyamatosan jelen van, határtalan mennyiségben, tehát környezetbarát módon lehet mindenhonnan kinyerni.
Kutatási pénzek nélkül és évek hosszú munkájával sikerült Prof. Turtur-nak elméleti és gyakorlati szinten is bebizonyítani az űr/tér-energiát – ez egy olyan küldetés, aminek Albert Einstein is részese volt.

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.extremnews.com/berichte/vermischtes/9efe141071ed44f

 
Keshe Alapítvány promóciós videója magyar felirattal:




*












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése