2012. május 23., szerda

Végül minden rendben lesz

  Sződd a hálót!

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/antigravityworldgrid/images/antigravitywg015.gif

2012. május 21.

A Fehér Farkas Utazásai


White Wolf Journeys
 http://www.whitewolfjourneys.com/

Weave the Web – May 21, 2012


“In the end it will be all right.   If it is not all right, it is not the end”





Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]






"Végül minden rendben lesz.
Ha nincs rendben minden, akkor az nem a vég.”







Ez a mesés idézet egy csodálatos filmből való, melyet nemrég láttam, és mindenkinek ajánlom, hogy megnézzen: „Keleti nyugalom - Marigold Hotel”. Az elbűvölő humor közé olyan hathatós üzeneteket szőttek, melyek megmosolyogtatják majd szíveteket. (Keleti nyugalom)


 Mindnyájunknak szükségünk van egy kicsit többet mosolyogni, hiszen gyakran ezt az utat olyan komolyan vesszük, és megengedjük másoknak, hogy drámáikba behúzzanak. 

Én sem vagyok különb nálatok. Higgyetek nekem, én is leestem sok lépcsőfokot, voltak gyengéim, voltam elárult, csalódott, megtört szívű, félreértett, megítélt, hamisan megvádolt, és átéltem hatalmas veszteséget és hirtelen változást. 

Az élet mosógépének centrifuga menetében számos fordulatot tettem meg én is. Épp sok módja van az élet megélésének és élvezésének, minthogy a múlthoz ragaszkodunk. Minek „felkavarni” a jelent a múlt egy pillanatával, mely túl sok energiámat követeli? Mindig van holnap, hogy összeszedjük a darabokat, és újból nekilássunk. Ez az ígéret.

Számomra az az idézet, hogy „Végül minden rendben lesz. Ha nincs rendben minden, akkor az nem a vég” valamit mélyen belül megérintett, ahogy felismertem, hogy miről szól valójában 2012 energiája egészen. 


A [gyászos] végzet és sötétség jóslatai helyett, a zűrzavaros idők külső megjelenése helyett, melyeken áthaladunk, sosem volt ilyen remény érzetünk!

Az általunk keresett kérdésekre már bírunk minden válasszal, csupán azok szerint kell cselekednünk, a szembekerülő problémákra rendelkezünk a megoldásokkal, csupán kiviteleznünk kell őket, csupán be kell lépnünk lehetőségünkbe, és abba kell hagynunk a kifogások „gyártását”. 

Ez időben a földön sétáló legbriliánsabb elmékkel rendelkezünk, és oly sok felébredt lélekkel bírunk. Néhányan még mindig azon [a bizonyos] utolsó ébredési szakaszon lépnek át, azonban mindemellett tudatában vannak annak, hogy világunk változik, és hogy változni kell mindnyájunknak is.

Ez egyszerűen nem a vég; folytatjuk a növekvő fájdalmak tapasztalását, ahogy elszakadunk attól a káprázattól, mely elvakított bennünket. Folytatjuk, hogy visszanyerjük hatalmunkat / erőnket, amikor megkezdjük felismerni / elismerni, hogy mi adtuk át a hatalmat az intézményeknek, vallásoknak, kormányoknak és gyógyszer cégeknek.


 Sorolhatnám az összes dolgot, mely hibásan működik világunkban, panaszkodhatnék a nevetséges hivalkodásról, melyet jelenleg látok a politikai és pénzügyi környezetben, a karikatúra figurákkal, akik megpróbálják magukat hivatalba választani, azonban ez csupán további ihletet ad a komikusoknak, mely viszont szórakoztat engem.

Mérges lehetnék, és hibáztathatnék másokat a világ azon állapotáért, melyben lévőnek kívülről tűnik, azonban akkor én épp a problémának lennék a része, és nem a megoldásnak.

Mindig megvádolnak azzal, hogy a világot rózsaszín szemüvegen keresztül szemlélem. Szeretem … és azt választom, hogy így tekintek a világra. 


A világnak a CNN, vagy néhány más hírmédián keresztül történő szemlélése inkább szürke látszatot ad hozzá [a világhoz], és ez határozottan nem az én kedvenc színem. Azoknak a szervezeteknek, melyek tőkét kovácsolnak a félelemből, drámából, szerencsétlenségből és tragédiából, nem akarok a részese lenni. 

Határozottan azok a filmek és könyvek vonzanak, melyek megihletnek és a világot rózsaszín szemüvegen keresztül mutatják meg. Mindnyájunknak szükségünk van időről időre erre a fellendítésre, amikor a külső utunk egy kicsit nehézzé válik.

A következő pár hét során az Újhold/Napfogyatkozástól a Telihold/holdfogyatkozásig miért ne nézzük a világot rózsaszín szemüvegen keresztül? 


Minden nap tudatosan próbáljátok meg leírni az összes dolgot, mely örömöt okozott számotokra, az összes dolgot, mely működik, életetekben az összes embert, akivel megáldottak, hogy ezt az utat megosszátok, és ezeket meséljétek el nekik. 

Próbáljatok megköszönni mindenkinek, aki keresztezi ösvényeteket, és küldjetek nekik szeretetet.

Külön erőfeszítést tegyetek azért, hogy a fény kinyilvánításai legyetek, amire benneteket szántak, nem számít, mit tapasztaltok meg életetekben. 

Ha így tesztek, úgy fogjátok találni, hogy át tudjátok változtatni azt - amiről azt gondoljátok, hogy egy szokványos élet - egy rendkívüli úttá. 



 
Emlékezzetek, minden általatok bírt gondolatot, minden kimondott szót beleszőnek a hálóba. 

Szőhettek [bele] reményt, ígéretet, fényt és szeretetet, 

vagy beleszőhetitek a káprázat fakószürke energiáját.


Úgy fogjátok találni, hogy a világ fényesebben ragyog, amikor a rózsaszín szemüvegen keresztül néztek, mert valójában a szereteten keresztül szemléltek.




 Elismerem mindnyájatokat, és szeretetet küldök nektek. 

Találjatok örömöt és varázslatot, ahogy ezt a napot ünneplitek, legyetek a rózsaszín fény kifejezésre juttatásai!



Szeretet, és szivárvány: Robbyne


A Fehér Farkas Utazásai
White Wolf Journeys
http://www.whitewolfjourneys.com/

Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]



Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa

Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése