2012. május 24., csütörtök

Rendőrök az Occupy mellett - Frankfurt


2012. május 24., csütörtök


 

 

A kép, mely bejárhatta volna a híradókat....de mégsem tette!...

 

Rendőrök az #Occupy mellett



A német rendőrök sisakjukat levéve (mintegy kicsit civilként is mutatva magukat és jelezve, hogy ők is a rendszer áldozatai) együtt vonultak az Occupy mozgalom tüntetőivel és biztosították számukra az utat Frankfurt pénzügyi központjáig. A dolog jelképes, de mégis jelez valamit.... 


Associated Press
Német rendőrök kísérik sisakjukat levéve - jelezve, hogy ők is a rendszer áldozatai - ,tiltakozók közé vegyülve azt a 20 ezer anti-kapitalista tüntetők Frankfurt központjában, akik az #Occupy mozgalom keretében tiltakoztak....
  


Legalább 20,000 ember vett részt szombaton azon a nagyszabású tiltakozó #Occupy rendezvényen Frankfurtban, melynek keretében az Európát érintő megszorító intézkedések, a fenntarthatatlan kapzsi bankrendszer és az összefoglalóan csak vad kapitalizmusnak nevezett "torzszülemény" ellen tüntettek polgárok.

A megmozdulások célpontjában az ún. "Trojka" áll , mely a jelenlegi helyzet kialakulásáért igenis felelős: ez pedig nem más, mint az Európai Központi Bank, az Európai Bizottság és a Nemzetközi Valutaalap (IMF).

A tiltakozók békésen elfoglalták a városközpontot, ahol Európa legnagyobb pénzügyi központja is található. A "Blockupy" néven ismert csoport az itt található Európai Központi Bankhoz való eljutás megakadályozására tett felhívást.
Érdemes megemlíteni, hogy a Magyar Nemzeti Bank tulajdonosa is ez az Európai Központi Bank. És mivel így van, "mi Bankunk már jó ideje se nem magyar, se nem nemzeti" !!! Ez az egyik legnagyobb oka Magyarország "nyomorúságának" is, mivel a pénzkibocsátás jogát is ellopták tőlünk (csak és kizárólag az ő általuk kamatra kölcsönadott pénzt használhatja a magyar állam is, melynek uzsorakamatát adók formájában és a hazai fejlődés kárára kénytelen folyamatosan előteremteni az állam), ráadásul egyértelműen a nemzetközi pénzügyi érdekeket szolgálja az MNB.

Gondolom nektek már azzal sem mondok semmi újat, hogy az Európai Központi Bank (de tulajdonképpen egész Európai) tulajdonosa már jó ideje a Rothschild - család. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése