2012. május 14., hétfő

Közös meditáció minden este - Az 5 B-vel


Egyre több ilyen kezdeményezés indul az összefogásra. Nagyon fontos ez! 
Az együttes meditáció vagy ima energiája nem a résztvevők energiájának összege lesz, hanem azoknak  a hatványa! 

Egy ilyent már megosztottam. Lásd  a régebbi bejegyzésben: http://szepjovot.blogspot.com/2012/04/kozos-foldmeditacio-minden-este.html

Most itt egy másik is. Lehet választani.

Köz-ŐS ima, elmélyülés, meditáció

By Morgó Sapiens - Posted on 10 május 2012

Minden este 10 órakor - Közép-európai nyári idő (UTC+2) - csatlakozhatsz otthonodban vagy bárhol a világban ahhoz a szabad, kötetlen, imához, elmélyüléshez, meditációhoz, melyben a “Bátorság, Békesség, Boldogság, Bőség, Bölcsesség” mágiáját éltetjük, teremtjük a csatlakozni vágyó testvéreinkkel. 


 Imádba vagy meditációdba, elmélyülésedbe pedig foglald bele ezt az öt szót: 
Bátorság, Békesség, Boldogság, Bőség, Bölcsesség. 
A többit MAGad teremted!
 
Szeretnéd megtudni mi is ez? Akkor kérlek olvasd tovább az alábbi írást.

Bátorság, Békesség, Boldogság, Bőség, Bölcsesség
Elérkezett az idő, hogy átadjak minden testvéremnek az EGYben egy üzenetet, közŐS imára, meditációra, elcsendesedésre hívva az arra fogékonyakat. Ezen üzenet magja öt mágikus szóban öltött testet: Bátorság, Békesség, Boldogság, Bőség, Bölcsesség. Nem vagyok egyetlen vallásnak, semmilyen közösségnek sem a tagja, sem a híve. Az EGY az én KÖZ-ŐSségem, s benne minden létező a Teremtésben. Ezért mindenkit testvéremnek tekintek. Ez az üzenet mindenkihez szól, kiknek tudata megnyílt az EGY valóságára, s megérett benne a vágya a közös teremtésnek. Annak a szeretetteljes teremtésnek, melynek nyomán kiáradhat rajtunk keresztül is a világba az EGY békessége, boldogsága, bősége és bölcsessége. EGYsÉGben az ERŐ!

Bátorság, Békesség, Boldogság, Bőség, Bölcsesség – akár egy mantra visszhangzik már bennem jó ideje ez az üzenet. Most érettem meg a jelentésére, melyet átadok pár magyarázattal fűszerezve. Jézus számtalanszor mondta: Ne féljetek! EGY-ÉNi utamat járva értettem meg, mennyire fontos ez a látszólag egyszerű kijelentése. Az ember, aki félelemben él, olyan rabságot éltet, mely egyesülve többi embertársa félelmeivel, közös rabszolgaságot teremt. A mai korban az Emberi Lény látszólag teljesen elmerült a rabszolgaság intézményének éltetésében, teremtésében. Ne féljünk tehát, s ha egy új fejezetét akarjuk megírni a Teremtés művének, ma már ennél is tovább kell mennünk, bátorságra van szükségünk.

Bátorság
hogy szembe tudjunk nézni önmagunkkal, saját hazugságainkkal, a magunkról és másokról éltetett képpel, hogy szembesülni tudjunk azzal, kik is vagyunk valójában. Ha megértjük MAGunkat, saját félelmeinket, mely mint alap réteg határozza meg cselekvéseinket mindaddig, ameddig nem tudatosul mindez bennünk, akkor meg fogjuk tudni érteni embertársainkat, s ha megértjük embertársainkat akkor megszületik bennünk az együttérzés és ezáltal körülöttünk az első csodája teremtésnek a

Békesség
Békességet teremtve a Földön, végre minden erőnket a kibontakozásra, a teremtésre fordítjuk, (s nem a védekezésre),megfogva egymás kezét, erőinket EGYesítve, valamiért és már nem valami ellen. Ha együtt elkezdjük élni a békességet, akkor megnyílik lassan minden ajtó, minden kapu az emberek között. A ledőlt falakon túl megértjük végre, hogy mindannyiunk őse az a Forrás, Energia, nevezd bárminek (a magyar nyelv egyszerűen Jóistennek nevezi) aki bennünk él. Mert mi Ő vagyunk, az EGY-MÁSai s ez a felismerés elvezet majd minket a

Boldogsághoz
a boldogság minőségét megtapasztalva, megélve és megértve minden ember azon munkálkodik majd, hogy a teremtést pozitívan gazdagíthassa gondolataival, vágyaival, álmaival, teremtő erejével, hogy kibontsa az önmagában élő Istent, s hogy ebből fakadóan a végtelen spirálját élje meg a

Bőségnek
a bŐS-égi áldását megteremtve a szellem síkján, az Emberi Lények bőségben élnek, soha semmit nem nélkülöznek, mert tudják, többé semmit sem kell elvenniük testvéreiktől ahhoz, hogy nekik is mindenből, bőséggel legyen.  EGYre JÓbban kibontakozik az isteni jóság arca bennünk emberekben, s megosztunk mindet a KÖZ-ŐSben, miként az ŐS-TEN is szétosztotta magát bennünk s a bŐSégben. A tudatos tudás mindenki számára elérhető és megtapasztalható élő kincsei indulnak virágzásnak, – a bizonyosság termékeny földjében – ami pedig  elvezet majd minket a

Bölcsességhez
hogy soha többé, soha többé ne feledjük el honnan indultunk és milyen hŐSi, milyen leírhatatlanul nagy utat tettünk meg ahhoz, hogy ismét EGY-MÁSra talájunk a Teljesség, a SZERETET az EGYség megélésének teremtő örömében.

Ezek nem csak szavak. Ahogy kezdetben vala az IGEn, úgy ne feledd testvérem, a szó MÁGIA, az a MÁG(i)LYA melynek tüze, láza bennünk él.  Legyünk hát szeretetteljes LÁZ-ADÓK hogy testvéreinknek is jusson az EGY melegéből.


BátorsÁG, BékessÉG, BoldogsÁG, BősÉG, BölcsessÉG

Nem hiszek semmilyen előre elrendezett isteni tervben, jóslatban, sem abban, hogy ebből kifolyólag kár lenne imádkoznunk, meditálnunk egy közös célért, csak azért mert úgymond ez “beavatkozás” a karmába stb. Én a teremtésben az OKot és az OKOZATot tapasztaltam meg. Ha pedig van okunk imára, meditációra akkor ezt megtehetjük EGY KÖZ-ŐS cél érdekében. OKos cselekedet lehet.

TUDOM hogy az ember teremtő, minden gondolatával, szíve, tudata minden erejével TEREMT, s mások is tudják ezt. Azok is, akik a még tudatlanok teremtő erejét kihasználva, a maguk programjait a közös emberi össztudat mezejébe ültetve teremtik a saját, pusztító, önző, mohó és zsarnoki tervüket. De úgy gondolom, akkor tehetjük a legnagyobb JÓt, ha végre megértjük MAGunkat s így Őket. Megértjük, hogy valójában ők sokkal jobban félnek, mint azok akiket félelemben tartanak a hatalom mágiájának bűvöletével. Ha megértjük, hogy ők is ugyanolyan testvéreink az EGYben, akkor megértjük, hogy bennük is ugyanúgy megvan a fény, a szeretet és a jóság, csak ők elfordultak a saját isteni önvalójuktól, MAGjuktól, így a teremtő erők pusztítókká váltak a kezükben. (Miként pusztítókká válnak ilyen módon MINDEN EMBER kezében, kik nem tudatosították még magukban, felismeréseik által ezeket.)

A rabszolgaság nagy intézményében a börtönőr ugyanolyan rab mint az, akit megfosztani igyekszik szabadságától. Mert nem veszi észre, hogy az EGYben mindezt magával cselekszi közben. Saját magát is megfosztja a valódi szabadságától. Úgy látom, hogy azok akik jelenleg irányítják az emberi tudatot, valójában iszonyatosan félnek, a FÉL-ELEMeik rabjai, de nincsenek tudatában ennek. Minden látszat ellenére.

Rá kell ébredjen végre MINDEN Emberi Lény, hogy a valódi KÖZ-ŐS SZABADSÁGUNK csak EGYütt, egymást kiszabadítva a FÉL-ELEMeink börtönéből nyerhetjük el. Nem kergethetünk többé hamis ellenségképeket. Mert a világunk a TUDat, s a SZÍV minőségével teremthető és változtatható meg. Ezt a változást pedig csak MAGunk megértve – saját félelmeinkkel szembesülve, s nem azokat elfojtva, hanem azokat tudatosítva, majd a tudatosság fényében feloldva, s így a megértéssé alakítva – idézhetjük meg.

A Teremtő MAGa a Teljesség, aki nagylelkű, szeretetteljes, és ODA-ADÓ, ezért nem méricskélte a szeretetét, hanem szétosztotta közöttünk, MIND-NYÁJUNK KÖZÖTT EGYségét, VILÁGa MINDENSÉGÉT. Így mi vagyunk az Ő Mindensége. Ő hordoz minket, s mi viseljük őt, ezért felelősséggel tartozunk érte. Mi MAGunk vagyunk a terv, melyet bennünk, velünk, általunk ír, a testünkkel, a lelkünkkel,  a szellemünkkel a tudatunkkal. Mert mi Ő vagyunk. Bennünk lélegzik s mi lélegzünk benne, bennünk él s mi élünk benne, bennünk ölt ezer színes alakot és testet s mi öltünk ezer színes alakot és testet benne. Akkor a legboldogabb, (s mi is benne) ha MAGunkban és EGY-MÁSban végre rálelünk az Ő ragyogó, mindennél fényesebb, tündöklőbb, szelíden ölelő KÉP-MÁSára.

Ha a fenti gondolatok megérintettek és vágyat érzel a KÖZ-ŐS teremtéshez, akkor minden este 10 órakor - Közép-európai nyári idő (UTC+2) - csatlakozhatsz otthonodban vagy bárhol a világban ahhoz a szabad, kötetlen, imához, elmélyüléshez, meditációhoz, melyben a “Bátorság, Békesség, Boldogság, Bőség, Bölcsesség” mágiáját éltetjük, teremtjük a csatlakozni vágyó testvéreinkkel. Imádba vagy meditációdba, elmélyülésedbe pedig foglald bele ezt az öt szót: Bátorság, Békesség, Boldogság, Bőség, Bölcsesség. A többit MAGad teremted!
 

Szeretettel: F.J.T. / Morgó Sapiens
 ********

 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése