2012. május 19., szombat

2012. május 20. vasárnap eseményei


2012. május 19. szombat

Galaktikus együttállás vasárnap, jelentős események 

 

+NATO-G8 csúcs és Jeruzsálem-nap



Visszatér Quetzalcoatl ?
Most vasárnap - 2012. Május 20. - nem csak egy szokásos vasárnap a naptárban. A "próféciák" szempontjából egyáltalán nem az. Több nagy esemény is együttesen lesz jelen, melyek spirituális szempontból lehetnek fontosak. Nézzük, miről is van szó:

1. Az első és legnagyobb esemény a "Tűzgyűrű", ami a részleges (gyűrűs) napfogyatkozás eredményeként jön majd létre, ahogy a Hold kitakarja a Nap közepét.

Az esemény ún. "Annular Solar Eclipse", melyben az annulus latin szó jelentése "kis gyűrű". A teljes jelenség Ázsiában, a Csendes-óceán térségében és Észak-Amerika nyugati részén lesz látható. Csúcspontján a Nap fényének kb. 94%-át blokkolja majd a Hold.

 


/Figyelem. A következő összefüggésekkel nem célom, hogy az Asztrológiát reklámozzam, vagy bármiféle istenség előtt tisztelegjünk, azaz az eseményeknek a földrajzi tényeken kívül több jelentőséget tulajdonítanék. Ennek ellenére vannak bizonyos tények. - A cikk eredeti szerzőjének megjegyzése./ 


2. Május 20-án  egy nagyobb együttállás is létrejön: a Maya Nap (Kinich Ahau) és a "Tsab" (Plejádok) között !
"A Nap-király együtt áll a Plejádokkal". 
  

Egy nem régen dekódolt gabonakör előre jelezte a Maják istenségének (Quetzalcoatl) visszatérését 2012. Május 20 -án.
Ugyanis május 20-án a Plejádok, a Nap, a Hold, a Föld és a Galaxis központi napja(Alcyon) teljes együttállásban, egy vonalban lesz. 
(A Plejádok csillaghalmaz rengeteg ősi kultúrában játszik fontos szerepet, elsősorban az onnan érkezett látogatók személyében.) 

"Az ősi azték és maja isten, Quetzalcoatl, elment az égbe, és azt mondta, amikor elment, hogy újra eljön, és elhozza a gyerekeit."  Ezt a napot erre az együttállásra tették a maják.

Az "East Kennett" gabonakör formációban 17 toll jelzi a napfogyatkozás szimbólum mellett, hogy a Vénusz áthalad a Nap előtt. Ez a gabonakör 2010. július 22-én jelent meg a 10db 5szintes piramissal a szélén, és csillagászati együttállást jelző szimbólummal a közepén.

A formáció középpontjában 17 levél található, mely arra utal, hogy 17 nappal a napfogyatkozás után a Vénusz bolygó átvonulása következik be a Nap előtt 2012. június 5-6-án. 

VÉNUSZ A NAP ELŐTT - 2012.Június 6.  
Egy kis fekete korong halad majd át a Nap előtt június 6-án reggel, és mindezt akár távcső nélkül is megnézheted majd. A Vénusz halad majd el a napkorong előtt.

Hasonló látványosságra többé nem számíthatsz, legközelebb ugyanis 2117 decemberében ismétlődik meg a jelenség, de Magyarországról csak a 2247-eset lehet majd annyira jól látni, mint a most júniusit.







Történések SPIRITUÁLIS SZEMPONTBÓL 2012. Május 20-án : 

A HÁLÓ ÚJRAHANGOLÁSA  3:30 CEST Május21 (Budapest)
Május 20-án gyűrűs napfogyatkozásra kerül sor, mikor a Hold eltakarja a Napot a Plejádok előtt. A Galaktikus Központi Napból egy erőteljes Fénysugár fog kiáradni, közvetlenül a Plejádokon keresztül a Föld felé, beborítva azt és keresztülhatolván rajta egészen a középpontjáig. Ez a Fénysugár áthatol majd az éterikus és asztrális síkokon lebontva minden akadályt, megerősítvén kapcsolatunkat a Forrással. Minden mesterségesen gerjesztett félelmet elpusztítva,  újra fogja hangolni az energiahálót a bolygó körül abban a pillanatban, hogy a Hold árnyéka megérinti a Shasta-hegy csúcsát. Az újrahangolást követően immár képesek leszünk együttesen megteremteni (spirituális) sorsunkat a Fénnyel összekapcsolódva.


Tömegesen összegyűlünk majd vizualizálni bolygónk felszabadulását minden fizikai és nem-fizikai negatív entitás elnyomása alól, így első alkalommal a történelemben alkalmunk nyílik együttesen megteremteni saját spirituális sorsunkat, mint a Fény, Földön élő szabad lényei,mely után immáron akadálytalanul újrakapcsolódhatunk a Forráshoz. 
Mindannyian ugyanabban az időpontban fogjuk végezni a vizualizálást, a napfogyatkozás idején, amely május 20-21-én lesz. Tanácsok a vizualizációhoz és Pontos időpontok időzónánként ITT ! 


3. A harmadik esemény, mely most vasárnapra esik, az a zsidó "Yom Yerushalayim" (Jeruzsálem nap). Ez a nap emléket állít Jeruzsálem újraegyesítésének 1967-ben. Ez a zsidó kalendárium lyyar hónap 28. napját jelenti. 

Miután Izrael kikiáltotta függetlenségét 1948-ban, óriási ellenérzést szült és joggal támadták a környező arab országok és ez eredményezte az arab-izraeli háborút. Ennek végén Jeruzsálemet felosztották.
1967-ben viszont Izrael teljesen bekebelezte az ősi városrészt, mely magában foglalja a Templom-hegyet, a Sziklamecsetet (a muszlimok számára Al-Aqsa-mecset), a Nyugati Falat, a keresztény szent sírokat....

Ezt a napot egy sor eseménnyel (hálaadással, imákkal, táncokkal, dalokkal..stb) ünneplik a zsidók és a cionisták. Állami ünnepségek is vannak, ahol megemlékeznek a 6 napos háború áldozatairól. A muszlim országok és népek viszont óriási ellenérzéssel és tiltakozással viszonyulnak ehhez az egészhez. Tegyük hozzá, joggal, hiszen magának a zsidó államnak a létezése is egy groteszk képződmény Palesztína és a megszállt országok területén...




4. Ezen a hétvégén zajlik a G8-ak csúcstalálkozója Camp Davidben és a NATO-csúcs Chicagoban, ami teljes háborús készültségben telik.

Chicagóban növekszik a tiltakozóhullám a NATO május 20-21-én sorra kerülő csúcstalálkozója ellen. Az Ocupy mozgalom több száz résztvevője utazik a városba.

Készülnek az úgynevezett „NATO elleni koalíció” tagjai is, akik a G8, valamint a háború és a szegénység ellen tiltakoznak.

A rendőrök egész évben készültek a csúcstalálkozóra. Az észak-amerikai légi és kozmikus védelmi parancsnokság (NORAD) pénteken nagyszabású gyakorlatot tart a város légterében. 
A csúcstalálkozó idején Chicago fölött lezárják a légteret, amelyet a légierő néhány gépe biztosít.  
Már teljes fegyverzetű Drone repülőket is észleltek Chicago légterében, sőt volt már egy incidens is, ugyanis az egyik drone Denver felett majdnem nekiütközött egy kereskedelmi járatnak.

Az már csak a hab a tortán, hogy még a mobiltelefon átjátszó tornyokat is blokkolni fogja a hadsereg a csúcs ideje alatt. Az Amerikai Polgári Szabadságjogok Egyesülete szerint:

" ez az első és olyan a történelemben, hogy egy kormányügynökség állampolgárok elektronikus kommunikációját meggátolja pusztán a társadalmi elégedetlenség kinyilvánításának megakadályozására".


Ezekkel a mozzanatokkal belföldön is megkezdték az amerikai hadsereg bevetését.



Forrás: EndTimeHeadlines

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése