2012. május 11., péntek

Izland elengedi a lakossági jelzáloghitelt


Izland 
teljes lakosságának elengedi 
a jelzáloghitel tartozását

2012. május 9. 22:59:47 | in English



Izland teljes lakosságának elengedi a jelzáloghitel tartozását: és ezt megtehetjük mi is! 

„TDP felhív a teljes nemzetre kiterjedő jelzáloghitel tartozás elengedésére”.

 

2012. április 15.

Az izlandi kormány lakossága zömének elengedte a jelzáloghitel tartozását. 

Ez a nemzet a nyugat-európai államokból átgyűrűző válság megállításának egészen más útját választotta. Elhatározta, hogy hallgat a népe igényeire és politikusait és bankárait a vádlottak padjára küldi három évvel az után, hogy a pénzügyi túlzásaikkal 2008-ban kis híján elsüllyesztették az egyik legjobban virágzó gazdaságot.

Izland teljes lakosságának elengedi a jelzáloghitel tartozást. Bankárokat és politikusokat a „vádlottak padjára” ültetik.



Ez megdöbbentő. Megmutatkozik, hogy amikor az emberek FÖLKELNEK nagyobb az erejük és győzedelmeskednek országuk korrupt bankáraival és politikusaival szemben. Izland elengedi és törli népessége jelzáloghitel tartozását.

A bankárokat és a politikusokat a „vádlottak padjára” ültetik. Ami azt jelenti, hogy korrupció vádjával küldik őket az ítélőszékre.
Most a világ lakossága nagyobb részének ugyanezt kell tennie. Valamennyiünknek föl kell állni és a korrupció és a bankok ill. a bankok és a gazdasági testületek bábfiguráiként működő politikusok fondorlatai minden válfaja ellen fellépni.

Ennek a szépsége abban rejlik, hogy a valós gazdaságba és a szolgáltató iparba tudnak pénzt tölteni … ahelyett, hogy a parazita bankárokat és a gazdaságon kívülieket táplálnák, nagy ötlet. Ha melegebb lenne ott, én Izlandba költöznék.

Ez lehet a többség első harangszava, ami jelzi a világ bankrendszerének a halálát, melyet 'jó barátink' a Rothschildok vezetnek.


Akikért a harang szól

Ez lehet a többség első harangszava, ami jelzi a világ bankrendszerének a halálát, melyet jó barátinnk Rothschildok vezetnek.

Izland mérte az első fontos csapást a világ bankár (csaló) kartellee. Ez az, ami azonnal pénzt juttathat az amerikaiak kezébe.

Az USA kormánya a Fannie Mae, a Freddie Mac és az FHA közvetítésével a házak hiteleinek a 96%-át birtokolja. Többen állítják, hogy valójában „az USA kormánya kizárja önmagát”. Ez az elmebaj tulajdonképpeni meghatározása. Ez az öngyilkosság egyik formája.

A főbb bankok a házakra felvett gondot jelentő adósságnak csupán 3%-val rendelkeznek.
Éppen egy cikket terveztünk arról, hogy Amerika kizárja magát, amikor egy cikk jelent meg a számítógépeinken.

Az idő csak derűsebb lett.
Ez megdöbbentő hír.
A címe így hangzik:

Az igazi demokrata párt felszólít a népesség jelzáloghitel tartozásának elengedésére!
„Ki tart VELÜNK?”


Fordítás: nemenyi.net

Forrás: truedemocracyparty.net

 http://www.nemenyi.net/main.asp?Direkt=99523


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése