2013. augusztus 17., szombat

Változások - Uriel 08.10.



A Te Felemelkedésed is már elhatározásra és megvalósításra került szellemi szinten, csak Rajtad áll, hogy csodás élményként éled-e át. Lazíts, tégy szíved kívánsága szerint, szeresd Önmagad, úgy ahogyan vagy és sugározd ezt a szeretet kifelé is, a világba.


by kristalyhang

URIEL / 2013. augusztus 10.
Günther Wiechmann
 Archangel-Uriel
Változások

Itt Uriel, Isten Fénye!

Nos, megtörtént, a ti időtökön belül is befejeződött Földanyátok Gaia Felemelkedése. Megtörtént a dimenzióhatárok fátylán történő áthaladás és Gaia elfoglalja kijelölt helyét az 5. sűrűségben. A földi energiákat tekintve ez jelentős változásokkal jár együtt. A Napból és a központi Napból sugárzó fénnyel telített energiaáramlatok lényegesen finomabb, magasabb frekvencián sugárzódnak be, mivel a harmadik és negyedik dimenzió filterei kiiktatódnak. Ennek következtében Gaia rezgése is emelkedik és belülről fog sugározni.
Most jött el a nagy változások ideje a létezés minden síkján. Ez az időszak az, aminek megvalósulására törekedtetek és várakoztatok. A saját észlelésetek mutatja meg Nektek, hogy készen álltok-e egy új létezésbe való együtt haladásra. De ne értsétek nógatásként szavaimat vagy, hogy aggódni kezdjetek! Mindenkinek saját terve van, mindenki a saját tempójában fejlődik, és nem folyik versengés a leggyorsabb Felemelkedést illetően. Gondolj arra, hogy a magasabb dimenziókban az idő nagyon elasztikus és nem csak az általatok lineárisnak tűnő vonalat követi.

De a változásokat szeretném figyelmetek központjába helyezni, ami sokak számára még láthatatlan, míg másoknak már elkerülhetetlenül szembeötlő. Ennek kapcsán nem létezik helyes vagy helytelen észlelés, ez csupán a szemlélet módja, hogy előre- vagy hátrafelé tekintesz-e. A Felemelkedés már megtörtént az időn kívül! Ez a ti életetekre is hatással van, mert aki most ráhangolódik a magasabb szintű energiákra, aki most már az ’új időben’ él, az felgyorsulást fog tapasztalni. Sok minden, ami eddig stagnált, újra akcióba lendül, érzitek szívetek könnyebbségében a külső világban és a saját terveitekben is az összhangot és az áldást.

Aki azonban a régi világban ragadt, annak sűrűsödni fognak a problémái. Ami évekig jól működött, most akadozni kezd és minden kísérő árny napvilágot lát. Ez a tudatosodási folyamat és ébredés történik minden „hátrafelé fordulóval”, akik ezt gyakran negatívnak, fájdalmasnak és lemondásokkal járónak élik meg. Aki így kezdi meg a Felemelkedését, az lehet harcol ellene, talán még keményebben és állhatatosan harcol a tűnő hatalmáért vagy a vagyonáért, de végül Mindent el fog veszíteni!

Így a világotokon továbbra is az újjáépítés és a rombolás, a haladás és a megrekedés együttes képe mutatkozik, de pontosan ez az a mixtúra, ami világossá [érthetővé] teszi számotokra a Felemelkedést. Mindenki a saját maga által választott útját járja, ugyanazt a célt követve: a lélek tökéletesítését.
A ti döntésetek, hogy az ellenállás nehezebb útját, vagy a szív útját választjátok. A végén mindenki a szeretet Egységébe tér vissza. Köztetek egyesek még mindkét utat járják, így még mindig magatokban hordozzátok az ellentmondást és a kétséget. A vétkesség és az alakalmatlnság érzéseivel kínozzátok magatokat, gyengeségetek miatt, vagy ellenálltok és dacoltok, hogy ezeket az érzéseket elkerüljétek. Nincs ok az aggodalomra, nem vagytok hibásak, minden úgy alakul, ahogyan kell. Ha a belső hangolódásodhoz időre van még szükséged, az is abszolút rendben van, de akkor másoknál is alig fogod látni az előrelépést és a fejlődést. 
Ne szégyellj tanácsot kérni Fénymunkásoktól vagy a szellemi világtól, de mindig ellenőrizd szívedet, hogy amit hallasz, megfelel-e belső igazságodnak. Egyedül a belső igazságod az, amit kifelé fogsz élni! Aki most szívének nyugalmával cselekszik és hagyja vezetni magát a szeretet és a fény által, az tudatosítani fogja új világbeli szerepét és felismeri valódi lényét.
A beáramló fény tovább erősödik és mindenkire hatással lesz. Az isteni szeretet feltétel nélküli és áramlik, függetlenül attól, hogy Te felismered-e vagy sem.
A Te Felemelkedésed is már elhatározásra és megvalósításra került szellemi szinten, csak Rajtad áll, hogy csodás élményként éled-e át. Lazíts, tégy szíved kívánsága szerint, szeresd Önmagad, úgy ahogyan vagy és sugározd ezt a szeretet kifelé is, a világba.
Egy nagy Egész fontos része vagy és most szükség van a Te teremtő erődre.
Köszönöm Neked ténykedésedet a Minden-Egy nevében.
Áldásom és Minden Létező Ősforrásának feltétel nélküli szeretete kísér Téged utadon, a felfénylő dimenziófátylakon keresztül.
Uriel vagyok
 
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-08-13 - 15:58 | Címkék: Günther Wiechmann | Kategóriák: AA | URL: http://wp.me/p2FH9O-xH


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése