2013. augusztus 20., kedd

Interjú magyarul Edward Snowden-nel - videó



Interjú magyarul Edward Snowden-nel !

Furcsa módon először Magyarországon ...


A mostani bejegyzés kicsit szétszórtnak fog tűnni. De szándékos... Tudom, hogy mostanában kicsit kevesebbet írtam, de a lap alján talán kiderül az ok....
Van egy világra szóló ügy, ami nagyon sok mindent megváltoztatott és rengeteg összefüggést felvetett a jelenlegi társadalmak berendezkedését és látszat-demokráciáját illetően. 


Az igazság felszínre kerülésével kiderült, hogy van egyik oldalon a totális kontrollt és önkényt kiépítő megfigyelő hatalom, a másik oldalon pedig mindenki más, a ún. plebsz, a nép. 

Kivétel nélkül mindenkit érintően az egész Földre kiterjedően működik az adatgyűjtés hálószobától az X-Box-ig, a laptoptól a telefonunkig és szó szerint mindent tudnak ....

Erről rengeteget írtam, talán még túl sokat is, hiszen bármennyire is szépítjük a figyelem elterelésére is kitűnően alkalmas.... meg is kapom sokszor, hogy minek foglalkozom ezzel.

Az én személyes véleményem az, hogy ez az ügy nem azért lett kirobbantva, hogy elterelje a figyelmet, ez kirobbant és kész, afelől nekem sincs kétségem, hogy a kiszivárogtatás kellő irányítással és érdekek mentén történik. És a következménye inkább az, hogy az ilyen és ehhez hasonló felszínesen kezelt ügyek tényleg arról terelik el a figyelmet, ami a közeljövőben ....várható, ami kapóra is jön az Elitnek.  

Egy biztos, hogy a személyi profil felállítása kétségtelenül egy orwelli és visszataszító dolog. 
Sajnos most hétvégén személyesen is megtapasztalhattam, mivel is járhat ez. (Ezzel és a jövővel kapcsolatban lábjegyzetben szólok)

Egyetlen dolgot viszont nem értek (vagyis persze nagyon is értjük mindannyian):ha ezzel foglalkozik az egész világ, hogyan lehetséges, hogy a tömegtájékoztatásnak nevezett média / hírszerkesztők / háttérműsorok közül egyetlen egy sem adott le vagy készített egy interjút ezzel a hírhedt és az egész hírszerzést romba döntő Edward Snowdennel ? 

Egyedül az alternatív médiát és az RT News-t érdekli, hogy mit is üzent vagy mit is akar mondani a világ közvéleményének ? 
Egyetlen magyar hírműsor sem közölt erről az egészről 10 mondatnál többet és nem ment bele sem a lényegi kérdésbe, pláne nem abba, hogy miről beszél ez a fickó....

Viszont most Sevaster barátunknak köszönhetően magyar feliratozással megtekinthető a VilagHelyzetén ! Köszönjük!












Szeretek a valósággal összefüggésben filmeket is ajánlgatni nektek. Itt van egy ilyen:

Van egy nagyon ütős, érdekes és valós alapokon is nyugvó sorozat :
SCANDAL (Trailer) 2012-es !!!
(Az amerikai kormányzat, elnök, CIA, ügynökök, szerelem, tanácsadók, akik a szálakat valóban mozgatják...stb. minden van benne. Eszméletlenül érdekes és jól van megcsinálva.


Csak egy példa: 2.évad / 3.rész:
Egy ügynök aki részt vett a fejlesztésben ellop egy olyan programot, mely totális megfigyelést tesz lehetővé bárkiről. Telefont, webkamerát, lakásában lévő X-box-ot, e-mail és mindent. Még az alelnököt és bárkit lehet látni, elég beírni az e-mail címét vagy azonosítóját..... Óriási botrány lenne, ha kiderülne..... El kell simítani az ügyet... A szoftver neve a filmben: "Thorngate"
Mint tudjuk azóta ebből valóság lett ! : csak a szoftver neve valójában: "XKeyScore"

Részlet a 2/3.részből.:
" - Mi ez?
- A neve Thorngate. Ez itt minden. Szó szerint. A "magánügy" szót el lehet felejteni. Letörli a csillagokat és csíkokat a zászlónkról.
- Úgy érti, bizonyítéka van, hogy az NSA kémkedik az amerikai polgárok után ? Úgy, mint rendes kémkedés? Az amerikai emberek házaiban?
- Tudják ez mit jelent? Nagy testvér. A mindent látó szem. Amerikaiak milliót figyelik meg jelenleg is és ők nem is tudnak róla.
- Elmondta a feletteseinek?
- Persze, többször is és azt mondták, utánanéznek, aztán hirtelen követni kezdtek. Szóval elhoztam, oké? Elhoztam a Thorngate létezésének bizonyítékát.
- Talán hiba volt, de...De megtettem, így most el kell bújtatniuk, mert ezek nem csak simán megölnek. 
Úgy intézik, mintha soha nem is léteztem volna."



2 Privát megjegyzés:
 
1., arról, ami hétvégén történt: Mivel a FB-oldalt szombaton felfüggesztette a Cég és teljes megfigyelés alá vontak - az oldalt, a profilomat ....stb...- , egy hajszál, illetve egy segítség mentett meg, hogy ne szűnjön meg az egész és a "törlésre jelölést" "elfelejtsék"....
Viszont még egy levelet sem írtak, egyszerűen blokkolták......
Támadási felületet nem hagyhatok nekik, mivel már a hasonló oldalakat elkezdték felszámolni világszerte. (És mivel néhány "nagy eszű" és bomlasztó ember, szándékosan olyan megjegyzéseket tevő hozzászóló is akad  - ami rasszista, vagy primitív gyűlöletkeltésre alkalmas - így amennyiben őket nem hagyom érvényesülni mehet tovább az oldal ....)
Itt a blogon ez nem jellemző hálistennek és a FB oldal több, mint 18 ezer "tagja" is 95%-ban kulturált, ezért bízom benne, hogy nem lesz gond....és a közösség sem hagyja, hogy tönkretegyék bizonyos illetők ezt a munkát....De nem lehet tudni....

2. A jövőt mindenki kérdezi tőlem, hogy mi lesz....
A válasz: nem vagyok jós, de .... Most is őszinte leszek: Hetek óta gondolkozom rajta és várom, hogy valaki dobja már be a témát a magyar oldalakon.... Mert külföldön már látom egy nagyon kevés helyen szóba kerülni és ezek egybevágnak azzal, amit én is tudok..... De eddig semmi... így várok, hátha .... Nem igazán akarom ezt az ügyet én kirobbantani. Ha nem lenne mindenki mással lekötve, már szemet kellett volna szúrjon ! Ezernyi kis morzsa van már kint  és csak a pontokat kellene összekötni.... Jelenleg szerintem ez a legszigorúbban őrzött információ, ami létezik....és soha senki nem fogja a médiában bejelenteni. 
Elképzelhető, hogy egy-egy videó vagy link segítségével célzok majd rá, de komplett cikket írni...hát.....nem hiszem....

Mindenkinek a legjobbakat kívánom ! (SBG Buddha) 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése