2013. augusztus 3., szombat

Üdvözlet a Tó körül.. vasárnap - Aisha 08.04.

 
 Ezen a vasárnapon ismét kaphatunk egy lökést, hiszen egy új Gyülekezés lesz este 9-kor.
 
Tom Fodor fordítása

Üdvözlet a Tó körüli negyedik Gyülekezésen, 
vasárnap augusztus 4

Kedves Barátaim!

Beléptünk az augusztusba és úgy gondolom, szorgos hónap elé nézünk.
Az energiák szinte letaglóznak bennünket, úgy gondolom mindenki érzi, hogy egy kis segítségre van szüksége a kiegyensúlyozáshoz. Ezen a vasárnapon ismét kaphatunk egy lökést, hiszen egy új Gyülekezés lesz este 9-kor. Az AT-k ezt mondták erről:

"A nyomás növekszik, úgy érezhetitek szinte a robbanásig, utána pedig azt érzitek, hogy olyanok vagytok, mint egy lyukas lufi. Ezek a fázisok váltogatják egymást, úgy gondoljuk nehezen tudtok egyensúlyba kerülni közben.
Ennek ellenére ne gondoljátok úgy, hogy valamit rosszul csináltok, távol sem, ezek az energetikai fellángolások nyomot hagynak rajtatok. Próbáljátok úgy fogadni őket ahogy jönnek, tudjatok arról, hogy attól függetlenül milyen emelkedetten vagy mennyire a mélyben érzitek magatokat, egyikben sincs semmi rossz.

Időnként úgy érezhetitek beszorultatok a liftbe, amelyik csak le-fel járkál.
A legjobb amit tehettek, ha megpróbáljátok élvezni az utat. Ez gúnyosnak tűnhet, pedig nem viccnek szántuk. Úgy értjük, az energetikai fellángolások hatására létrejött tünetek ellenére haladjatok előre még akkor is, ha úgy érzitek szinte kúszva haladtok.

Ezek az időszakok teli vannak kihívásokkal, így hasznotokra fog válni a vasárnap. Kollektívan összekapcsolódhattok ebbe az állandóan növekvő energetikai hálóba, melyet ti hoztatok létre. Megkönnyebbülést tudtok majd találni a napi energetikai túlterhelődéstől.

Amennyiben kapcsolódtok, meg fogjátok érezni a energiák mennyire támogatnak benneteket, ez megtörténik akkor is ha egyidőben kapcsolódtok (este 9 - tom) de akkor is, ha más időben. Ez a hatalmas támogató energia mindig itt van, még a leghevesebb hullámok közepette is kapcsolódhattok hozzá és megnyugvást találhattok benne. Feltöltődhettek és kiegyensúlyozódhattok, ahogy kapcsolódtok a szerető fény hálójához.

Ne feledjétek el, hogy ez az energetikai háló mindig itt van, amikor csak szükségetek van rá, kapcsolódhattok. Ezen a vasárnapon pedig mindez sokkal hatékonyabb, hiszen együttesen kapcsolódtok."

Én már várom, hogy nyugodtan elringatózhassam benne és pusztán LEGYEK. Mélyen és lassan fogok lélegezni, engedem magam lebegni benne, megengedem a testemnek és az elmémnek, hogy elérjenek ezek a kiegyensúlyozó energiák.

Szeretettel és hálával, Aisha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése