2013. augusztus 10., szombat

Itt az Aranykor - Útiterv a változáshoz - Pozsgai Nikoletta 08.09.



Itt az Aranykor, 

akkor miért nem tapasztalod az életedben? 

Útiterv a változáshoz



Mai ÉNErő Ébresztő üzenet: 

 A hamis, félelem alapú illúziókból kell kilépnünk, 
s onnantól a kezünkben lehet újra saját sorsunk irányítása,
 s a szellemi valóságunkat cselekvő módban 
a jelenben meg is tudjuk teremteni. 

Ha változást akarsz,
akkor cselekednek kell és megengedned a változást. 
Azaz egyszerre kell használd női és férfi teremtő erődet: 
a szellemivel való megtermékenyülést 
és a cselekvő, aktív újjáépítő erődet.

Ahogy írtam előző leveleimben a múltbéli mintáink határozzák meg jelenbeli körülményeinket. Azaz, ha még mindig azt tapasztalod, hogy pénzhiányban vagy, adósságaid vannak, egyre-másra jönnek a kiadások, s ha többlet bevételed adódna azonnal elromlik valami; akkor keserűség, csalódottság, kudarcok sorozata és még akár egyfajta harag vagy éppen szomorú beletörődés lehet benned. S talán nem érted, hogy lehet az, hogy ha beköszöntött az aranykor, akkor ezt Te miért nem tapasztalod a környezetedben, pénzügyeidben.


Az aranykor megteremtéséhez szükséges fénykódokat kaptuk meg; s a Föld csillagászati értelemben fényövbe fordult - együtt áll a nagy Központi Galaktikus Nappal. Ez azt jelenti, hogy az aranykor elkezdődött csillagászati értelemben és az emberiség dolga, hogy azt a fizikaiban megteremtse. Jobban mondva az egyes emberé, hogy a vaskori mintáit ne teremtse vissza, új mintákra alapozva valóban aranykorivá váljon. Azaz az aranykor minden áldásával itt van körülötted, de ha a régi mintáid szerint cselekszel és nem változtatsz ezen, akkor a régi valóságodat érzékeled magad körül továbbra is.


Ez olyan mint a Csodák Jőnek c. filmben Robin Williams feleségének maga által teremtett személyes pokla, amiből még a férje szerelme is alig tudta kimozdítani. (Jó film, nézd meg:).


De hozhatnám a talán ismertebb Mátrix c. film mátrixban (azaz az illúziók rabságában élő és kiszipolyozott, végletekig manipulált) mesterséges valóságban élő embereket azokkal szemben, akik ráébrednek a valóságra és kilépnek a mátrixból. ...és van kilépés, s Hál'Istennek a filmben látottakénál könnyebb úton.


Az Aranykor energetikailag itt van, de Neked el kell fogadd és meg kell tudnod engedni annak áldásait!


Mindez tehát pottyan az öledbe! Tenned kell érte...és ha a fentieket tapasztalod  akkor nem keveset. 


S nem az "ezoköd" beszél belőlem, hanem az a személyesen megélt élettörténet, - és azoké, akiket személyesen kísértem ki a poklaikból; hogy VAN KIÚT. 

De ez ott kezdődik, hogy hajlandó vagy szembenézni azzal, ami van, és kesergés, panaszkodás, másokra mutogatás és legfőképpen önszabotázs helyett, személyes felelősséget vállalnod a sorsodért, életedért, annak alakításával egyetemben. 


A mai társadalom megtanította számunkra, hogy önmagunkról kell gondoskodjunk. ...és ez bár keserű pirula, a fejlődésünket szolgáló, a spirituális és pszichés felnőtté válásunkat segítő folyamat. Hiszen csak egy gyermek várja a szüleitől, hogy eltartsák, megoldják helyette a gondjait, nem?


Tehát ha van valami, ami nem tetszik az életedben, pénzügyeidben akkor neked kell lépned, változtatnod és a változásnak minden szinten meg kell történnie:


1. Szemléletet kell válts a gondolkodásod szintjén, felismerve az önsorsrontó és önmagadat kényszerek között tartó gondolkodásmintákat; s tetten érned a negatív belső párbeszédet


2. Fel kell tárnod tudat alatt működő és téged negatívan befolyásoló mintákat (melyek legtöbbször a félelemben, tehetetlenségben, szégyenben gyökereznek, és mindig valamilyen szeretet hiány áll a hátterében!)


3. Ha megtaláltad kinél-melyik ősödnél indult a generációs probléma; az hogyan hatotta át a te neveltetésedet, kötötte gúzsba a személyes valóságod, akkor annak tanítását is megérted majd. A megértés pedig elvisz a megbocsátásba, a megbékélésbe, s végső soron megalapozza benned a továbblépés lehetőségét. 


4. Új mintákat kell keress és integrálj magadba, mert ha nem tanítottak boldognak lenni és nem volt senki valóban boldog, hogy is tudnál az lenni? Azzá váltál, amit genetikailag örököltél, és amit gyerekkorodban a környezetedben megtanultál. Ez pedig a pénzügyek tekintetében például a mai viszonyok között minimum lejárt érvényű. A megváltozott viszonyok között megváltozott minták kellenek. Ha úgyanúgy cselekszel mint régen, hogy lehetne más eredménye, mint eddig volt?


Ehhez - ezen a ponton, és az előző három után! tanulnod kell - új készségeket fejleszteni, új ismereteket elsajátítani és így kilépni a komfort zónáidból.  
S ennek csak az első három pont után van értelme, mert különben nem tudod alkalmazni az új tudást, ismeretet az életedben; vagy alkalmazod és nem hoz valódi javulást. 


 Ha szeretnéd, hogy együtt áttekintsük az életed egyes területeit, s feltárjuk a Téged hátráltató hitrendszereket, érzelmi blokkokat a személyes életedben, a generációs hátteredben és az előző életeid dimenzió-mintáiban, akkor keress meg.

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése