2013. augusztus 21., szerda

Letartóztatták Kásler Árpádot - 08.21. - FrissítvePróbálkoztak nála már sokféle módszerrel, hogy lenyomják, most a megfélemlítés van soron. De őt nem olyan fából faragták, hogy ettől megijedjen.
DK2013-08-21 12:33:31
Letartóztatták Kásler Árpádot

Azt követően, hogy augusztus 20-án este befejeződött az Astoria elfoglalása, Kásler Árpádot civil ruhás nyomozók tartóztatták le a Hősök terén, amikor az ott parkoló személygépkocsijához ért.


A Haza Nem Eladó Mozgalom tegnapi demonstrációjára, amin több százan vettek részt, rendőrségi engedély nélkül került sor. A békés tüntetés este 20 órakor ért véget, a résztvevők ezt követően távoztak a helyszínről.

Információink szerint Káslert a Gyorskocsi utcába szállították, ahol indítványozták letartóztatását. Egyelőre annyi bizonyos, hogy Káslert 72 órára a rendőrség őrizetbe vette.

Az Astorián zajló demonstrációról készült felvétel:

Hajnali gyorshír: Kásler Árpád a Gyorskocsi utcában

portre

Kásler Árpádot – a hajnali fél hatkor érkezett információ szerint – elszállították a Gyorskocsi utcába és indítványozták letartóztatását. 

11:55: Kásler Árpádot 72 órára bent tartják, feltehetően gyorsított eljárást indítanak ellene. Kérünk mindenkit, hogy ezzel kapcsolatban senki ne tervezzen semmilyen egyéni akciót további kérésig…

18:00: Kásler Árpád most szabadult, 19:00 órakor sajtótájékoztatót tart… Részletek hamarosan

19:40: A sajtótájékoztatót megtartották több média jelenlétével. Az elhangzottakat közzétesszük, amint megkapjuk…

A fejleményekről folyamatosan adunk tájékoztatást!

Forrás: http://kaslerarpad.hu/?p=4596
Itthon vagyok

Köszönöm mindenkinek a szolidaritást, idegeneknek és a bajtársaknak egyaránt. Jól esett és erőt adott.


Forrás:
http://kaslerarpad.hu/?p=4611#post-4611
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése