2013. augusztus 3., szombat

Összefogás a Fényért 2.rész - 08.03.

  

A várva várt események nem attól fognak bekövetkezni, hogy várjátok, nektek is tenni kell érte! 

 

Összefogás a Fényért 2.rész 

 

Drága Magyarok! Talán érzitek a hatalmas energiákat amik a napokban érkeztek hozzátok még jobban elősegítve ébredéseteket. Most mindenki aktívabb, fogékonyabb, tettre készebb. A szeretet energiái most mindenkit cselekvésre ösztönöznek.
 
Öröm látni mennyi szívfény lesz napról napra erősebb és ez egyre nagyobb energiákat mozgat meg földön és égen egyaránt!  Engedjétek a szívetekbe a szeretet tiszta fényét továbbra is és mosollyal adjátok mindenkinek tovább.  El sem hiszitek milyen szomorú látvány a sok fejét lehajtva szinte szégyenkezve járó ember. Emeljétek fel fejeteket büszke Mag népe! Ha a fényben jártok nincs mitől félnetek. A legnagyobb ínségben is Atyátok veletek van csak Ti engedhetitek el a kezét Ő sohasem a tiéteket! A legsötétebb erdőben járva is megláthatod a sűrű lombok között a fényt. 
 
Könnyű tejben-vajban fürödve Isten hitet mutatni, de a nehéz időkben tarts ki mellette! Ez az ami kevés embernek sikerül, minden problémáért Istent hibáztatjátok és elfelejtitek, hogy a legnehezebb harcokat a legbátrabbnak adja?!  Ne gondoljátok, hogy a gazdagság önmagában elegendő a boldogsághoz. Lehet pénzed, vagyonod a szeretetet megvenni nem tudod! SZERETET és főleg a FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET nem eladó, kiadó csakis szívből adható...hiába van tele a kamra a gyomor, ha szív üres. Az Atya a legalázatosabbat felemeli a gőgösöket szétszórja. 
 
Lassan mindenki levetkőzi bizonytalanságát az életfeladatával kapcsolatban és elkezd dolgozni rajta. 
Mindig a szívedre hallgass ne mások mondják meg mit csinálj, mert a belső hangod az mindig megbízható. Ha szükséged van megerősítésekre és mások tanításait olvasod, akkor is a belső hangra figyelj ne az egóra. Amikor jó érzés és melegség önti el a bensődet jó úton jársz, ha bizonytalan vagy az olvasottakkal kapcsolatban legyél semleges, ha hidegrázást kapsz hagyd el az olvasmányt. Mindig a szeretet teljes üzenetekre figyelj függetlenül attól ki írta! Mert „Ha emberek vagy angyalok nyelvén szólok is, szeretet pedig nincs bennem, olyanná lettem, mint a zengő érc vagy pengő cimbalom,,!!! 
 
Nem könnyű a hamis tanításokat felismerni főleg ha népszerű emberek hirdetik, alázatot követelnek,de ők nem cselekszik,sőt  félelmet keltenek a negatív rezgések megerősítéséért. Az Atya sohasem akart félelemből való megtérést! Ő csak is a feltétel nélküli szeretetében várja a hozzá igyekvőket! Most sem késlekedik, de még vár a hozzá igyekvőkre. 
 
A szívetekbe elültetett mag amikor virágba borul és ragyog, fénybe borul az ország és a föld. Jézus tanításait nagy részt eltitkolták, megsemmisítették, de szívetekben lelketekben lévő tudás megmaradt bennetek. 
 
A várva várt események nem attól fognak bekövetkezni, hogy várjátok, nektek is tenni kell érte! A szeretet fényével égessétek fel a sötét energiákat elősegítve a pozitív változásokat! Egyszerű szavak, egyszerű kérések, egyszerű szívekhez. A Jézusi szeretet fénye öleljen benneteket át!

Írta: Idy Virág
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése