2013. augusztus 11., vasárnap

Rezgés és cselekvés - Magasabb dimenziókból


Sokan felemelik a kezüket és azt mondják: "feladom". Ekkor halljátok meg azokat az információkat amiket mi mondunk, azt hogy van más módszer is.

Rezgés és cselekvés

Amikor az általad épp felajánlott rezgés nem felel meg annak az életmódnak amit keresel, akkor úgy találod többet kell tenned, hogy létrejöjjön. Nagyon jó vagy abban, hogy az erőfeszítéseddel, cselekvéssel, eszközökkel és külső technológiával kompenzáld a rezgésbeli harmónia hiányát. Ezzel nincs semmi baj.
Már az is dicséretre méltó, hogy eljutottatok idáig ezzel a megközelítéssel.

Ez az a helyzet amikor már nincs elég időtök arra, hogy a nap során megtegyétek azokat a dolgokat amelyekről úgy érzitek szükségesek ahhoz, hogy meglegyen amire vágytok. Mindent felhasználtatok, hogy eljuthassatok erre a pontra. Most viszont úgy találjátok olyan világban éltek, ahol nem elég az összes erőfeszítés, cselekvés és eszköz.

Sokan felemelik a kezüket és azt mondják: "feladom". Ekkor halljátok meg azokat az információkat amiket mi mondunk, azt hogy van más módszer is. Segítünk felfedezni azt a módszert ami által megteremthetitek amit kerestek, ez még mindig szükségelteti a cselekvést. Azáltal, hogy ráhangoljátok magatokat arra a rezgésre, frekvenciára amit kerestek, ezáltal pedig az összes cselekvésetek hatékonyabbá válik (ez irányba). Így tudjátok uralni azt ami a hatáskörötökbe tartozik. A dolgok a helyükre kerülnek.
A megfelelő szavak eszetekbe jutnak, a megfelelő emberek megjelennek, a korlátok lehullanak, az akadályok eltűnnek, az ajtók kinyílnak stb.

Így szeretnétek élni. Sosem késő a megfelelő rezgést felajánlani. A ti hasznotokra válik előre tekinteni és elengedni mindazt ami nem működött a múltban. Nem szükséges a többieket lemásolni, ugyanazt tenni, hogy ugyanoda jussatok, nem azért vagytok itt ,hogy másolatok legyetek, azért vagytok itt, hogy teremtsetek. Meg is tudjátok teremteni azokat a körülményeket és tapasztalatokat amelyek a legjobb hasznotokra vállnak, számotokra és a kollektívának is.

Azt az erőt szeretnénk felajánlani nektek, amit már most tartotok. Szeretnénk ha megértenétek, hogy eddig erről az erőről azt gondoltátok, hogy jelentéktelen, pedig hatalmas erő. Nagyon közel álltok ahhoz, hogy felismerjétek mit is birtokoltok a "létségetekben".

Szakítsatok néhány pillanatot arra, hogy megfigyeljétek azt a rezgést, amit meg szeretnétek tapasztalni, azt hogy mit is ajánlotok fel a cselekvés előtt (milyen rezgést - tom) utána pedig dőljetek hátra és nézzétek, ahogy a tüzijáték kibontakozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése