2012. december 10., hétfő

SzívKapu és a FényKapuja

 Mai ÉNErő Ébresztő üzenet: A Szív kapun felemelkedik megértésünk és 
a Fény kapuján belépünk az átlényegülés folyamatába. 
Az egyének a saját lelkükben meghozott szilárd döntésükkel felülemelkednek minden kísértésnek, felolvasztanak minden félelmet. Az emberiség a fényt és az egységet választja. A Föld s vele az emberiség újjászületik!



 


12. kapu 9 napja szerdán kezdődik - 

SzívKapu és a FényKapuja


Elérkezik az Unió Mystica ideje!
Az egység korának küszöbén állunk. Ahogy megvalósul az egység az egyén szintjén, úgy jönnek létre a nagyobb egység szintek a párkapcsolatokban, a családokban és a nemzetekben, valamint a Föld népeinek egységében.

12. kapu?

A felemelkedés kapuját előkészítő események zajlottak az idei év végén november 22-én a 11. kapu felnyílása, a most december 8-i Grál Fény Magok megérkezése. 

A folyamat folytatódik s e hét szerdával kezdetét veszi úgymond a 12. kapu megnyílása, melynek célja felkészíteni a Föld emberiségét az átlényegülésre. Harmadik dimenziós lényből és szemléletmódból ötödik dimenziós látásmódba és létezésbe kapcsolunk. A folyamatban fontos a 12 csakra aktiválása és a 12 szálas DNS aktiválódása, valamint a jelenlegi szív csakra "felhangolódása" és a felső szív csakra aktiválása is. 


2012.12.12 és 2012.12.21 közötti kapu

A 12. kapu nem egy nap alatt nyílik fel, hanem egy 9 napos folyamatot ír le! A kapu pedig nem kívül nyílik meg majd, mint korábban, hanem az emberekben. Mi magunk válunk az Isteni Egység kapujává. Mindennek pedig a 12-es csakrarendszerünk és két kiemelt erőközpontunk a kulcsa!

- Az első és legfontosabb kapu a Szív Kapu
A szív központ változáson megy át napjainkban, mely szükséges a Fény Test aktiválódásához és az új, magasabb frekvenciák megtartásához, az azokhoz való fizikai szintű alkalmazkodásunkhoz.

- A második kapu a Fény Kapuja
A fény kapu a tobozmirigy területének aktiválódása lesz majd, mely folyamat a 12.kapu folyamatának végére, december 21-ére éri el azt a szintet összemberiség szinten, mellyel megtartottá válik a Föld egésze az új energiákban.


Advent Második Hete: Igazság(osság) és Őszinteség>>>
Kívánom, hogy azt a  fizikai valóságot élhesd, amelyre szíved szerint vágysz!
Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner


Bővebben: http://www.noionmegvalositas.hu/

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése