2012. december 17., hétfő

Szív Kapu és Fény Kapu bennünk van - Pozsgai Nikoletta

Mai ÉNErő Ébresztő üzenet:
 Bennünk Fordul a Fény: Az egyének a saját lelkükben meghozott szilárd döntésükkel felülemelkednek minden kísértésnek, felolvasztanak minden félelmet.  
Az emberiség a fényt és az egységet választja. 
A Föld s vele az emberiség újjászületik!



A Belső Erő hetében
Advent harmadik hetébe léptünk, mely során a belső erő megtalálása és aktivizálása a nemes feladatunk. A belső erő elsősorban az önmagunkba vetett hitet értem, azt a hitet, mely belülről fűt, motivál és lelkesít, egyfajta motorja az életünknek. Másod sorban a belső erő az a velünk született lelki erő, amely a kitartásunkat adja, az erőt a kihívást jelentő helyzetetek megoldására.
Olvass tovább a harmadik hétre született írásomban: 
Advent Harmadik hete: Belső erő>>>

 
FÉNYFORDULÓ KAPUK
Advent harmadik hetében és ezen túl a  12. kapu  9 napos folyamatának hatodik napján járunk.  

A kapu nem kívül nyílik, mint korábban, hanem bennünk.
 Mi magunk válunk az Isteni Egység kapujává. 
Mindezen folyamatban a SzívKapujának és a FényKapujának aktiválása segít bennünket.

1. Az első és legfontosabb kapu a Szív Kapu
A szívközpontunk a kapu, mely segít test-frekvenciánkat megemelni, ezzel a legfontosabb segítségünk és csalhatatlan útjelzőnk a felgyorsult időben, a dimenzióváltás folyamatában. 
 A korszakváltás, mely nem más mint az emberiség tudattágulása  - a szívünk segítségével lépdelünk. A szív kapu és létra is egyben, melyen felnyújtózunk az isteni magasságokig. Az alsó és a felső szívcsakra összehangolódik és híddá válik a 12-es csakrarendszer megnyílásához.

Ennek folyamatát részletesen magyaráztam a SzívKapu előadásban és a meditáció során (ld.a képeket itt) megélhetővé is vált, ha nem voltál ott és szeretnéd a hangfelvételeket 3500Ft-os áron megvásárolhatod. Megrendeléshez válaszlevélben kérd:)

A Szív a Kapu és létra is egyben, melyen felnyújtózunk az isteni magasságokig. Olvass tovább erről itt: Felemelkedés a szív kapuján>>>


2. A második kapu a Fény Kapuja
A fény kapu a tobozmirigy és a tizenkettes csakra rendszer felső csakráinak összehangolásával teremthető meg.  A folyamat a 12.kapu folyamatának végére, december 21-ére éri el azt a szintet összemberiség szinten, mellyel a FényKapujának mintázata elérhetővé és nyitottá válhat minden ember számára. 

Ugyanakkor várhatóan nem minden ember választja majd lélek-szinten a fény kapujának aktiválását - pusztán azért, mert még nem tudja azt választani a rezgéskülönbség miatt. Ez azt jelenti, hogy lesznek akik exponenciálisan emelkednek a rezgésszintjükben és lesznek akik nem. Az előbbiek dolga és szolgálata egyben, hogy a saját rezgésszintjének emelésével és megtartásával tegye a Föld egészét  megtartottá az  új energiákban. Ez egy tudatos középpont és egység választást jelent majd, s minden kitérés esetén tudatos visszatérést oda. Mindezt gyakoroljuk majd 21-én együtt is.
 

A Fény Forduló benned történik meg...az itt és most-ban!


Mindezekben segítő programokat tartok 21-én.

Kívánom, hogy azt a  fizikai valóságot élhesd, amelyre szíved szerint vágysz!
Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése