2012. április 22., vasárnap

Világunk meggyógyítása és újraépítése





 Kezdjük el Együtt 
              meggyógyítani és újjáépíteni világunkat!

Amíg mi egyénileg és egyben közösségként nem nyilvánítjuk ki a készséges szándékunkat, hogy világunk megtisztításának részesei legyünk, addig miért is várnánk arra, hogy majd minden jobb lesz!


Pedig most már nincs idő várni. Bár sokak megélhetése látszólag még biztosított, de ideje felismerni, hogy valójában egyre rosszabb a helyzete minden  népnek. Ha nem anyagilag, akkor lelkileg  vannak szegénységbe kényszerítve az emberek. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt sem, hogy sokmillió ember létfeltételei  minimálisak, vagy nulla.  Hiába küzdöttünk ez ellen évezredek óta.
Miért? Talán rosszul van ez a világ berendezve? Igazságtalan?

Pedig az emberek nagy többségének a szíve mélyén ott van  a remény, hogy egyszer  "A Szellem napvilága ragyog be minden ház ablakán". 

Igen, olyan ez most, mintha eddig sötétségben éltünk volna, tudatlanságban. Valóban így volt, mert ez volt a leckénk. Vittük, mint Jézus a keresztet. Sötét szándékú emberek elnyomták  és kizsákmányolták az emberiség többségét. Az égi Hatalom jóváhagyásával most kiléphetünk ebből. Lejárt a tanuló időnk. Mi a keresztet vállaltuk, a sötétek pedig a keresztrefeszítést. Itt az ideje elengedni ezeket a feladatokat. Lelkünk mélyén mindannyian egyek vagyunk, csak a megjelenésünk, és a feladatunk volt más. Most megkaptuk a lehetőséget, hogy visszaállítsuk az eredeti rendet, az Igazságot, a Harmóniát.


Hogyan tudjuk meggyógyítani és újjáépíteni világunkat?
 
Haraggal, gyűlölettel vagy fegyverrel a gonoszságot  csak erősíteni és újrateremteni lehet. Csak egy lehetőségünk van. Mindannyian rendelkezünk egy különleges  eszközzel. Ez pedig a Szerető Energiánk, mely egyénileg is óriási erőt jelent, közösségként  pedig meghatványozódik.

Figyelmünket és energiánkat a 
sötét lelkek elleni harag helyett, és a „leszerelésük” és megbuktatásuk helyett fordítsuk arra, hogy szeretjük azokat a lelkeket, és megbocsátunk nekik mindazért, melyet velünk és világunkkal tettek.

Ha ez az olvasó számára elképzelhetetlen, akkor emlékezzünk csak arra, hogy minden eddigi bajunk abból származott, hogy tudatunk erősen le volt ragadva az anyagiakhoz. Könnyen be lehet látni, hogy a szeretet és a tolerancia hiánya, az önzés és a hatalomvágy vitte a mai állapotokba az emberiséget. Fordítsuk csak meg, és mindjárt meg is van a megoldás! Akik ezt megértik és elfogadják,  ráébrednek az igazságra, vagyis "felébrednek".

Most nyílik az ablak, melyen keresztül megismerhetjük a valóságot. Akik  felébredtek, már látják, vagy éppen kezdik látni. Szívük és tudatuk tisztul és fejlődik. 

Egyértelmű, hogy igazságosabb társadalmat 
 csak magasabb tudatszinttel tudunk létrehozni.

Hogyan? A megoldás az, ha elfogadjuk lelki-szellemi belső világunk létét, a Szeretet hatalmát,  és igyekszünk fejleszteni magunkat ezen az -eddig többnyire elhanyagolt- területen. Továbbá összefogunk, és együtt teszünk meg mindent a Fény, a Béke érdekében.  

Őszintén! Így van, vagy nem, hogy fejlett kultúrát és igazságos társadalmat csak ilyen módon lehet létrehozni?






Így van, így érzem régóta. 

Ezért amikor elolvastam az alábbi felhívást, a gondolatai és mondatai ismerősek voltak számomra. Sokan mások is így lesznek vele. Ez azt mutatja, hogy akiktől ez a felhívás jött, segíteni akarnak, és az is világos számomra, hogy nagyon sokat tudnak világunkról.



Felhívás 
az emberiség kollektív lehetőségének hasznosítására

 2012. április 17


Részletek

Javasoljuk mindnyájatoknak, hogy kezdjetek el szervezett vitacsoportokba összegyűlni, esetleg az internetetek erején keresztül, mely országról országra átível. Nem haladhattok előre világotokban az együttes erőfeszítés megtétele és az abból eredő előrehaladás lejátszódásának megpillantása nélkül. 

Az internet sok erős és Szerető kapcsolatot gyújtott újra lángra a felébredt és fel nem ébredt lelkek között egyaránt, és ez az internettel van, melyet ajánlunk a különböző fórumok és vitacsoportok beindításához, mely vonatkozik nemcsak a sötét lelkekre történő Szeretet rásugárzására világotokban, akik oly kétségbeesetten ragaszkodnak a hatalomhoz, hanem vonatkozik más ügyekre is, melyeket szükséges megvitatni, hiszen e dolgokat szándékosan figyelmen kívül hagyták legnagyobbrészt a hatalomban lévők és befolyással bírók.

Ti mind rendelkeztek a hatalommal az internetetekkel, hogy számos különféle vitacsoportot Teremtsetek, a különböző cselekvéseitek feltérképezésének megkezdéséhez a Fényért. Javaslunk egy tervezett tömeges meditációs összejövetelt, melyben összpontosítjátok és rásugározzátok gyönyörű Kundalini energiáitokat azokra a lelkekre, akiknek a leginkább szüksége van erre. Ez alatt nemcsak a hatalomhoz ragaszkodó sötét lelkeket értjük világotokban, akiknek szüksége van erre a Szeretetre, a saját régóta megtartott sötétségük átváltoztatásához.

 
Gaia felszínén számos terület van, mely használni tudná Szerető energiáitokat közösségként, és mialatt közületek sokan személyesen és egyénileg sugározzátok Szereteteteket a különféle lelkekre és Gaia felszínének területeire, és ez az erő nagyon erős, valamint a segítséget és a felemelkedést szolgálja.
Ez az erő / hatalom, melyet egyénileg hordoztok nem olyan erős és tiszta, mint az az erő, melyet közösségként [kollektíven] hordoztok. Ez azért van, mert a szívében, a magjában az egyéniség [az egyéni jelleg] egy káprázat [illúzió], hiszen mi mind az Egy Végtelen Teremtőnk lélek töredékei vagyunk.

Oly nagyon sok tennivaló van világotokban, mind fizikai, mind éteri viszonylatban. Minél előbb van az, hogy sokatok, akik ráhangolódtak a Föld energiáira és a felemelkedettebb birodalmakból nektek átadott feltörő energiákra, elkezdjetek összejönni, és alkalmazni a magasabb dimenziós képességeiteket és hatalmaitokat közösségként a világ javára, annál előbb kezd megvalósulni a sok változás fizikai megjelenítése [manifesztációja], mely érinti világotok meggyógyítását.

Valóban nincs több idő, hogy az egyén összeszedje gondolatait, és folytassa őrlődését, hogy vajon mindaz, amiről hallott valós, vagy sem. Bőségesen nyújtottak szilárd bizonyítékokat, hogy mindaz, amiről hallottatok, és olvastatok, valóságos, és meglátjátok a bizonyítékokat az elkövetkező időkben, hogy ez oly valós és tiszta, hogy csodálkozni fogtok, hogyan nem tudtatok minderről azelőtt.


 
Javasolnánk, hogy kevésbé irányítsátok rá figyelmeteket
a sötét lelkek „leszerelésére” és megbuktatására világotokban,
mivel ez folyamatban van,
és folytatódni fog a tisztességes perekig.
Ez időben inkább kérünk benneteket,
hogy figyelmeteket és energiáitokat fordítsátok arra,
hogy Szeretitek e lelkeket,
és megbocsátotok nekik
mindazért, melyet veletek és világotokkal tettek.







Ha nehéz a megbocsájtás, talán ez segít:

A megbocsájtásról






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése