2012. április 3., kedd

Komoly tárgyalások pénzügyekben 04.03.

 Google fordítóval a legfrissebb hírek! Alakul szépen az új rendszer!

 

Ben Fulford (április 3., 2012) ~ a japán kormány hivatalosan is egyetért azzal, hogy a Set Up 1000 billió jen Alap De aggódni geopolitikai következményei

Benjamin Fulford

E heti hírlevél késett egy napot, mert az érzékeny bevonásával zajló tárgyalások a japán, kínai, orosz és amerikai kormány többek között. A tárgyalások még folyamatban vannak, mint az írás, és van sok még mindig nem tud jelenteni. Azt azonban megerősíthetem, hogy a japán kormány elvben megállapodott, hogy hozzanak létre egy 1000 ezer milliárd jen (12000000000000 dollár) alapot kell használni, hogy vessen véget a szegénység, hagyja abba a környezetrombolás és kigurulás korábban tiltott technológia felelősségteljes módon. A probléma most az, hogyan lehet rendezni a hatalmas geopolitikai következményei ezt az alapot hoz létre.
 
Milyen lehet egy kapcsolódó fejlemény, hogy úgy tűnik, hogy volt egy rendszerváltás Kínában, mert Xi Xinping, a férfi széles körben feltételezték, hogy a következő Kína elnöke nem jelent meg a Xinhua hivatalos kínai híroldal március 31. óta, miközben a hajdani riválisa, Li Keqiang, most kap hatalmas lefedettséget. Ez csak egy a sok jelét hatalmas változások a bolygóközi kormányzás.
 
Az Egyesült Államokban a Pentagon megkezdte kéri a polgárok raktárból az 72 órás értékben élelmiszerek, az esetleges zavarok kapcsolódó közvetlen cseréjét az amerikai dollár egy újabb dollár kincstár szerint a CIA források Kaliforniában. Ez a lépés várhatóan szintén csatolni kell egy hatalmas tisztítási művelet, amelynek célja a korrupció elvezetését ki a Wall Street és Washington DC-ben annak érdekében, hogy visszaállítsa az Egyesült Államokat, hogy a korábbi gazdasági és erkölcsi nagyságát.
 
Minden új kincstári dollár lesz kezdetben sokkal alacsonyabb nemzetközi vásárlóereje, mint az amerikai dollár most arra használják. Ez lehetővé teszi majd az amerikaiak vásárolnak termékeket made in USA, ráadásul így az amerikai export ismét versenyképessé. Lehet, hogy egy jó ideje már, hogy kimegy és vesz a kínai cuccot a Wal-Mart, mielőtt hirtelen drágább lesz. Is, ne vegye a Pentagon tanácsadás és az élelmiszer-raktárból leküzd önt az átmenetet.
 
Egy másik jele, hogy valami nagy dolog fog történni, hogy egy európai CIA forrás kérték, a Fehér Sárkány Társaság nevét és címét tagjai a következő szervezetek: a bizottság 300, a Bilderberg-csoport, a Council on Foreign Relations, a Klub Róma, a Trilaterális Bizottság és az Európai Bizottság. Ezek már továbbították. Itt az úton, van egy link, amit úgy tűnik, hogy egy hiteles listát a jelenlegi bizottság tagjainak száma 300 fő.
Üzenet a tagjai ennek a csoportnak: "Kérem, ne vegye fel a magunk módján."
 
Mindenesetre, a legkonkrétabb és részletes hírszerzési elérhető e sorok írója érkezik Japánba, ahol a kormányzati tisztviselők azt mondják, hogy az adminisztratív okok, el fog tartani egy pár hétig, hogy létrehozza a 1000000000000000 ¥ alap. Ezek az okok között szerepel munkatársakat, a nyugdíjak, az adóbevételek és más adminisztratív tetves kavicsos. Azonban nincs goonok már kapható a Kissinger, Nakasone, Bush, Rockefeller, Rothschild, Koizumi régi világrend emberek így azok eltávolítását a hatalomból Japánban adott.
A nagy kérdés most kell megoldani, hogy hogyan hozzon létre mechanizmusokat a kifizetések kezelésére a 1000000000000000 ¥ az országban a világon. Az egyetlen dolog biztos úgy döntött ebben a kérdésben az, hogy nem szabad többé titok, központosított rendszer magánkézben tartott. Van is egy elvi megállapodás, hogy a japán kormány irányítja ¥ 500000000000000 míg az új nemzetközi gazdasági tervezés hivatal lesz a többi 500000000000000.
 
Ez az ügynökség, próbaképpen nevű LIFE (hosszú távú befektetések Everyone) finanszírozza az európai és amerikai gazdasági szerkezetváltás elősegítése, valamint hatalmas fejlesztési projektek a világ többi részén. Mielőtt azonban azt lehet kezdeni, egy kis tervezéssel kezdődik a személyzet kiválasztásának folyamatát nemzetközi tehetségkutató futtatni a hivatalt. Pontosan mikor ez fog történni, a folyamatban levő tárgyalások, de remélhetőleg az első használható készpénz átadásra kerül már a közepén ebben a hónapban.
 
A BRIC-országok nemzetek, a maguk részéről létre saját, önálló alap, melyet a BRIC-országok csúcstalálkozóján a múlt héten. Ez az alap indul a Kína, Oroszország, India, Brazília és Dél-Afrika, és feltehetően használni egy valutakosár uralja a jüan és a rubel. Ez a csoport szorosan karöltve a G20 nemzetek, aszerint, hogy azok nyilatkozatot:

http://mea.gov.in/mystart.php?id=190019162
 
Visszatérve Kínába, egy pillantást, aki megjelent a Xinhua híroldal azt jelzi, hogy Wen Jiabao miniszterelnök, Hu Csin-tao elnök és a Le Keqiang kerülnek kiemelkedően szerepelt. A szöveg a Le Keqiang beszéde a Boao fórum felfedi neki, hogy egy mérsékelt középpárt, így valószínűleg egy kompromisszumos jelölt között nagy pártok a színfalak mögött. Azt is tudjuk, különböző forrásokból, hogy a párt Chongqing főnök Bo ​​Xilai mögött pedig Henry Kissinger és a régi világrend cabal amit ő képvisel. Semmi kétség, ő ígérte a munkát a diktátor Kína és a világ cserébe ő együttműködésre. Memo hogy Kissinger és a bizottságot 300: a világ nem akar diktátor.
 
Amikor a por száll, a világ lesz harmonikus a kollektív vezetés.

Forrás:
http://shiftfrequency.com/ben-fulford-april-3-2012-japans-government-formally-agrees-to-set-up-1000-trillion-yen-fund-but-worries-about-geopolitical-ramifications/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése