2012. április 12., csütörtök

Az események előre haladnak.

Friss híreket még mindig csak az alternatív forrásokból tudunk szerezni sajnos. Pedig már egyre türelmetlenebbül várjuk a nagy változásokat. Sokan küzdenek anyagi vagy egészségi gondokkal, de akik ráhangolódnak az új világ új lehetőségeinek álmára, azok egyre jobban kezdik érezni magukat.

Mert sokkal jobb ilyen dolgokban hinni, mint a káoszban, a katasztrófákban és háborúkban. Figyeld csak meg, milyen érzés keletkezik benned, amikor elképzeled az alábbi  nagyszerű dolgokat!

Ha jó érzés, és a szíved vágyával is megegyezik, akkor bízz benne. Képzeld el minél gyakrabban, hogy milyen szép lesz Új Világunk. Ezzel is segíted a megvalósulást.   


Jó olvasást! 





A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia üzenete

2012. április 10.


Az események előre haladnak. Húsvétot követően a világban sok minden van kilátásban.

 Ázsiában nemrég konferenciákat tartottak, hogy meghatározzák az új valóság előfeltételeit, mely rövidesen kibontakozik körülöttetek. Ezeken a találkozókon megállapodtak, hogy számos jólétalapot arra használnak fel, hogy megteremtsék Ázsia állandó gazdagságát. Hasonló konferenciákat tartottak Európában és az amerikai kontinenseken  is....

 ....Együtt olyan partnerkapcsolatot fogtok létesíteni egymással, amely lehetővé fogja tenni hatalmas mennyiségű régóta visszatartott információk nyilvánosságra hozatalát. Ez az új információ és új technológia lesz az alapja a jelenlegi társadalmaitok Fényre váltásának.......

Az új kormányzást és az új pénzügyi rendszert nagyon meg fogja könnyíteni ez az új globális bőség....

Például a bankügyeknek az új gazdagságnak egy elosztó eszközévé kell válnia.....  




Tehát kitartás!
 
Mivel nem másolható, a teljes szöveg  itt található:


http://www.foldimennyorszag.hu/C08F3986-11B2-4C54-85D4-53B63A493D1E.html




Ugyanez megtalálható:
http://ufo-sirius.blogspot.com/2012/04/galaktikus-foderacio-2012-aprilis-10.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése