2012. április 8., vasárnap

Nyitva van az Arany Kapu, MOST bújjatok rajta!”

"Ennek a titoknak a birtokában eddig csak kevés ember volt... Elérkezett az idő, hogy az egész emberiség hírt kapjon erről a lehetőségről és cselekedjen, ki-ki a hite szerint."
Szép aláfestő meditációs zene



„Bújj, bújj, zöld ág! Zöld levelecske. Nyitva van az Arany Kapu, MOST bújjatok rajta!”




Az idei Húsvét egészen különleges energiákat tartogat számunkra. Nagypénteken, az esti órákban áll be a fenséges Telihold.

 Kinyílik a Csodák Kapuja, a Dimenzió Kapu, a magyar népi játékainkban megjelenő 
Arany Kapu!

„Bújj, bújj zöld ág, zöld levelecske, nyitva van az Arany Kapu! Most bújjatok rajta…”

Ez azt jelenti, hogy mindegyikünknek megadatik a lehetőség, az életünket egy – a korábbinál - magasabb dimenzióba (magasabb minőségbe) emelni e szakrális időben. Az angyali erők jelenléte szinte kézzel fogható lesz, és a Krisztusi Szeretet Erő visszatérését hirdetik majd.

Nem csak csillagászati szempontból tekintve jelentős a 2012-es Húsvét. Az ősi, ciklikus időszámítás szerinti Vaskor utolsó Húsvétját ünnepeljük az idén! Ezért olyan hatalmas az ereje és ezért olyan mágikus a hatalma. Az idén nem csupán a keresztényeknek, de a Földön élő teljes emberiség egészének mutat irányt a kereszt!




Azt kérdi tőled: „Kívánsz-e átlépni a tudatosság Arany Kapuján most, – ugyanis az idő elérkezett – vagy vársz a következő dimenzióváltásra, amely legközelebb csak 150 000 év múlva köszönt be a Földön?” Ha úgy döntesz, hogy igen, most lépsz, akkor mutat lehetőséget, felemelkedést és egy utat a tudatos jelenléthez, az Új érkezéséhez, a béke és a megnyugtató megoldások birodalmához, az Igaz Élethez.

Ez a Húsvét bebizonyítja neked, hogy készen állsz. Készen állsz a nagy lépésre, keresztül jutva az Arany Kapun, Nagypéntek magasabb minőségbe vezető Dimenzió Kapuján át az Igazi Élet felé. Nincs szükséged több időre. Nincs szükség több tudásra, beavatásra, tanulásra, gyakorlásra, csak cselekvésre! Felkészültél. Mindened meg van, ami az emelkedéshez szükséges. Csak figyelj!




Ne ringasd magad abban az illúzióban, hogy amikor majd több lesz a tudásod erről a témáról, megteszed e lépést… Ne gondold azt, hogy majd, ha több pénzed lesz, vagy majd, ha meggyógyultál, vagy majd, ha férjhez mentél, vagy majd, ha lefogytál, vagy elváltál, vagy megszerezted álmaid otthonát, vagy majd, ha kifizetted a hiteledet, ha majd nyugdíjas leszel és ráérsz… elindulsz ezen az úton.

Ezek csapdák. Olyanok állították eléd, akiknek érdekében áll, hogy te ne ébredj fel (a feltámadásban). Elhitetik veled, hogy kevés vagy. Érdekből sugallják neked, hogy előbb ki kell fizetni a hitelt, hogy szexbombának kell lenned, hogy sikeressé kell válnod, hogy a ház, amiben laksz, lenne az egész életed (Egy kőrakás? Valóban?). Belegondoltál, hogy ezek mind-mind csak formai dolgai az anyagi világunknak és nem te vagy magad? Ráébredtél már valaha, hogy ezek életed legnagyobb béklyói és mennyire szabad lennél anélkül a kényszerítő teher nélkül, hogy a formával azonosítsd magad?

Az óriási csoda abban áll, hogy már nincs szükséged semmire a felébredéshez. Minden nálad van a Nagy Lépéshez! Nincs semmi benned, ami kiegészítésre szorulna. A lényedhez nem lehet többet hozzátenni. Készen állsz!




Készen állsz arra, hogy feladd önmagadban azt a kényszert, hogy az anyagi világ formáiban keresd önmagad. Feladd azt a gondolatot, hogy te EGY lennél egy egzisztenciával, egy kapcsolatoddal, egy házzal, a testeddel, a gondolataiddal, és hogy feladd azt a téves eszmédet, ha ezek elvesznének, magad is elvesznél. Az anyagi világunk formákból áll. Te nem egy test vagy, akinek lelke van, hanem egy lélek vagy, aki formát öltött és teste van.

Ha jobban meggondolod, az IDŐ sem létezik, az is csak egy forma. Nincs idő, csak az örökkévaló MOST. A múltad és a jövőd is mindig MOST-okból állt és fog állni. Tehát soha nem lesz jövőd, csak Most-od, soha nem volt múltad csak Most-jaid. A „Vagyok, aki vagyok” jelen idő! Nem azt mondja az Úr: „Leszek, aki leszek!” vagy „Voltam, aki voltam!”, hanem azt mondja: „Vagyok, aki vagyok!” Jelen időben! MOST!

Hát nem illúzió arra készülni, hogy, majd ha ezt, vagy azt megteszel, vagy majd, ha ez vagy az leszel, milyen szép is lesz az életed? Észrevetted, hogy a jövő és a múlt illúziója csak csapda? A legnagyobb tolvajok egyike. Elrabolja a figyelmedet a MOST-ról. Nem lenne nagyszerűbb azt mondani: föladom az illúziómat és egyszerűen elfogadom, ami most történik velem. Fejet hajtok és elfogadom a jelen pillanatot, olyan egyszerűen szépnek, amilyen. Megélem szépen, csendben. Befogadom.




A legjobban akkor sikerül ez, ha csendben leülsz, vagy megállsz és a törzsed belsejére, mintegy belső testre figyelsz. Akár most, így olvasás közben is megteheted. Egy pillanat alatt átéled a belső erőterét a Jelenlétnek! Rálelsz önmagadra! Figyeld meg milyen erős, hatalmas, lüktető és eleven vagy! Rádöbbensz, hogy a belső tested határa sokkal messzebb van, mint a fizikai testedé. Ez a te erőtered! Döbbenetes hatalom lakozik itt!

Üdvözöllek a csodák birodalmában! Tartsd meg magad ebben a szakrális Jelenlétben! Egy idő után nem is bírsz majd máshol létezni, csak itt. Tudatosíthatod, mondjuk, hogy éppen fáj a hátad, vagy nem tökéletes az alakod, pénzügyi gondjaid is lehetnek és a válás is fenyegethet…de attól te jelen vagy, nem vagy EGY ezekkel a gondokkal csak érzékeled őket. Tudatosítod őket. Majd, ha eljön az ő idejük (a MOST-juk), akkor foglalkozol mindegyikkel sorjában. Most semmi teendőd velük.

Ha időről időre kizökkensz, - mert elvonják gondolatok, vagy más formák a figyelmedet – gyorsan igyekszel majd vissza. Minden cselekedetedet áthatja a Tudatos Jelenlét. A Most-ban kezdesz létezni. A Most-nak kezdesz örülni és a Jelenlét örömteli állapota határoz majd meg téged. Immár nem a házad nagysága, az autód felnijei, a hajad hossza, vagy a mellbőséged jelentik majd a mércét, hanem a lét pillanatai, amelyek mint oxigén hatják át a lényedet. Áttetszőbb leszel, lágyulnak a vonásaid, gyakran mosolyogsz, béke és nyugalom vesz körül, megszűnik a szorongás, egyenesen megszépülsz, megnyugtató megoldások kezdenek beáramlani az életedbe és megjelenhet a hozzád hasonló társ. 

Tehát itt vagy ebben a mágikus Erőterében a lényednek és figyelsz. Elmondhatod magadról „Vagyok, aki vagyok”. Ez az Erőtér az Atya Erőtere a Forráshoz közeli állapot. Nem kell sok, és észreveszed, hogy ebben a térben nincs fájdalom, nincs félelem, nincs magány. Ha tudatosítod is, hogy nyom a karosszék, az is csak formailag van jelen. Észreveszed, hogy ebben a misztériumban felemelő gondolatok, üzenetek javaslatok juthatnak el hozzád…

Többé már nem a perifériás szériából, az egó üzenetei közül meríted a szavaidat, hanem egyenesen a Forrástól jövő gondolatok a tieid. Sokszor felkapod a fejed: „Uram Isten! Ezt én mondtam? Tollat, ceruzát gyorsan, le kell írnom!” Rádöbbensz, hogy mivel megérkeztél, a lelked nem produkál több szenvedést, hogy jobb belátásra, önfeladásra bírjon. Nincs szükséged szenvedésre, hiszen ez a dimenzió az Új Világ dimenziója!



Amikor eljutsz erre a pontra, észre veheted: hogy túllépsz az anyagi formai világon. Többé már nem fontos a tartalék, a biztonságot jelképező eszmék és dolgok sem. Tudod, hogy mindenből van elég. Egyszerűen csak tudod. Azt is tudod, hogy a legnagyobb biztonságban vagy. A jelen erőtere kitágul körülötted és átlépsz egy másik dimenzióba, ahol lenni jó! Nyugalom, béke, bőség és jelenlét uralkodik benne.

Ez a Megváltás! Ez történik a kereszten! Jézus megtanított minket a kereszthalálával arra, hogy bár légy a legvégsőkig korlátozva a formai világodban – még keresztfára szegezetten és agyonkorbácsolva is – a lélek szabad, örömben létezik, hiszen túljut az Arany Kapun. Vagyis más szóval FELTÁMAD! Mai szóhasználattal: DIMENZIÓT VÁLT.

Két nagy erejű tapasztalás tudja tehát az embert a formai világon túl létező tudatosságra ébreszteni.

Az egyik a fájdalmasabb út, és a szenvedésen keresztül történik. Jézus bemutatta nekünk példájával, hogy a leggyötrelmesebb szenvedésen túl is van élet. A kínzatás a fizikai szenvedések legnagyobbika! A kereszthalál az emberi szabadság elvételének a legerősebb szimbóluma, és mégis a sorsának való odaadásában átlép az Arany Dimenziókapunk és feltámad. Sokatok ezt az utat választja majd a felemelkedéséhez. Meg fogjátok tapasztalni a környezetetekben.

Azonban a mai emberiségnek – nem csak a keresztényeknek - már nem szükséges a szenvedést bevállalni a felébredéshez (feltámadáshoz). Minket Valaki már megváltott a saját halálán keresztül. A másik út a szelídebb, a mostani szakrális időszak útja, a „Vagyok, aki vagyok” útja: a MOSTBAN való jelenlét és a formai világon túli élet lehetősége!


2012 a ciklikus időszámítás vaskorszakának utolsó, legsötétebb esztendeje. Bomlanak körülöttünk a formák. Figyeljetek oda!

Két út van előttünk. Vagy beleállunk a bomló formák rendszerébe, és szenvedések árán váltjuk meg önmagunkat, avagy túllépünk a formai világunkon, a belső testünkre koncentrálva, a Most jelenlétében létezünk és felülemelkedünk az anyagi világ kényszerein, ahol béke és áldás a jutalmunk. 


Ennek a titoknak a birtokában eddig csak kevés ember volt, és még kevesebb váltott dimenziót. Elérkezett az idő, hogy az egész emberiség hírt kapjon erről a lehetőségről és cselekedjen, ki-ki a hite szerint.

Az idő azoknak kedvez, akik a Nagy Lépésre szánják el magukat. Az emberiség történelmében ilyen Dimenzió Kapuk csak háromszor nyíltak. Ez alakalom a negyedik. A legközelebbi majd 150 000 év múlva adódik az ősi maja naptár szerint.

Ez 2012 Szakrális Húsvétjának misztériuma, a Csodák Birodalmába vezető út. Isten hozott a Feltámadásban, a 2012-es esztendő teliholdas Arany Kapujában! Az év egyik legnagyobb Dimenzió Kapujánál.

„Bújj, bújj, zöld ág! Zöld levelecske. Nyitva van az Arany Kapu, MOST bújjatok rajta!”


Áldott szép Húsvéti Emelkedést és Feltámadást kívánunk mindenkinek Jézus Urunk ünnepén!

Holló-Szabó Julianna és a GHV Csapata

  Forrás: http://atitoksikerkulcs.shp.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése