2012. június 26., kedd

Emlékeztető a tömeges meditációkra

•Emlékeztető


2012.06.24. vasárnap


Kedves Olvasók,


szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy ma este 9 órától meditáció lesz. (Jobban mondva minden vasárnap) Tekintettel arra, hogy milyen hatalmas pozitív hozadékai voltak az eddigi meditációknak és hogy emellett mennyien számoltak be fantasztikus élményekről, mindenkit arra buzdítanék, hogy csatlakozzon a világszerte meditáló ezrekhez és töltsük fel Fényünkkel a Földanyát! Akinek nagyon nagy szüksége van rá a sok eszetlen pusztítást ellensúlyozandó, valamint bontsuk le a sötét Mátrixot, Fátyolt az  éterikus és asztrális síkokon. Nem szeretném nagyon ismételni önmagam a meditáció pozitív, a fizikai síkon is észlelhető hatásait bizonygatva, egy idézetet emelnék ki Cobra legutóbbi cikkéből:

A tömeges meditációinknak akkora sikere volt, hogy a Fátyol 70%-a az asztrális síkon és 35%-a az éterikus síkon el lett távolítva. Tehát nagyon fontos, hogy folytassuk a tömeges meditációinkat, amíg a munka nincsen teljesen elvégezve és a Fátyol hiánytalanul eltávolítva.
A videót köszönjük Smaly7-nek!




Instrukciók: 


1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy pár percig a légzésedre koncentrálsz.

2. Vizualizálj egy kékes(a színe pont olyan mint egy elektromos ívé vagy  villámé: éles, kékes-fehér. szerk megj.) Fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból( vagy a Forrásból szerk. megj.), ami ezután keresztülhatol a testeden, le egészen a Föld középpontjáig. Tartsd meg ezt a Fényoszlopot intenzíven néhány percig.

 Majd vizualizáld az asztrális- és éterikus sík minden negatív entitásának eltávolítását együtt az ártó szándékú spirituális technológiájukkal és mágikus eszközeikkel  a Föld körül, majd azt, hogy a fizikai testet nem öltött, magasabb dimenziókban létező szabadságharcosai a Fénynek elvezetik őket a 'Fénybe'.

Vizualizáld, hogy az egész folyamat világszerte békésen és problémamentesen zajlik le. Képzeld azt, hogy végül a világ felszabadul a lelki [spirituális] rabszolgaság alól, megszabadulunk minden negatív fizikai vagy nem-fizikai lénytől..

Képzeld el, hogy az éterikus- és asztrális síkok  rezgésszintje (vibrációja) egyre magasabbá, fényesebbé, és ragyogóbbá válik, míg nem az összes sötét lény eltűnik és csak a Fény marad hátra.

3. Képzeld el, ahogy a háttérhatalom tagjai békésen megadják magukat és lemondanak minden hatalmukról, így a pénzügyi rendszer és a tömegmédia felszabadul a totális kontroll alól. Képzeld el, hogy az egész folyamat világszerte simán és békésen zajlik le. Vizualizáld, hogy a világunk végre felszabadul a pénzügyi rabszolgaságból, és megszabadulunk a kegyetlen diktátoroktól ill. a korrupt politikusoktól.

4. Vizualizálj gyönyörű, szép, új jövőt az emberiség számára, benne egy új és igazságos pénzügyi rendszerrel, ahol az összes adósságot eltörölték, a jóléti alapokat kiosztották, a humanitárius projekteket megkezdték, fejlett technológiákat vezettek be, a természetes ökoszisztéma helyre van állítva, és az emberek végre minden elnyomástól mentesen szabadok. Képzeld el, ahogyan az emberiség valamennyi sebe meggyógyul, mindenki inspirálva és segítve van az átalakulásban és mindenki megtalálja a kapcsolatát a saját Lelkével és a Forrással.

Ez a javasolt módszer és Cobra mindig kihangsúlyozza,illetve a személyes véleményem is az, hogy igazán hatásosak az instrukciókat követve lehetünk, de ha neked a szíved mást diktál és változtatnál egy-két részleten, akkor változtass.

Az, hogy korábban nem meditáltál, még nem jelenti azt, hogy ne lenne itt az ideje kipróbálni, bárki részt tud venni, előzetes gyakorlat nem követelmény!

Pontos időpontok időzónánként: 


9:00  HAST vasárnap (Hawaii)
11:00  AKDT vasárnap (Alaska)
12:00  PDT vasárnap vasárnap (Los Angeles)
13:00  MDT vasárnap (Denver)
14:00  CDT vasárnap (Houston)
15:00  EDT vasárnap (New York)
16:00  BRT vasárnap (Rio de Janeiro)
20:00 BST vasárnap (London)
21:00  CEST vasárnap (Paris)
21:00 CEST vasárnap (Budapest)
21:00 SAST vasárnap (South Africa)
22:00  EEST vasárnap (Bulgaria)
23:00  MSK vasárnap (Moscow)
00:30  IST hétfő (India)
3:00  CST hétfő (Beijing)
4:00 JST hétfő (Tokyo)
5:00 AEST hétfő (Sydney)


229921_488970651119261_142401510_n_2.jpg
A New York-i Time Square-en, 3nappal ezelőtt, a nyári napforduló alkalmával 14000-en meditáltak közösen.
Szép napot!
FehérVándor

U.i: Az angol-olasz meccs nem jelent kibúvót! :)


Forrás:




2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Én annyira szeretném, ha ehhez a meditációhoz lenne, egy letölthető, zenés, vezetett meditáció. Sokkal egyszerűbb volna, és a kezdők, meg a gyerekek is tudnák csinálni, és megosztani is egyszerűbb lenne.
    Nincs véletlenül?

    Köszönöm.
    Reni

    VálaszTörlés
  2. Jó lenne egy ilyen közös meditáció Budapest utcáin is...

    VálaszTörlés