2012. június 4., hétfő

Telihold - a Fény-tudatosság behívása

Hétfőn, azaz június negyedikén kibontakozó Telihold üzenete egy újabb kiemelt lépcsőfok az emelkedésben. Szeretnék idézni néhány gondolatot a ”Júniusi Energiák” hanganyagáról szóló írás elejéről:
Jó néhány évvel ezelőtt, amikor először hallottunk a 2012-es “dimenzióváltásról”, akkor a rengeteg balga világvége-teórián kívül mérhetetlen elvárással, izgalommal álltunk ennek az évnek elébe. És most ITT VAN, benne vagyunk nyakig, és csak ezt tudom mondani, hogy mindaz, amiről az elmúlt néhány évben szó volt, az megérkezett, élhető és tapasztalható bárki számára. Túl a misztikán, túl a gazdaság és a világ összeomlásán, a legteljesebb hétköznapokban ott szunnyad a csoda. Az Új Világ megérkezett, ami eddig elbújt a láthatatlanba, s amit eddig belül reméltünk, az most egyre kézzelfoghatóbb. Persze, ez még sokak számára továbbra sem látható, de egyre jobban előtör a fénybe, a láthatóba.
A hétfői Telihold több okból is különleges, először azért, mert Holdfogyatkozás lesz, bár sajnos ez Magyarországról nem látható. A Holdfogyatkozás során a Teliholdból eltűnik a Hold, azaz a Hold mögött álló „Univerzum” teljessége erősödik fel bennünk. És a Hold mögött hétfőn az Antares csillag található, illetve maga a Skorpió csillagkép. Ennek a skorpiónak a szíve az Antares, egy hatalmas csillag, amely az Isteni Szeretet szimbóluma. Amikor a Teremtő végtelen elfogadással, szeretettel, megértéssel néz MINDEN létezőre. Még arra is, akire Te esetleg nehezen tudsz szeretettel és elfogadással tekinteni…
A Szembenállás alacsony szinten mindig egy választást hordoz magában a poláris világban: vagy ez vagy az. Itt tehát a Nap szimbóluma, mint ego által ez az üzenet érkezik: vagy az Isteni Szeretet vagy az ego általi elhatárolódás mindentől. A választás egyértelmű, ám a határ egyre élesebb. Aki az elkülönülést választja, a kapcsolódás helyett, annak életét továbbra is süllyedésként fogja megélni. Aki a félelmet, a védekezést vagy támadást választja, a bizalom és érintkezés ellenében, azt a saját tüze fogja elégetni.
Ám mindig van választási lehetőség, és a szembenállás magas szintje által a FÖLDI LÉNY és a CSILLAG LÉNY összekalibrálása történik meg!
Továbbá, az Antares csillag egyben a Galaktikus Akasha krónikát őrző világ, amely most megnyílt az Ember előtt. Ennek talán felfoghatatlan üzenete van az egész Emberiséget tekintve. Hiszen maga az Ember, a saját szabad személyes választása során, ahogy 2012 felé haladt útján, bármikor dönthetett úgy, hogy kilép a saját maga által választott terhek alól, a karma törvénye alól. Lehet, hogy ez valakinek megbotránkoztató, de nem kell cipelni semmilyen terhet! Bármikor dönteni lehet, hogy a földi tapasztalás nem az, aminek látszik, nem valódi, nem úgy valódi, ahogy hiszed.
Ez nem azt jelenti, hogy bátran lehet gyilkolászni és rabolni – mert ez pont csak akkor lehetséges, ha a világ elkülönült, hiszen csak akkor tudom megölni a másik embert, ha nem ismerem fel benne önmagamat. Csak akkor akarom megrabolni a másik embert, ha Ő nem Én vagyok.
Ellenben, ha felismerem a másik emberben a testvéremet, a családomat, ha Ő ÉN VAGYOK (ahogy a Maják mondják, In’La’Kesh), akkor nem fogom bántani saját magamat, hiszen nincs is értelme.
ÉS EKKOR, csakis ekkor megláthatom, hogy az a teher, amit a másik bántása miatt cipelek, és elavult régi kódként bennem rezeg, valójában Önmagamnak szóló tanítás!!! S ha a tanítást megértem, akkor nem kell tovább cipelni! Nem kell tovább játszani a játékot, hogy bántottál, aztán hagyod hogy bántsanak, de ezzel valójában lehetőséget teremtesz a bántásra… és így tovább örök körforgásban, amiből nincs kilépés.
Csak annyi, hogy ezt most lerakod, abbahagyod, nem játszod tovább a játékot. Nem kell szenvedned egy régi bűntudat miatt, ha készen vagy azt lerakni, nem kell cipelni, csak mert már nagyon régóta cipeled! Csak azért, mert valamit régen gyerekkorodban tanultál, az nem biztos, hogy most, felnőttként a szolgálatodra van!
Hiszen régen hittél a Télapóban, és csodálatos ajándékokkal halmozott el téged lelki szinten is. Ma már tudod, hogy a Télapó nem úgy létezik, ahogy gyerekkorodban, de mégis képes vagy lelki ajándékot adni mindenkinek a Télapó nélkül is! Ezért a régi tanult minta, hogy hogyan kell itt-ott viselkedned, mit szokás és mit nem, mik a karma törvényei, és hogyan világosodhatsz meg: ezek mind régi, tanult minták, amik átírhatóak, megváltoztathatóak, lerakhatóak! Csak rajtad áll, mennyire hiszed el ezeket.
S az Akasha Krónika betöltése által minden átírhatóvá válik MOST. Pont MOST, most, amikor ezeket a sorokat olvasod. A Te Most-odban – mindig. Örökkön örökké.
Ennek szimbóluma ez a Június 4-i Holdfogyatkozás, amikor is az Antares Akasha kódjai nyílnak meg mindenki számára, hogy FÉNY-LÉNY tudatosságát behívja önmagába!!!
* * *
Ugyanakkor hétfőn fordul meg a Neptunusz is hátráló irányba, ami tömören kifejezve elhozza számunkra a Neptunusz üzeneteiben a befelé fordulás felhívását: nézd meg magadban, mennyi félelem, szorongás, eltakarás, függőség van Benned – mert CSAK EZ gátol meg abban, hogy megéld azt, hogy MINDEN EGY!
S a Neptunusz 11:11 –ig (azaz november 11-ig) fog hátráló mozgást végezni, azaz ezen idő alatt történik meg 2012 utolsó feloldása, a végső szembenézés önmagunkkal, a végső félelmek feloldása.
Mert minden probléma az életedből azért (is) van, mert azt hiszed, hogy a másik ember úgy létezik, mintha tőled független lenne, mintha nem önmagad lenne. S ahogy elkezded MINDENKIBEN, nem csak a szépekben felismerni önmagadat, akkor képes vagy szembenézni magaddal.
* * *
S ennek a hétnek a koronája a június 6-án, szerdán létrejövő Vénusz-átvonulás lesz, azaz a Napfogyatkozáshoz hasonlóan, amikor is a Hold kitakarja a napot, most a Vénusz fog beúszni a Nap elé. Ezt életünkben utoljára élhetjük át. Igaz, a Vénusz nem takarja el teljesen a Napot, de ez lényegében ugyanaz az üzenet: a Női energia, Vénusz, a KAPCSOLÓDÁS, a KREATIVITÁS teljes mértékben megjelenik a Földön! (Erről beszélek főleg a júniusi előadáson).
Tehát leomlanak a határok ember és ember között, és létrejön egy olyan szintű kapcsolódás, ami ésszel fel nem fogható, csak szívvel érezhető. Ez az új birodalom, az Új Világ, ahol ember embernek társa, legyen az akárki, és itt jelenik meg az, hogy két egész, egymás nélkül teljes ember képes a másikkal egy még nagyobb teljességet létrehozni…
Csak amíg te azért kapcsolódsz a másikhoz, mert SZÜKSÉGED van rá, mert MEGSZOKTAD, addig ez nem kapcsolódás, hanem kényszer, játszma, ahogy hozzá vagy kötve a másikhoz. Mert a családod, mert a szerelmed, mert a főnököd, és betartod a törvényeit ennek a kapcsolódásnak.
Csak hogy a Törvényeket mi hozzuk, közösen, és ha nem szükségből, nem menekülésből, nem félelemből kapcsolódsz a másikhoz, hanem TELJESSÉGBŐL fakadóan, akkor egy olyan új világ tárul fel előtted, amit talán most még elképzelhetetlennek tartasz.
Ahol nincsenek elvárások, nincsenek drámák, nincsenek megsértődések, a teljes elfogadásban és szeretetben vagy. :)
Ez itt van már a küszöbödön, és kopogtat…
Neked „csak” ki kell nyitni az ajtódat és beengedni…

 Írta: Kiss Balázs Kunó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése