2012. június 6., szerda

Alámerülésből - Kiteljesedett én






Ha végigjártad utad sötét részeit, felfényesítésében kellőképpen elmerültél és belefeledkeztél, akkor rájössz arra a tényre, hogy mindez a te érdekedet szolgálta. 

Ugyanis anélkül, hogy meglátnád és szembesülnél önmagad mélyen ülő részeivel, nem mehetsz teljességgel végig azon a folyamaton, amit MI a kiteljesedett ÉN szerepeként jellemzünk.


Nagyon sok ember figyel már a benne élő isteni szavára, de többnyire még nem teljesedett ki kellőképpen benne,- mert vannak olyan problémák az életében, amin nem tudott tudatosságával felülemelkedni. 

Ilyenkor, ha sürget az idő, és a beavatás előtt állsz egy magasabb létsíkra, akkor gyorsított tempóban avatunk be saját mélységeidbe, ahol felfényesíted magad, és az adott visszafogó erőt, vagy aktuális problémát teljesen más, egy magasabb szemszögből fogod látni.
 


Az EGO az ami félelemben tart, mert ő akarja átvenni az irányítást feletted, és meg van teljességgel bizonyosodva róla, hogy ő az aki uralja, aki a kezében tartja a dolgokat, és irányítani akarja az életed. Amikor észreveszi, hogy „baj van”, mert most már teljességgel lelepleződik, akkor egy, az eddiginél erősebb tendenciát dolgozz ki magának, csak azért, hogy maradhasson, és uralhasson.

De az EGO játszmája, ha már igen tudatos vagy, előbb-utóbb véget ér, és ebben a végső játszmában a kiteljesedett isteni Én veszi át véglegesen a vezető szerepet.

Egy bizonyos részed „meghalt”, de ugyanakkor egy másik részed újjászületett és kiteljesedett.



Ebben a fázisban már csak befelé figyelsz, és a magasabbrendű Énednek adod át teljességgel a vezető szerepet, engeded, hogy Ő irányítsa életed.
 


Megérted, bármily nehéz is sorsod jelenleg, Istennek célja van veled.Teljes bizalommal ráhagyatkozol, mert most már szent meggyőződéssel tudod és hiszed, az Ő útjai mások, mélyebbek és egyben magasabbak a megszokott utaknál. Most már nem akarod elfogadtatni magad senkivel,- tudod ki vagy, hová tartozol, és mi az életed célja. 

Ennek tudatában bízol a Teremtésben, az isteni Létben, és Önmagad lelki gazdagsága által, olyan kapuk nyílnak meg előtted, amelyeket eddig még nem is reméltél.

Az isteni Én kiteljesedésének különböző szakaszai vannak.Hosszú évek óta adjuk át neki a vezető szerepet. 


Neki köszönhetően egyre erősebben álltunk az élet viharaival szemben.
Sokat, és sokszor hatoltunk bele önmagunk mélységeibe, és fényesítettük fel megosztottságban lévő részeinket. 


Ez az út hosszú és fáradságos, s úgy tűnik mintha soha nem lenne vége az alámerülésünknek. De egy biztos,- a magasságok és mélységek összefüggenek, és sokan vagyunk akik ebben az életben összekötőként szerepelnek. 

Akik egy kicsit mélyebben járnak már magukban, s ők jobban emlékeznek. És e emlékezett által tudnak valamilyen szinten olyan kapukat megnyitni, hogy társaik is jobban emlékezzenek.


Bízom benne, hogy munkám valamilyen szinten segítséget nyújt az emlékezésben.Szeretettel: ÁhimRé
Szeretném figyelmükbe ajánlani két évvel ezelőtti írásaimat, ami ehhez a témához szervesen kapcsolódik:

Istenemberré válás energiái 1.


Isteni Én kiteljesedése 2.


                                                                


                                                                     Kirtana
                                                         Aki valójában Vagy




Forrás: http://lendvaykati.freeblog.hu/archives/2011/01/31/Alamerulesbol-_Kiteljesedett_EN_veszi_at_a_vezeto_szerepet/








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése