2011. november 15., kedd

2011.11.11.

11.11.11.

 Ez az írás még 11-e előtt született. A honlapomon volt eddig olvasható


Most fölraktam ide is, mert jelentős nap volt .. Akkor is, ha észrevettük, és akkor is ha nem.


11.11.11

Ez a nap fontos fordulópontot fog jelenteni az emberiség számára. Kozmikus energiák erőteljes változást fognak előidézni különösen az emberek tudatszintjében. Ez segíteni fog bennünket abban, hogy életünkről és a világról másféle módon gondolkozzunk.. és másképp viszonyuljunk hozzájuk. Lehetőség nyílik arra, hogy egy szebb és jobb életet alakítsunk ki magunknak és az egész Föld élőlényeinek. A Forrás, a Teremtő egy nagyszerű tervet dolgozott ki számunkra.

Persze ehhez az is szükséges, hogy mi megértsük és elfogadjuk azt, hogy a mostani látszólagos káosz valójában a tudatunk felemelkedését szolgálja.. Az a feladata az emberiségnek, hogy a sok szenvedés után felismerje, hogy a Minden egy Egységbe tartozik. Ezért évek óta egyre erőteljesebb felkészítés zajlik.

Most 11.11-én egy újabb energiakapu nyílik meg a számunkra. A kulcs hozzá a feltétel nélküli szeretet érzésének kibontakoztatása a szívközpontunkban. Először is engedjük el a haragot és a félelmet másokkal és magunkkal kapcsolatban is. Aztán nyissuk meg a szívünket. Érezzük át hogy mindannyian egy helyről származunk. Minden élőlényben ott van belül az összetartozásunk jele, a Fény.

Itt az ideje elengedni az anyagiak hajszolását, és mások hibáztatását, kritizálását. Érezzünk megbecsülést a Teremtés és önmagunk iránt.. A hibáink hoztak minket idáig, itt most a megbocsájtás és a továbblépés ideje jött el. Legyünk hálásak mindenért, mert semmi sem történik véletlenül. Minden a fejlődésünket szolgálja. A felemelkedésünket. Tanítás van mindenben. Nagyszerű dolgokat hajtottunk végre. Kitartottunk a legnehezebb időkben is, bízva, reménykedve, hogy jobb lesz. Most elérkezik a mi időnk!

Amikor valaki elkezdi érezni az Egységet úgy, hogy azt meg is tudja magában tartani, az ahhoz hasonló érzés, mint amit a kismama tapasztalhat meg, vagy a fülig szerelmes ember... bensőjében hordozza a hatalmas, egész testét átjáró Szeretetet...

 



2011.11.11-étől kezdve még erősebb lesz minden gondolatunk és tettünk hatása, mint eddig.
Ez egy választóvonal lesz. Innentől kezdve már csak fölfelé vagy lefelé van az út. Középen nem maradhatunk. Válasszunk!


Érdekes, hogy ki hogyan éli meg ezt az energiaváltozást. Lehet, hogy sokan semmit sem vesznek észre. Persze legtöbben az energiát nem érzékelik, de azt igen, ha különös dolgok történnek velük, vagy a környezetükben. Lehet hogy őrültségek, lehet, hogy csodák. Érdemes lenne itt ezeket az élményeket megosztani.

Itt egy videogyöngyszem allegórikus üzenettel.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése