2011. november 22., kedd

Magyar múlt


Sok minden másképp volt, mint ahogy tudtuk eddig



 Egyre izgalmasabb dolgok kerülnek napvilágra.  A történelemkönyveinket lassan már sutba dobhatjuk. Fény derül sok különleges igazságra.

Talán mi magyarok nem az a kicsiny, megtűrt és elnyomott nép voltunk? Talán nem azok a nyereg alatt húst puhító műveletlen nomád nép voltunk?

Nem is tudom milyen sorrendben kezdjem el annak ecsetelését, amit idáig megtudtam.

Furcsa köveket találtak a Pilisben
"Nasca vonalakat is.
Bosszniában a piramisokban
Etiópiában pedig egy régi építményben magyar rovárirásos köveket találtak. Ezek mind több mint 10 ezer évesek!

Videókon megnézhetjük: 


A Pilis titkai. A Pilisszántói temetőben talált Szentkő.






A feltöltő megjegyzése a videójához itt olvasható:
Az elmúlt időszakban sokan hallottak, a tavaly ősszel Pilisszántón, a régi temetőben talált, és több fórumon is bemutatott rejtélyes "kődarabról". Ha máshonnan nem, az RTL Fókusz műsorából ismerős lehet, amelynek felvételén, Pap Gábor társaságában, nekem is volt szerencsém részt venni, és a Kővel személyesen találkozni.


Annak ellenére szerencsének tartom, hogy a felvétel közben az egyik fényképezőgépem tönkrement. (Azóta is rossz.)
Többek között az már nem került be a tudósításba, hogy a stábnak két, igen drága mikrofonja is tönkrement és csak egy harmadik, egyszerűbbel sikerült a beszélgetéseket rögzíteni.


Valószínű, hogy ez már túl sok és hihetetlen lett volna, így csak fotózás közben történtek maradtak adásban. Ezek a jelenségek mind Kő közelében történtek.
Nyugodtan kijelenthetem, hogy a Kő valóban hordoz olyan energia többletet, ami valamilyen szinten hat a közelébe kerülő tárgyakra és az emberekre is.
Emberekre kifejtett hatása a Szellemiséggel kapcsolatos.




Érdekes volt megfigyelni a Fókusz kétfős stáb reakcióját, annak ellenére, hogy a lehető legtisztességesebben álltak a kérdéshez, de mégiscsak egy "mindennapos" szenzációt keresve jöttek, vagyis olyan "tárgynak" tekintették, amit jól el lehet adni egy szenzációkat hajszoló médiában. A szerkesztő-riporter, aki már korábban két filmet is készített a Táltos Iskolával (Dobogókő titkai és a hortobágyi tűzönjárás), sejtette, hogy azért ennél többről lehet szó. Felvétel közben elmondta, hogy amióta ott vannak a Kő közelében, mindkettőjüknek "majd szétreped a feje". Ez pedig azt jelenti, hogy elsődlegesen a szellemi közelítéssel volt probléma. Ezt pedig a Kő még jobban felerősítette, és komoly fejfájás lett belőle.


Emlékezzünk csak a Szent Koronával kapcsolatos Pap Gábor előadásokra, ahol is megtudhattuk, hogy a Korona is hasonlóan hat. A jóból még jobb, a rosszból még rosszabb lesz. Ha valaki nem megfelelő szellemiséggel közelít hozzá, problémákat okozhat nála. Szerencsére azért a fejfájás a Kőtől eltávolodva megszűnt mindkettőjüknek


A boszniai piramisok




Három részes video, magyarul. Sok kérdés felvetődik ezzel a hatalmas régészeti lelettel kapcsolatban.



Arról nem is beszélve, hogy úgy tűnik, a régészek eddig sokszor alávetették magukat  hatalmi érdekeknek.





14.000 éves magyar rúna jelek Etiópiában.





Orosz régészek fedezték fel. Sajnos még nincs magyar szöveg hozzá. Oroszul van.






Magyar Nazca-vonalak? (Hungarian Nazca lines?)








A látvány önmagáért beszél. A Pilisben egy sárkány rajza látható a műhold felvételen.


A feltöltő megjegyzése:
Ezt a kis sárkányt Dobogókőtől észak-keletre találtam.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése