2017. szeptember 16., szombat

Beszámoló a telihold-fordulópont-meditációról 2017.09.06.

Eddig ezt az egyetlen beszámolót olvastam a szeptember 6-i meditációról. Vajon miért? Mások mit tapasztaltak? Miért a csönd? Személy szerint hatalmas tisztító "energiacunamit" tapasztaltam. Jó lenne mások véleményét is megtudni. 

Egyszer valaki kérdezte, hogy ki az az Erzsébet, aki közvetített egy égi üzenetet. Mivel nem ismert személy, ezért megkérdőjelezte a hitelességét. 

Ezért most előrebocsájtom, hogy 1) én ismerem őt, 2) nem az ismertségtől függ, hogy mennyire hiteles valaki, 3) tulajdonképpen még egyik közvetítő sem tökéletes, kivéve néhány embert a földön, 3) minden emberben ott rejlik a képesség, hogy vegye a képeket és üzeneteket a magasabb dimenziókból, csak ki kellene bontakoztatni, 4) a bárki által fogadott biztató, tanácsokat adó üzeneteket fontos lenne minél szélesebb körben terjeszteni, mert ezek nagy erőt adhatnak nekünk a nehézségek leküzdésében.
Milly




Beszámoló

Telihold-fordulópont-meditáció, 2017. szeptember 6.

„Ady Endre:
Fölszállott a páva a vármegye-házra
Sok szegény legénynek szabadulására”

ez a mottó érkezett hozzá



Íme szeretettel tudatom és osztom meg, mivel nem mondhatom már el az „EGYNEK”, így hát elmondom mindenkinek.

Biztosan tudom, hogy ez így volt, láttam – átéltem, mert akkor jártamban-keltemben épp ott voltam a Most pillanatában.

Tisztán láttam, hogy a „Kalitkából” kirepült a fénytestű tűztollú „Fény-madárka”, és felszállott Kárpáthaza legmagasabb ormára. Ott fehér tollú pávaként hirdeti tovább sok szegény ember szabadulását, és viszi hírül a világba.




Ez óriási jel a magyarok számára, hogy kiáradt a Fény, így álljon be mindenki a vállalt feladatába, és hintsük szeretetünket szerte-szét a nagyvilágba, amely itt a földi szinten nem áll meg, terjed tovább és feláramlik a felsőbb és legfelsőbb világokba.

Minél több szeretetenergiát küldünk ki, az megsokszorozódva a körforgásban visszaáramlik, és ez így folytatódik. A szeretetünk kiárasztásával váltsuk meg ezt a világot, mert ezt vállaltuk.

A Forrás kegyelméből küldök ehhez erőt, kitartást és összekovácsolódást.
Erzsébet





Fölszállott a páva

„Fölszállott a páva a vármegye-házra,
Sok szegény legénynek szabadulására.”

Kényes, büszke pávák, Nap-szédítő tollak,
Hírrel hirdessétek: másképpen lesz holnap.

Másképpen lesz holnap, másképpen lesz végre,
Új arcok, új szemek kacagnak az égre.

Új szelek nyögetik az ős, magyar fákat,
Várjuk már, várjuk az új magyar csodákat.

Vagy bolondok vagyunk s elveszünk egy szálig,
Vagy ez a mi hitünk valóságra válik.

Új lángok, új hitek, új kohók, új szentek,
Vagy vagytok, vagy ismét semmi ködbe mentek.

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.

Vagy lesz új értelmük a magyar igéknek,
Vagy marad régiben a bús, magyar élet.

„Fölszállott a páva a vármegye-házra,
Sok szegény legénynek szabadulására.”

Ady Endre
















2 megjegyzés:

  1. Igen ez igy van ahogy elmondtad. Az ember egoja oly becsapo, de azert nem kell az utolso sorban felsorakozni ahogy eddig kesztetest erzett az ember. Meg aug 20 is a Szabadsagteren alltak vegre ki es latjatok elmondtak mi bantja oket. Keves ember volt de ott voltak es elmondtak a mondanivalojukat, itt a neten miert ne lehetne. Mindenki beszelhet most mar adjon szarnyat gondolotainak, es beszeljen. Sokan kinyogik az igent, na ez is valami, legalabb tudom hogy elolvasta, vagy tesz egy mosolygo babat oda mert hat ha mar ott van hasznaljuk, kifejeztuk magunkat, beszeljetek, mondjatok el mit tapasztaltok . Keresgeljetek ne csak dolgozzatok, mert azt mindenki tudd es tudott, hanem elmelkedjetek es irjatok le is meg mondjuk ugy imadkozzatok is, na, csak tegyetek valamit. Vagyunk egy paran akik irnak ezt azt probalgatjuk az embereket felrazni azert hogy felebresztjuk bennunk az gondolatokat, ezert jo beszelni hogy majd a masik valaszoljon ra, es beszelgessunk, mert eddig mint tv t neztunk meg eves kozbe is az asztalnal a tv t neztuk, es nem beszelgettunk, hat most eljott az ideje a beszelgetesre. Tudjatok milyen keszseggel segitenek nekunk az Arkangyalok, minden ugyunkben meg a mindennapjainkban is, beszeljuk meg. Olvassatok roluk egy csomo Informacio szaladgal roluk. Tudtatok hogy mi is valahol angyalok vagyunk? Hogyhogy, mondana valaki. Igen am, sot szarnyaink is vannak. Honnan jottunk, vajon mikor lejottunk a Foldre? Es vajon miert jottunk ide pont a Foldre? Es van elet a Fold bolygonkon tul?
    Kik vagyunk mi, es hogy vagyunk felepitve? Vajon hol vannak a nagy Igazsagok, vannak egyaltalan nagy Igazsagok?
    Szoval van mirol beszelni, nem csak ismusokrol, es izmokrol, fotbalrol, vagy evesrol, meg az is fontos, de a legfontosabb a Lelek szerepe az ember eleteben, mert azon keresztul erkezik a Szeretet a letunkben. Olyan sokmindenrol lehet olvasni es tudakozodni. Kerdezzetek azt pld.ul hogy is van. Lehet ket harom szoban eltudjuk nektek mondani hova merre emenjetek olvasni kicsit . Nem kell sokmindent, csak szeretettel tedd, es nyitottsaggal es minden megy a maga utjan. Aldas Mindenkinek es szivbol orulok, hogy olvastatok, maskeppen bisztosan nem valaszolnatok.

    VálaszTörlés
  2. Most kell készülnünk, az útra rálépnünk, kezünket már nem fogják,de utunkat vigyázzák.

    VálaszTörlés